FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sjajna.Viking je napisao/la:Bonuci odlican, vidi se da voli Juve, a potpisivanje novog ugovora je nagrada za to.
Evo @hare dobre profilne slike![]()
Vjerujte mi,da igram,kuću bih pod hipoteku stavio,toliko sam bio siguran.Oxygen je napisao/la: Inače,ne igram kladionicu,ali sam ubijeđen da Quagliarella daje gol.
1. +Buffon je napisao/la:ja sam takav lik da uzivam u pobijedi kao danas i onda se smirim i razlistam greske i ono sto me nerviralo.![]()
1.Vidal jednostavno mora prestat pravit greske kod dodavanja koja su veoma jednostavna i tako pravit polu kontre za protivnika.To je radio zadnja tri meca i pored toga sto je bio jedan od najboljih u ta tri meca, al takve greske ce kad tad neka ekipa da kazni.Mora se smirit kod dodavanja, znam da je rastracan tip igraca, borac i da sve hoce na snagu srce i zelju ali mora imat na umu da je takodje on vezni igrac i da njegova greska zacas moze bit gol
2.Vucinic konstantno pokusava da predje po dva igraca tako sto se zaleti izmedju dvojice i nekako traljavo misli da ce provuci loptu i izmigoljit se izmedju dvojice igraca,a to je cesto radio na sredini terena i cesto gubio lopte i tako kao i Vidal pravio sansu da polu kontru protivnika
3.Estigaribia je krilo, brz je ali niti jednom nije pokusao da sa loptom pridje protivniku na strani, da mu sa njoj dodje na pola koraka i da ga pokusa izbacit, jer bi trebao da je brzi od vecine odbrambenih igraca u Italiji.Ali on to rijetko radi jer nema muda pa brate dragi pokusaj a ne ono meljanje i vracanje lopte, pa zasto ce nam krilo,nek ubaci beka pojaca odbranu ako Esti nista u napadu ne smije da pokusa.Mislim da je za citavu utakmicu samo jednom iskoristio svoju brzinu i iznudio faul.
harebianconero je napisao/la:Bonucci power !![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.