Pa realnojoker90 je napisao/la:Trebaju i naši slično uraditi, svakako je grijeh dati 10-12 KM da gledamo ovu ekipu koju trenutno imamo. Uz besplatan ulaz i košpe, možda bi nas bilo preko 9k..pitic je napisao/la:Nevjerovatan potez Zarie pred meč sa Sarajevom!
Situacija u kojoj neki bh. klub pred domaću utakmicu besplatno dijeli ulazanice u našoj zemlji je nezamisliva.
Međutim, upravo se za taj potez odlučila Uprava Zarie, protivnika Sarajeva u prvom pretkolu Evropa lige.
Naime, ulaz na stadion Zimbru u Kišnjevu će za navijače Zarie biti slobodan ukoliko na vrijeme potvrde svoj dolazak u klubu i tako rezervišu ulaznice. Sve što je potrebno je da obezbijede sebi prevoz do moldavske prijestolnice.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Said Husejinović (29) je prošlog ljeta stigao kao veliko pojačanje u Sarajevo.
Međutim, na Koševu se se nije nametnuo, pa mu je ponuđen ugovor s manjim primanjima koji je odbio. Stoga je vrlo izvjesno da bi ovog ljeta mogao napustiti klub, iako ga ugovor veže do 2018.
Prema nekim informacijama Husejinović bi od naredne sezone mogao igrati drugoligaški fudbal.
Naime, interes za ovog fudbalera pokazala je Sloga iz Siminog Hana koja se takmiči u Prvoj ligi FBiH.
Vlasnik ovog kluba, Azmir Husić, želi plasman u Premijer ligu zbog čega stvara respektabilan tim, jedna od najvećih želja je angažovanje Husejinovića.
Međutim, na Koševu se se nije nametnuo, pa mu je ponuđen ugovor s manjim primanjima koji je odbio. Stoga je vrlo izvjesno da bi ovog ljeta mogao napustiti klub, iako ga ugovor veže do 2018.
Prema nekim informacijama Husejinović bi od naredne sezone mogao igrati drugoligaški fudbal.
Naime, interes za ovog fudbalera pokazala je Sloga iz Siminog Hana koja se takmiči u Prvoj ligi FBiH.
Vlasnik ovog kluba, Azmir Husić, želi plasman u Premijer ligu zbog čega stvara respektabilan tim, jedna od najvećih želja je angažovanje Husejinovića.
SRETAN BROJ - 1725
- Evolution87
- Kontakt:
Slaću mu ja kolače na dnevnoj bazi u tz samo nek ide više
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Odlazi više, lojavo smetalo!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uozbilji sejoker90 je napisao/la:Trebaju i naši slično uraditi, svakako je grijeh dati 10-12 KM da gledamo ovu ekipu koju trenutno imamo. Uz besplatan ulaz i košpe, možda bi nas bilo preko 9k..pitic je napisao/la:Nevjerovatan potez Zarie pred meč sa Sarajevom!
Situacija u kojoj neki bh. klub pred domaću utakmicu besplatno dijeli ulazanice u našoj zemlji je nezamisliva.
Međutim, upravo se za taj potez odlučila Uprava Zarie, protivnika Sarajeva u prvom pretkolu Evropa lige.
Naime, ulaz na stadion Zimbru u Kišnjevu će za navijače Zarie biti slobodan ukoliko na vrijeme potvrde svoj dolazak u klubu i tako rezervišu ulaznice. Sve što je potrebno je da obezbijede sebi prevoz do moldavske prijestolnice.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
A sta sam ja to napisao?fks74 je napisao/la:Da su igraci dobili besplatno smjestaj Evander bi pisao , koja smo mi bijeda ljudi nam dzaba daju smjestaj.![]()
Samo istinu da sponzor TA nema veze sa ovim kartama, nego da su kupljene na drugom mjestu.
Apsulutno nista nisam komentarisao.
Ne kontam u cemu je problem?

Koju istinu?Tacno je da imas od TA smjestaj u slucaju otkazivanja leta ili ako ne postoji transfer u toku dana.Ali odmor kao sto nasi igraci dole imaju NEMAS jer letimo isti dan.Evander je napisao/la:Bitno je pokazati onako kako jeste.Esport je napisao/la:kuknjava Bitno je pokazati da ništa nevalja.zlo87 je napisao/la:Ne shvatam svrhu ove rasprave.
Pljuvanje je reci istinu? Radi cega smeta nekom sto ove karte nemaju nikakve veze sa sponzorskim ugvorom, nego su kupljenje kod drugog partnera?
A Centrotrans nam nije sponzor?Odnosno Centrotours kao dio njega?Jel ti znas, osim carter leta, koliko unaprijed trebas rezervisati avio karte da bi cijela ekspedicija imala mjesto u avionu?Pitaj tog svog pa neka ti kaze, a onda napisi ovdje.
Ma ne znam uopste i zasto te i citiram i objasnjavam jer ti si sveznajuci
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ko mi brise postove i zasto?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Morao bi otici do SH jer mu je problem otici do Tuzle po njih.Evolution87 je napisao/la:Slaću mu ja kolače na dnevnoj bazi u tz samo nek ide više

- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mozda bi halmir bekic mogao raditi kao dostavljac sa svojim audijem :mafa:MortemHz je napisao/la:Morao bi otici do SH jer mu je problem otici do Tuzle po njih.Evolution87 je napisao/la:Slaću mu ja kolače na dnevnoj bazi u tz samo nek ide više
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hilmo te drzi na nisanu.Lakoste je napisao/la:Ko mi brise postove i zasto?

Kol'ko nepotrebna rasprava, ovo oko smještaja. Ovdje izgleda mora neke svađe bit', kad nema drugih tema za svađu dotičemo se ovakvih gluposti. Mene iskreno boli đon kako će stići u Moldaviju, što se mene tiče nek' pješače. Bitno je da nam iz Moldavije donesu povoljan rezultat, znači da izgube uz postignuti gol. 
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Mislim da kad bi još jednom pročitao spisak igrača za prvo pretkolo evropske lige da bi počeo ozbiljno razmišljat o suicidu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HALOskoroalen je napisao/la:Kol'ko nepotrebna rasprava, ovo oko smještaja. Ovdje izgleda mora neke svađe bit', kad nema drugih tema za svađu dotičemo se ovakvih gluposti. Mene iskreno boli đon kako će stići u Moldaviju, što se mene tiče nek' pješače. Bitno je da nam iz Moldavije donesu povoljan rezultat, znači da izgube uz postignuti gol.
Glupost ko god da je u pitanju, napisem Sajo ostani i izbrise se post a ovi sto pisu lojavi Said i ismijavaju uredno stoje na temi.Sarajlijica1946 je napisao/la:Hilmo te drzi na nisanu.Lakoste je napisao/la:Ko mi brise postove i zasto?
Karte su kupljene u Centrotransu ( Centrotursu ) ?Evander je napisao/la:A sta sam ja to napisao?fks74 je napisao/la:Da su igraci dobili besplatno smjestaj Evander bi pisao , koja smo mi bijeda ljudi nam dzaba daju smjestaj.![]()
Samo istinu da sponzor TA nema veze sa ovim kartama, nego da su kupljene na drugom mjestu.
Apsulutno nista nisam komentarisao.
Ne kontam u cemu je problem?
Zar nam i oni nisu neki sponzori ? Valjda se dobilo šta jeftinije...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
karte su kupili od bajrambanke.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
destruktivac
a free

"Nažalost, Stjepanović je otišao. Na njega sam apsolutno računao za daljni period jer je izuzetan igrač i momak, ali nije bilo dogovora između njega i kluba i ja sam morao da prihvatim tu odluku. Mnogo mi je žao, ali s druge strane klub ima svoj stav i idem ka svom cilju. Navikli smo se na ovakve situacije i moramo da idemo dalje", rekao je Jagodić
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: sekac, Vanja8, VolimBiH96 i 47 gostiju.