Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Rizah
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Rizah » 17 jan 2011, 16:56

Dirk je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Upravo je Skysport objavio da Downing dolazi u Liverpool za 10 miliona eura, a da Darren Bent prelazi u Aston Villu za 18 miliona.
To bi dobro bilo, najbolje u ovom trenutku, još samo kad bi potpisali nekog štopera umjesto Skrtela to bi bilo za 10.
Suarez 17 miliona eura i Babel, Downing 10 miliona eura, što znači da nam ostaje još 13 miliona eura za recimo Scot Danna iz Birminghem Cityija.
---------------Reina------------
--Kelly--Dann---Agger---Glen-
-Kuyt-Lucas-Gerard-Downing-
------Suarez----Torrres-------

I onda hajd da igramo :ugeek:
Oca mi ja ne mogu da vjerujem sta ti sve pises, ja tebi ne bi dao dvije marke da raspolazes sa njima a kamoli milione ... Dati 10 miliona za Downinga je ravno katastrofi, bolje je pruziti priliku Babelu gori od njega ne moze biti ... Niko Kranjcar je premasio Downinga a moze se dovesti vjerujem i za 5 do 7 miliona , a davati novac za Duuna pored nasih igraca je ravno katastrofi jos kad se Carra vrati ... ;)
Niti ja dajem pare niti raspolažem sa njima, nego ti govorim šta je upravo objavljeno na Sky sportu ;-)
Otiđi i na oficijalnu stranicu Liverpoola pa ćeš naći sve ove informacije, to je samo danas objavljeno u medijima, što naravno ne mora biti tačno.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 17 jan 2011, 17:01

Bosco je napisao/la:Downing je prilično dobar igrač, a Rizo Glen ne može igrat lijevog beka da ga jeb*š.
Upravo tako. Glen je na lijevom beku neupotrebljiv u napadu, a kad dodje neko jace desno krilo razbice ga samo tako na toj poziciji.
Recimo bas bi me interesovalo kako bi se snasao protiv Lennona.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 17 jan 2011, 17:51

Ajax have rebuffed Liverpool's initial approach for striker Luis Suarez, Dutch Radio Reports.

ha ha :D :lol:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jan 2011, 17:56

Sasha L.F.C. je napisao/la:Ajax have rebuffed Liverpool's initial approach for striker Luis Suarez, Dutch Radio Reports.

Ni to ne mora biti tacno.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 17 jan 2011, 18:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Sasha L.F.C. je napisao/la:Ajax have rebuffed Liverpool's initial approach for striker Luis Suarez, Dutch Radio Reports.

Ni to ne mora biti tacno.
Nemora.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 17 jan 2011, 18:14

Liverpool striker Ryan Babe has been fined £10,000 and warned about his future conduct over a Twitter post.
The Dutch forward linked to a mocked-up picture of referee Howard Webb in a Manchester United shirt after Liverpool lost 1-0 at Old Trafford in the FA Cup.
Babel admitted a charge of improper conduct at a Football Association Re...gulatory Commission hearing.
BBC sport.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 jan 2011, 18:33

Dalglish insists he has not written off their chances but prospects look limited for the pair. 'We've got a couple of senior players who the supporters haven't exactly seen eye to eye with,' said Dalglish.

'We've got to try to rebuild them. If we can get Christian Poulsen and Paul Konchesky back on side then that makes the squad that bit deeper.

Daj Boze da Kenny nesto od ove dvojice izvuce, ali oni su meni otkako su dosli kao muhe bez glave :roll:

YNWA je napisao/la:niko osim citya i reala nece javno pricati o transferima, a razlozi su vec poznati, vec sam rekao da ove sedmice ocekujem pojacanje, kako stvari stoje to bi trebao biti onaj odvratni urugvajac, ali jos nista nije sigurno :)
Ne bih ja bas rekla da Kenny i Comolli mute nesto sa Henryem u tajnosti, jer je kod nas transfer politika uvijek bila dosta spora. Mi uvijek cekamo zadnji trenutak, a promjene koje mi u timu zelimo trebaju vise vremena. I ovo za Suareza nije bas cisto, govorilo se da ce danas sigurno potpisati pa nije... Razvlacimo vala u svemu previse :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 jan 2011, 18:46

Rizah je napisao/la:Upravo je Skysport objavio da Downing dolazi u Liverpool za 10 miliona eura, a da Darren Bent prelazi u Aston Villu za 18 miliona.
To bi dobro bilo, najbolje u ovom trenutku, još samo kad bi potpisali nekog štopera umjesto Skrtela to bi bilo za 10.
Suarez 17 miliona eura i Babel, Downing 10 miliona eura, što znači da nam ostaje još 13 miliona eura za recimo Scot Danna iz Birminghem Cityija.
---------------Reina------------
--Kelly--Dann---Agger---Glen-
-Kuyt-Lucas-Gerard-Downing-
------Suarez----Torrres-------

I onda hajd da igramo :ugeek:
Rizo je li to nema mjesta za Meirelesa :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 jan 2011, 18:58

Cuj Lucas ispred Meirelesa :o :shock: :lol: tobejarabi
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jan 2011, 19:04

Ponos Torina je napisao/la:Cuj Lucas ispred Meirelesa :o :shock: :lol: tobejarabi
Ako cemo igrati formaciju 4-4-2 onda nema mjesta za Gerrarda ili Meirelesa osim ukoliko se
Meireles ne stavi na krilu a onda nema mjesta za Kuyta.
Bez destruktivca sigurno necemo igrati. ;)

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 jan 2011, 19:08

Ponos Torina je napisao/la:Cuj Lucas ispred Meirelesa :o :shock: :lol: tobejarabi
Ako cemo igrati formaciju 4-4-2 onda nema mjesta za Gerrarda ili Meirelesa osim ukoliko se
mozemo pokusati pa sta Bog da mozda uspije a mozda i ne :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 17 jan 2011, 19:20

Pa sta to Gerrard i Meireles na sredini kud ces bolje,kakav Lucas sporiji od puža,i nije nesto jak pokusava al mu neide....

ja bi ovako

---------------------------------------Reina--------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
-----Kelly-------------Škrtel------------------Agger---------------Johnson-----
-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------Gerrard--------------Meireles----------------------------
----------Maxi------------------------------------------------Babel--------------
---------------------------Torres------------Suarez-----------------------------

Volio bi vidjeti ovu formaciju jednu utakmicu.... ako nebude Suarez onda Cole ili Babel umjesto njega,da zamjene pozicije :mrgreen: ...

---------------------------------------Reina--------------------------------------
-----------------------Gerrard--------------Meireles----------------------------
----------Maxi--------------------Shelvey--------------------Babel--------------
-----------------------------------Torres-----------------------------------------

Vjerovatno ce te se smijati ali ja bi Shelveya stavio jednu tekmu ovde a Gerrard kao Gerrard moze svasta zato sam ga stavio dole s Meirelesom.....
Kuyt mi je dosadio i vise nije za LFC nikako u timu je samo zato sto moze trcat ko konj i nista vise.....

----------Maxi---------------------Cole----------------------Babel--------------
-----------------------------------Torres-----------------------------------------
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 17 jan 2011, 19:28, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jan 2011, 19:22

Tesko bez destruktivca ali eto, ako se King odluci za to onda :

............Reina.........
Glen..Carra.Skrtel..Fabio
.....Gerrard.Meireles.....
Kuyt....................Cole
......Torres..Suarez......

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 17 jan 2011, 19:34

Vi svi ubacujete tog Suareza, pa to nije sigurno uopce da ce doc u Liverpool. :roll:
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 jan 2011, 19:50

Dobar je Downing samo puno je 10 miliona za njega sigurno.

Torres: It's a matter of time

Fernando Torres believes Liverpool are 'moving in the right direction' under Kenny Dalglish.

The Spaniard admits it was frustrating to draw 2-2 with Everton after a dominant first-half showing that could easily have seen them leading by more than Raul Meireles's first goal in red.

However, the No.9 was pleased with how his teammates reacted to falling 2-1 behind and is confident they are now back on the right track.

"We are disappointed with the result but we are improving and moving in the right direction," said the Carlsberg Lounge's man of the match.

"We will see what happens in the next game. We need to start picking up three points in every game.

"If we had taken the chances we had, particularly in the first half, we would have been winning by two or three at half-time. But that's football.

"In the second half they started well and scored two goals. After that we had a good reaction and got level at 2-2. We had chances at the end but you don't always get the reward you deserve when you play well. We are disappointed by that."

The Reds now travel to Wolves on Saturday looking to claim their first win since New Year's Day.

Torres acknowledges a maiden victory under Dalglish would give his teammates a huge lift and is confident they can achieve it if they produce a repeat of their derby display.

He added: "Our target is to win games. We will see what happens at the end of the season but it's a long time since our last win. We are playing better. The most important thing is getting results but if we keep playing like that they will come soon."

Torres may have failed to mark his 100th league appearance for the club with a goal against the Toffees but his strike-rate has still seen him register more in that time than the likes of Ian Rush, Robbie Fowler and Gordon Hodgson.

In fact, El Nino's tally of 63 in a century of Barclays Premier League outings for the Reds has been bettered only by Roger Hunt (72), Jack Parkinson (67) and Sam Raybould (67).

op 10 leading Liverpool scorers in their first 100 league appearances:

Roger Hunt 72 goals

Jack Parkinson 67

Sam Raybould 67

Fernando Torres 63*

Robbie Fowler 62*

Ian Rush 61*

Gordon Hodgson 59*

Albert Stubbins 59*

Michael Owen 54*

Harry Chambers 52*

(* all scored in the English top flight) P.S. Torresu čim opet poraste kosa i bude kao prije ima da počne zabijati,zapamtite ovo. :D

FA issue Babel statement

At a Regulatory Commission hearing today, Liverpool forward Ryan Babel was fined and warned as to his future conduct.

Babel admitted a charge of improper conduct relating to comments and images published by the player on Twitter concerning referee Howard Webb.

In summing up, the Regulatory Commission Chairman, Roger Burden, said: "Social network sites, like Twitter, must be regarded as being in the public domain and all participants need to be aware, in the same way as if making a public statement in other forms of media, that any comments would be transmitted to a wider audience. It is their responsibility to ensure only appropriate comments are used."
FK Pjetlovi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 17 jan 2011, 20:03

OTNYS_YNWA je napisao/la:Tesko bez destruktivca ali eto, ako se King odluci za to onda :

............Reina.........
Glen..Carra.Skrtel..Fabio
.....Gerrard.Meireles.....
Kuyt....................Cole
......Torres..Suarez......
ovo moze samo umjesto Skrtela ubaciti Aggera Glena na ljevog beka a Kelya na desnog jer ja mislim da johnson moze dobro odigrati i na lijevoj strani
LIVERPOOL YNWA

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jan 2011, 20:05

Ma bolje da on igra desno, bar cemo maksimalno doprinositi napadu preko te strane. Ima vremena za
Kellya a i ne moze 3 utakmice za redom odigrati, treba mu jos pure. :)

Sto se tice lijeve strane, bolje da Aurelio igra nego Konchesky, no definitivno nam treba osvjezenje. Sasvim
je izvjesno da ce Celo napustiti klub. Treba vratiti Insuu . 8-)

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 17 jan 2011, 20:05

Nije mi jesno sto Glena stavljate na lijevog beka, lik na toj pozociji nidze veze...Na desnoj je strani u top 3 svijeta definitivno. Aurelio je sasvim pristojan dok se ne kupi neki igrac na istoj poziciji... :D
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jan 2011, 20:07

LFC_LAVOV je napisao/la:Nije mi jesno sto Glena stavljate na lijevog beka, lik na toj pozociji nidze veze...Na desnoj je strani u top 3 svijeta definitivno. Aurelio je sasvim pristojan dok se ne kupi neki igrac na istoj poziciji... :D
U potpunosti se slazem. Bolje 100% na jednoj strani nego 50, 50% . ( ucinka ) . :D

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 17 jan 2011, 20:07

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ma bolje da on igra desno, bar cemo maksimalno doprinositi napadu preko te strane. Ima vremena za
Kellya a i ne moze 3 utakmice za redom odigrati, treba mu jos pure. :)

Sto se tice lijeve strane, bolje da Aurelio igra nego Konchesky, no definitivno nam treba osvjezenje. Sasvim
je izvjesno da ce Celo napustiti klub. Treba vratiti Insuu . 8-)

A kamo Dirk Kaut? Hahahah joj onog flesha sa Sportkluba jučer :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.