NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Gledam snimku utakmice, čist ko suza nam penal nije sviran na Maticu,a Peljto stoji 5m od događaja i "ne vidi"
Samo jedno ime
Ajde penke ako imas vec hometv vrati i snimi nam tu situaciju,ako nista mobitelom pa okaci negdjepenke je napisao/la:Gledam snimku utakmice, čist ko suza nam penal nije sviran na Maticu,a Peljto stoji 5m od događaja i "ne vidi"
Ako nije problem naravno

SAMO ŠIROKI!
A crveni nad Bilbijom,ili ti je to ipak promaklo kao i Peljtipenke je napisao/la:Gledam snimku utakmice, čist ko suza nam penal nije sviran na Maticu,a Peljto stoji 5m od događaja i "ne vidi"
- siroki1991
- Kontakt:
Mislis nad Barabanom?Hum94 je napisao/la:A crveni nad Bilbijom,ili ti je to ipak promaklo kao i Peljtipenke je napisao/la:Gledam snimku utakmice, čist ko suza nam penal nije sviran na Maticu,a Peljto stoji 5m od događaja i "ne vidi"
Ne,ne djonom u potkoljenicu stajne noge Bilbije.
1:36
- Evolve
- Kontakt:
Gotov za sezonu? Cccc ovim ozljedama nikad kraja... Sta je sa Pekom? Hoce li on do vikenda se oporaviti? Kakva je priroda Loncarove ozljede?penke je napisao/la:Nažalost Zlomina ozljeda je ozbiljna
NK Široki Brijeg
Ajde u kur.ac i ozljede i sve vise ove sezone...pa ne sjecam se kad su svi bili zdravi jbt
Katastrofa
Katastrofa
SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
Kad su zadnji put svi bili zdravi bili smo prvi.since1948 je napisao/la:Ajde u kur.ac i ozljede i sve vise ove sezone...pa ne sjecam se kad su svi bili zdravi jbt
Katastrofa
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Koji smo mi baksuzi.
Iduce sezone moramo imat 30 igrača.
Računaj da ih je vazda 10 ozljedjeno/kartonirano
Iduce sezone moramo imat 30 igrača.
Računaj da ih je vazda 10 ozljedjeno/kartonirano
Igraj Široki, ti si najbolji !!
Peko nije ozljeđen nego se ne trudi koliko moze na treninzima i zato nije u prvih 18Evolve je napisao/la:Gotov za sezonu? Cccc ovim ozljedama nikad kraja... Sta je sa Pekom? Hoce li on do vikenda se oporaviti? Kakva je priroda Loncarove ozljede?penke je napisao/la:Nažalost Zlomina ozljeda je ozbiljna
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Cuj nezalaganje... E to je taj stari Peko... Nikad se nece promjeniti, nikad! Pfffft
NK Široki Brijeg
Ma znao sam ja odmah cim smo ga doveli sta ce bit. Najveci bolikurac lige. Al zato cete vidjet na ljeto igracine kad se bude trebalo pokazat na europskom trzistu
SAMO ŠIROKI!
U srijedu je pregled Zlomi,pa ce se vidjeti koliko je otislo,al ga sigurno neko vrijeme nece biti,vratit ce se valjda do kraja u ovoj sezoni.Evolve je napisao/la:Gotov za sezonu? Cccc ovim ozljedama nikad kraja... Sta je sa Pekom? Hoce li on do vikenda se oporaviti? Kakva je priroda Loncarove ozljede?penke je napisao/la:Nažalost Zlomina ozljeda je ozbiljna
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
Meni se cini da je to sada bilo vise alibi dovodjenje od strane uprave. Kao ajde moramo nekoga dovesti jer nema Deje. Sad ili nisu imali drugog izbora ili nisu htjeli potrositi jos vise para s obzirom na dovodjenje Bagarica i Zlome...since1948 je napisao/la:Ma znao sam ja odmah cim smo ga doveli sta ce bit. Najveci bolikurac lige. Al zato cete vidjet na ljeto igracine kad se bude trebalo pokazat na europskom trzistu
Meni je najvise krivo to sto znam da on moze igrati, i znam da moze biti kvalitetan igrac i pridonijeti samoj kvaliteti ekipe, ali izgleda da on nemoze protiv sebe i svoje svojeglavosti...
NK Široki Brijeg
Hum94 je napisao/la:A crveni nad Bilbijom,ili ti je to ipak promaklo kao i Peljtipenke je napisao/la:Gledam snimku utakmice, čist ko suza nam penal nije sviran na Maticu,a Peljto stoji 5m od događaja i "ne vidi"
A Pirićev start?
Piricev start je samo zuti karton po novim pravilima. Ono nad Bilbijom nije bilo namjere,također samo žuti.
Penal čist ko suza. Bagaricev gol ofsajd
Penal čist ko suza. Bagaricev gol ofsajd
SAMO ŠIROKI!
Glava suplja,da ima ista u glavi bio bi u jakoj ligi,ima sut dribling,pas..al odigra jednu nema ga pet.Evolve je napisao/la:Meni se cini da je to sada bilo vise alibi dovodjenje od strane uprave. Kao ajde moramo nekoga dovesti jer nema Deje. Sad ili nisu imali drugog izbora ili nisu htjeli potrositi jos vise para s obzirom na dovodjenje Bagarica i Zlome...since1948 je napisao/la:Ma znao sam ja odmah cim smo ga doveli sta ce bit. Najveci bolikurac lige. Al zato cete vidjet na ljeto igracine kad se bude trebalo pokazat na europskom trzistu
Meni je najvise krivo to sto znam da on moze igrati, i znam da moze biti kvalitetan igrac i pridonijeti samoj kvaliteti ekipe, ali izgleda da on nemoze protiv sebe i svoje svojeglavosti...
Samo jedno ime
Pirić je ispravno dobio žuti karton,sta bi ti ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.