Ma znam, sinoc ga gledao, al apdejtovao chrome, a nikako da se sjetim web stranice ove za celendzere. Btw, hvala ti.Unofficialpage je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Ima li gdje stream, na mobu sam, da ne trazim onaj link za celendzere?
Radi i na mob.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Re: BiH Tenis
Sreća na 00-15, majstorski poen na 15 oba, 5-5
KOlko samo srece ima novak nemoguce ...
Idealan meč za nastavak turnira, daj Zemlju da osvetimo Mirzonija 
Bravo Damire!
Tomi su ovdje 4 gema uspjeh, iako Almagro igra preko neke stvari

Bravo Damire!
Tomi su ovdje 4 gema uspjeh, iako Almagro igra preko neke stvari
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Napokon, trebalo se lakše dobit ali ruku na srce Novak je odigrao odličan meč, vjerovatno jedan od najboljih u karijeri.
Hajmo Tomo.
Hajmo Tomo.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Bravo Damire. Dosta tezak mec, nisu mu prolazili dropshotovi, ali bitna je pobjedaaaaaaaaaaaaaa
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sjo servisa kod Tome, 228 kmh 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Izgleda u zadnje vrijeme svi igraju protiv njega meceve karijere, stvarno sam zbunjen ne kontam vise jel do njega sto im to omogucava ili stvarno ima peh da dobija sve extra motivisane protivnike.Unofficialpage je napisao/la:Napokon, trebalo se lakše dobit ali ruku na srce Novak je odigrao odličan meč, vjerovatno jedan od najboljih u karijeri.
Hajmo Tomo.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Na šta je Almagro spao, strašno
Zemlja se ne sali protiv Kamkea,morat ce Damir mnogo bolje zaigrati nego danas ko god od ove dvojice prosao.
Tomo je svoje na ovom turniru odradio,tako da mu ovaj mec dodje kao dodatna nagrada za ostvareno.
Tomo je svoje na ovom turniru odradio,tako da mu ovaj mec dodje kao dodatna nagrada za ostvareno.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Ako cemo tako gledati onda od njega nikad tenisera nece biti.alex1991 je napisao/la:Zemlja se ne sali protiv Kamkea,morat ce Damir mnogo bolje zaigrati nego danas ko god od ove dvojice prosao.
FK Sarajevo !
Drop shotovi su mu i donijeli pobjedu, kod one brejk lopte za Novaka i rezultata 3:4 u 3. setu..nodyamidza je napisao/la:Bravo Damire. Dosta tezak mec, nisu mu prolazili dropshotovi, ali bitna je pobjedaaaaaaaaaaaaaa
This time next year we'll be millionaires.
Niko od njega i ne ocekuje da bude teniser svjetskoga glasa,za ono koliko se ocekuje od njega je i vise nego solidan,nmg.ni svi u top 50 ili top 100.badel62 je napisao/la:Ako cemo tako gledati onda od njega nikad tenisera nece biti.alex1991 je napisao/la:Zemlja se ne sali protiv Kamkea,morat ce Damir mnogo bolje zaigrati nego danas ko god od ove dvojice prosao.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Mjera, 4 gema, Alamgro nije potrčao u cijelom meču 

Almagro je klasa, nije on tako davno rusio i najjace:D. Kad mu upadne fin dan moze dobit koga hoce, posebno na sljaci:Dshminka je napisao/la:Mjera, 4 gema, Alamgro nije potrčao u cijelom meču
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.