Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Barcelona primi 8 komada,Tottenham 7 Chelsea 7 i onda se čude kako Stuttgart primi 3 za 15 min.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Radi naučnih studija Bayern treba nastaviti dobijati crevne kartone svakih 15 minuta da vidimo na koliko igrača bi bilo bare bare
Svatko ko prati bundes zna da je Stuttgart stari bayin muster, igrač više manje nebitno.
Fino je vidjeti koliko prate Bayern navijaci nekih drugih klubova. Tu se vidi nasa moc. Daj Paris odma da ih mucimo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Od posljednih 20 medjusobnih meceva Bayern dobio 19, izgubio 1 (prije 3 sezone 1:4 na Allianz Areni)
Don't believe the hype.
Hehe, ako razbijaju sa igračem manje, igraju sa amaterima.
Ako kiksaju protiv (polu)amatera, rugaju se dva mjeseca kako gube od rukometaša
Šta je ono još preostalo...ja, poguranac od sudija, državni projekat i možda rumeni uleti na poluvremenu u svlačionicu.
Eh, sad ne znam u koju. Da li gdje su sudije ili možda protivnici

Ako kiksaju protiv (polu)amatera, rugaju se dva mjeseca kako gube od rukometaša

Šta je ono još preostalo...ja, poguranac od sudija, državni projekat i možda rumeni uleti na poluvremenu u svlačionicu.
Eh, sad ne znam u koju. Da li gdje su sudije ili možda protivnici

Vom Jäger zum Gejagten
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ima li ko da ga Bayern nije natrpao ovako kako je Flick tu? PSG najvise otpora pruzio, al dobit ce i oni svoje ove godine. 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vec sam vidio Boixosa kako je sklepao post o tome da je Flick prevara i da je Bayernova titula polu vrijedna te da ce nas Stuttgart natrpat zbog crvenog kartona Daviesa. 
Zanima me šta Davies trenutno razmišlja gledajući ovo
I da ne zaboravim, pojedini su bili ažurni pa su brojali koliko je puta Neuerova mreža ostala netaknuta. Čak znaju i protiv koga, a sve ne prate ligu
Clean sheet , hoće li sad momci uspjeti

Clean sheet , hoće li sad momci uspjeti

Vom Jäger zum Gejagten
Potpisao bih da svaku utakmicu do kraja sezone prime gol ako ce dati dva ili vise. 

Svabe obavezno moraju nesto uraditi da liga prestane da gubi na kvalitetu iz godine u godinu. Na putu su da postanu nova Eredivisie.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Najbolji igrač svijeta ima već 40 goal contributions. Dok u ostalim ligama niko nema ni 30. Veliki si Roberte svi ti se klanjaju. Neki dan Klopp izjavio da je Robert najbolji igrač kojeg je trenirao.
Ovaj Bayern DNA tj. biti jači s igračem manje donosi novu LP u Munchen. Drago mi je da se prati Bundeska
Ovaj Bayern DNA tj. biti jači s igračem manje donosi novu LP u Munchen. Drago mi je da se prati Bundeska
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mislim da već sad možemo reći da je Davies one season wonder.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Bayern@heart
- Kontakt:
Gdje je@boixos je li na hanimunu
Tu je tu je skopcan na aparate 
Strah me i pomisliti šta bi tek Lewa radio u EPL-u. O Špancima ne vrijedi trošiti riječi. Messi je 2012. imao 50 golova...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.