Kad se sve na kraju sagleda shvatis da krivicu snose obje strana i da je istina negdje izmedju.
Da, mi imamo tvrdoglavog tersa za selektora koji ima bezbroj mahana kako takticki tako i licni...
Da, mi imamo ohole igrace koji se stavljaju iznad reprezentacije i okupljanja im sluze za druzenje s jaranima.
Ali opet je po meni selektor ljudina koji vjeruje njima, koji zna biti blag pa ga je to kostalo autoriteta.
Opet su i Edin i Emir momci koji su citavu karijeru doprinosili timu najvise, koji vole svoju drzavu..
Sve se moze srediti da na Svjetsko odemo kao slozan kolektiv, s atmosferom iz prvog dijela kvalifikacija.
Da nam ovaj ruzni period poslije plasmana sluzi da se spustimo na zemlju i otrijeznimo.
Susic da pocne dolaziti na ceremonije, snositi krivicu, shvatiti da smo procitani..
Spaha i Dzeko da sute i igraju, izvine se navijacima i ne preseravaju oko Ibricica, Hajrovica itd.
Dajte ljudi da se bajka poslije Litvanije nastavi.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.