Gdje nas častis ?Evolution87 je napisao/la:Aparati!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Krste manje gestikuliranja prema Istoku, manje priče prema Zapadu i manje kretanja po krilu. 

SRETAN BROJ - 1725
Držite kera Ihtijarevića dalje od Krleta, odbit će potpis kad vidi onu njusku!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A sta sam ja to napisao?
Samo istinu da sponzor TA nema veze sa ovim kartama, nego da su kupljene na drugom mjestu.
Apsulutno nista nisam komentarisao.
Ne kontam u cemu je problem?
[/quote]
Karte su kupljene u Centrotransu ( Centrotursu ) ?
Zar nam i oni nisu neki sponzori ? Valjda se dobilo šta jeftinije...[/quote]
2 sponzora nam omogućili što ugodniji i povoljniji put
ili što bi evander reko:
Nista tebi Centrotrans nije omoguci, nego si poslao upit, oni poslali ponudu, platio si, kao sto bi i bilo ko drugi.
Radi cega se laze da idemo sa Turkishem jer su nam oni spoznor i da ne placamo ove karte?
Samo istinu da sponzor TA nema veze sa ovim kartama, nego da su kupljene na drugom mjestu.
Apsulutno nista nisam komentarisao.
Ne kontam u cemu je problem?

Karte su kupljene u Centrotransu ( Centrotursu ) ?
Zar nam i oni nisu neki sponzori ? Valjda se dobilo šta jeftinije...[/quote]
2 sponzora nam omogućili što ugodniji i povoljniji put
ili što bi evander reko:
[/quote]sve je gov.no![]()
Nista tebi Centrotrans nije omoguci, nego si poslao upit, oni poslali ponudu, platio si, kao sto bi i bilo ko drugi.
Radi cega se laze da idemo sa Turkishem jer su nam oni spoznor i da ne placamo ove karte?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mogao bi nama Krste pravo biti od koristi. Sad je jedina dilema gdje će igrati, vidjećemo. Još Petrak i neki stoper i to bi bilo to. Mada, pored Olivera, trebao bi još jedan u vezi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Spominjali smo Metropolis neki dan, dalje ne znammirzatele je napisao/la:Gdje nas častis ?Evolution87 je napisao/la:Aparati!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Neki se pitali ko će Makedonca dočekati pošto su otišli u Moldaviju

SRETAN BROJ - 1725
Dočeka @Evolution87 svojih 5 minuta
Ma kakvi lijen i šetač, neće toga biti. Ko sumnja, nek' se prisjeti Duljinih igara prije dolaska Čale, kad je samo u našim očima bio iole dobar igrač. Dolaskom Čale je postao najbolji igrač lige. Ako se išta Čali mora priznat, to je borba svakog pojedinca na terenu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Ma kakvi lijen i šetač, neće toga biti. Ko sumnja, nek' se prisjeti Duljinih igara prije dolaska Čale, kad je samo u našim očima bio iole dobar igrač. Dolaskom Čale je postao najbolji igrač lige. Ako se išta Čali mora priznat, to je borba svakog pojedinca na terenu.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ko je sljedeći povratnik u bordo-bijelu nahiju? Tadejević ili Plakalo?pitic je napisao/la:Neki se pitali ko će Makedonca dočekati pošto su otišli u Moldaviju![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da se podsjetimo kako Samke i Krste to rade s konama na Sergijci

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Čomor.High je napisao/la:Ko je sljedeći povratnik u bordo-bijelu nahiju? Tadejević ili Plakalo?pitic je napisao/la:Neki se pitali ko će Makedonca dočekati pošto su otišli u Moldaviju![]()
SARAJEVO
High je napisao/la:Ko je sljedeći povratnik u bordo-bijelu nahiju? Tadejević ili Plakalo?pitic je napisao/la:Neki se pitali ko će Makedonca dočekati pošto su otišli u Moldaviju![]()

SRETAN BROJ - 1725
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
OkrecioHigh je napisao/la:Već si uhelaćio plafon?Evolution87 je napisao/la:Aparati!

Gdje god forumska elita zelimirzatele je napisao/la:Gdje nas častis ?Evolution87 je napisao/la:Aparati!

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
pitic je napisao/la:High je napisao/la:Ko je sljedeći povratnik u bordo-bijelu nahiju? Tadejević ili Plakalo?pitic je napisao/la:Neki se pitali ko će Makedonca dočekati pošto su otišli u Moldaviju![]()
Koji Plakalo bilo ih je kamaru

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bojan Puzigaća.High je napisao/la:Ko je sljedeći povratnik u bordo-bijelu nahiju? Tadejević ili Plakalo?pitic je napisao/la:Neki se pitali ko će Makedonca dočekati pošto su otišli u Moldaviju![]()
Vraćamo šampionsku ekipu, like it.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Za klasu poput Velkoskog, Benke i Stojčeva uvijek ima mjesta!
Komšinica Željana podmazuje se u aharu, plašeći se Velkoskog:
Komšinica Željana podmazuje se u aharu, plašeći se Velkoskog:
**** vas smjestaj i hotel ... koji vam je **** .... jel ga vi placate ? Zar je bitno koliko je i ko ga placa .....
Isto babe kakve trazite dlaku u jajetu... ja ssm pljuvac jer zelim bolje i trebalo je bit bolje sve ovo .... al pojedini ovdje fkt mjere nemaju .... a ovi sto se prepucavaju sa njima su jos gori ..... fkt za ne povjerovat ....
Isto babe kakve trazite dlaku u jajetu... ja ssm pljuvac jer zelim bolje i trebalo je bit bolje sve ovo .... al pojedini ovdje fkt mjere nemaju .... a ovi sto se prepucavaju sa njima su jos gori ..... fkt za ne povjerovat ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Azmir gori nego mi, pola Slobode dovede u Tuzlu City, sada dovede i nesuđenog igrača Željezničara, Kostića.
SRETAN BROJ - 1725
High je napisao/la:Za klasu poput Velkoskog, Benke i Stojčeva uvijek ima mjesta!

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko