Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Re: Chat
Imam moju tv paket sa kanalima i telefonom.Placam 28 KM, i imam 75 kanala i danas sam napokon dobio sve cetri arene.Sto se tice ostalih kanala ima raznih, od sportskih vec nabrojane 4 arene i eurosport,eurosport2,euronews i extreemeesports.Ostale mogucnosti Moje tv su predobre.Omogucen je internet sto je stvarno predobro.Mozete snimat emisije, i iz videoteke uzimat filmove, u svakom mjesecu 1.film je besplatan a ostali su po 1,2 KM.Sto se tice telefona besplatno je prema kucnim mrezama, stim da dobivate novi broj i novi pozivni, ako vam je bio npr. 033 sad ce biti 070.Evo ovo sam napisao za one koji bi htjeli da uzmu.75 kanala,besplatni razgovori prema kucnim mrezama 28 KM
R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Vidim Alfa i legenda me spominjali, ne mogu bez mene nikako hahaha.. sto legendo pijem al uzalud ? Sinoc sam imao party kod druga,bilo je na nivou... ova pjesma me je dotukla
[youtube][/youtube]
Moja himna !!
[youtube][/youtube]
Moja himna !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
koji ti je to paket 28 KM, ja ga ne vidjoh nigdje u ponudiAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Imam moju tv paket sa kanalima i telefonom.Placam 28 KM, i imam 75 kanala i danas sam napokon dobio sve cetri arene.Sto se tice ostalih kanala ima raznih, od sportskih vec nabrojane 4 arene i eurosport,eurosport2,euronews i extreemeesports.Ostale mogucnosti Moje tv su predobre.Omogucen je internet sto je stvarno predobro.Mozete snimat emisije, i iz videoteke uzimat filmove, u svakom mjesecu 1.film je besplatan a ostali su po 1,2 KM.Sto se tice telefona besplatno je prema kucnim mrezama, stim da dobivate novi broj i novi pozivni, ako vam je bio npr. 033 sad ce biti 070.Evo ovo sam napisao za one koji bi htjeli da uzmu.75 kanala,besplatni razgovori prema kucnim mrezama 28 KM
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kako sam uspio procitat na jednom portalu u komentarima,da se nasi radnici u Libiji spremaju za evakuaciju,brodovi su dobili dozvole da ulaze u luku,i samo je pitanje kada ce nasi ljudi doci na red... sretno im !!
- legenda reala
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Vidim Alfa i legenda me spominjali, ne mogu bez mene nikako hahaha.. sto legendo pijem al uzalud ? Sinoc sam imao party kod druga,bilo je na nivou... ova pjesma me je dotukla![]()
[youtube][/youtube]
Moja himna !!
ma ne možemo bez tebe nikako nećeš da nam se javiš nikad naveče da se igramo haxbala i da se malo zajebajemo
pa sam si reko "pijem al uzalud "
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Navece sam napolju,tako da ne ulazim na net.. kad sam rekao pijem al uzalud ? Ma sta cu haxballa,ocitao sam vam lekciju,tako da nije zanimljivo igrat 
- legenda reala
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Navece sam napolju,tako da ne ulazim na net.. kad sam rekao pijem al uzalud ? Ma sta cu haxballa,ocitao sam vam lekciju,tako da nije zanimljivo igrat
pa ja otvorim ,ovamo nešto i piše hary ,pijem al uzalud
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To na msn .. pa sto ne kazes..to je onu noc kad je drug bio kod mene,pa napisao status pijem...al uzaludlegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Navece sam napolju,tako da ne ulazim na net.. kad sam rekao pijem al uzalud ? Ma sta cu haxballa,ocitao sam vam lekciju,tako da nije zanimljivo igrat
pa ja otvorim ,ovamo nešto i piše hary ,pijem al uzalud
- legenda reala
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:To na msn .. pa sto ne kazes..to je onu noc kad je drug bio kod mene,pa napisao status pijem...al uzaludlegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Navece sam napolju,tako da ne ulazim na net.. kad sam rekao pijem al uzalud ? Ma sta cu haxballa,ocitao sam vam lekciju,tako da nije zanimljivo igrat
pa ja otvorim ,ovamo nešto i piše hary ,pijem al uzaludjedna pjesma isla pa sam uzeo rijeci iz te pjesme
hajte haxbala ,da se malo igramo
Radi li vama "YouTube", nece da mi otvori ni jedan video ???
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- legenda reala
- Kontakt:
legenda roms
1234
kod pisanja šifre sam pogriješio ,pa slučajno pritisko space ,tako da je pasvord space 1234
radi youtoube
1234
kod pisanja šifre sam pogriješio ,pa slučajno pritisko space ,tako da je pasvord space 1234
radi youtoube
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 23 feb 2011, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
jOkElegant je napisao/la:Radi li vama "YouTube", nece da mi otvori ni jedan video ???
- adnan_nanda
- Kontakt:
A znači i kod vas ne radi, ja džaba tražio pomoć na onoj drugoj temi
trebao sam prvo ovamo svratit' 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
U mene radio 
U Banovićima znači proradio, haj sa'će zar i ovamoDecima je napisao/la:U mene radio
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Eto skolarci ne idete u Ponedjeljak i Utorak u skolu 
P.S Mozda i casovi budu skraceni ... Ovo je za mustuluka
A C A B !
Mi idemo u ponedeljakEmir_ZENICA je napisao/la:Eto skolarci ne idete u Ponedjeljak i Utorak u skolu
Samo u utorak ne idemo.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Pjesma Dine Merlina,sa kojom ce predstavljat BiH na euroviziji,danas je najpopularnija na youtube 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.