Ljudi se nalozili,dobri su na domacem terenu ...
A Chelsea i nije Bog zna sta

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Lijepo,13 km u djep..samo da glupi Baghdatis nije predao mec,mogao sam biti jos bolji,ali ni 13 km zasad nije lose ..harry_90 je napisao/la:Penneta - Zhang live kladjenje
Prvi set zbroj gemova 6-8 kvota 2.75 na 5 km 13.75 km
ZNALI NEKO ??Just do it je napisao/la:u vezi ove premier online kladenja imam ja onaj papir sto pise na njemu clanski broj da li bi mogo preko njega da uplatim online kladenje il moram cekat karticu ???
hari ne možeš računati da je dobitak 13km, trebaš odbiti ulog od 5km koji nije zanemarljiv, dobitak je 8 i kusur.harry_90 je napisao/la:Lijepo,13 km u djep..samo da glupi Baghdatis nije predao mec,mogao sam biti jos bolji,ali ni 13 km zasad nije lose ..harry_90 je napisao/la:Penneta - Zhang live kladjenje
Prvi set zbroj gemova 6-8 kvota 2.75 na 5 km 13.75 km
Drugi set zbroj gemova 6-8 kvota 2.75 na 5 km = 13.75 km
I da se proba Zheng osvaja drugi set kvota 4.15 na 5km = 20.75 km
Dobro si to odigrao, slažem se da će biti veća borba u drugom setu, samo da Zheng ne uzme više od 4 gema. Kod ovih žena nikad ne možeš biti pametan, ima velikih preokreta. Navijam za tebe da dobiješ.harry_90 je napisao/la:Pa dobro ja tako napisem,svejedno sam u plusu opet.Kakve su sanse da Zheng uzme drugi set,zeznuo sam se za manje gameova,al haj nema veze..
Drugi set zbroj gameova 9-10 kvota 1.85 na 3 km 5.55 km..
Willy je napisao/la:Dobro si to odigrao, slažem se da će biti veća borba u drugom setu, samo da Zheng ne uzme više od 4 seta. Kod ovih žena nikad ne možeš biti pametan, ima velikih preokreta. Navijam za tebe da dobiješ.harry_90 je napisao/la:Pa dobro ja tako napisem,svejedno sam u plusu opet.Kakve su sanse da Zheng uzme drugi set,zeznuo sam se za manje gameova,al haj nema veze..
Drugi set zbroj gameova 9-10 kvota 1.85 na 3 km 5.55 km..
Treba ti clanski broj i licna karta..meni nije trazila karticu iako je imam,samo clanski broj i licnu..kartica ti je sminke radiJust do it je napisao/la:ZNALI NEKO ??Just do it je napisao/la:u vezi ove premier online kladenja imam ja onaj papir sto pise na njemu clanski broj da li bi mogo preko njega da uplatim online kladenje il moram cekat karticu ???
Ovo je post mjeseca, blago njemu.Flash_28 je napisao/la:
Ma jašta sam neg' uplatio. Super ponuda je 1.80, a to ne bi propustio, ne'a tih para. Znam da ovaj Medveščak zna iznenaditi, al' mislim da je za njih danas to skoro pa nemoguće. Nego, de mi reci je l' ti to po osjećaju govoriš il' imaš neku konkretniju informaciju?mandraX je napisao/la:Monolog ako nisi uplatio tiket izbaci KAC-a...a ako jesi 'ebaji ga, sretno
Od 6.30 sam cekao u redu do 10 prodao sam karte 1000km dvije a dvije idemo ja i KolegaWilly je napisao/la:Ovo je post mjeseca, blago njemu.Flash_28 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.