Safet Sušić - Pape

BadrHari
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la BadrHari » 08 mar 2014, 23:22

levat je napisao/la:Sve tražimo zadnjeg veznog, igrača koji zna i oteti loptu, i predriblati, i dodati. A Spaha je sve to. A ktomu još i pomjeriti kad van šesnaesterca. Samo bi nam još falio kakav penal protiv Argentine.
Ma kakvi, da sad u 35-oj godini zivota pocne mijenjati poziciju bila bi katastrofa.
Citavu karijeru proveo na stoperu, tu ce i zavrsiti.

Samo je problem sto je stariji to je losiji, a u danasnjem brzom fudbalu trebaju moderni stoperi.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 08 mar 2014, 23:23

levat je napisao/la:Ivica Osim kad je vodio Jugu na SP, kod kuće je ostavio Mešu Baždarevića, samo što je tada Meša uradio malo veće sranje. Mislim da nema nikakve mogućnosti nibi bi to bilo pametno da Pape ne vodi Džeku i Spahu u Brazil.
Samo što meni igrač koji iz bilo kojeg razloga ne može trčati punih 90 minuta, ne bi počinjao tekmu. Ako je Džeko bio nespreman, trebali smo igrati sa jednim centrom i da Edin eventualno uđe oko 60 minute, bilo da se pridruži Vedi, bilo da ga zamijeni.

Svaka čast Džeki, ali ako smo prema ikome napravedni, i navijači i selektor onda je to Vedo. Ne treba nama treći napadač da bi Džeko bio nezamjenljiv. Može se valjda jednom probati i sa samim Vedom u napadu. Samo što se bojim da to ne bi smio ni Pape, ni Ćiro, ni Vaha, ... To bi mogao samo Manćini. Vedo u napad, Džeko sa klupe. A Spahu iz odbrane prekomandovati na zadnjeg veznog. Nekad se nije mogla zamisliti naša odbrana bez kapitena, ali sad je to beton, odnosno rušilac.

Sve tražimo zadnjeg veznog, igrača koji zna i oteti loptu, i predriblati, i dodati. A Spaha je sve to. A ktomu još i pomjeriti kad van šesnaesterca. Samo bi nam još falio kakav penal protiv Argentine.
Mesa je cini mi se bio kaznjen zbog crvenog kartona protiv Norveske u kvalifikacijama i pljuvanja sudije! Vodio bi Osim i njega i Bobana, koji se "maris'o" na Maksimiru....

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 08 mar 2014, 23:24

Virtu4l je napisao/la:
floyd je napisao/la: Tino je qrac od ovce, svi smo vidjeli. Mogao je i pozvat Zebu te ga stavit na zadnjeg veznog.
Svako ima svog favorita, ja bih više volio da je pozvao Štilića, neko Prcića, itd...
Ja ne bih, ako bi ih stavljao na zadnjeg veznog, isto kao ni Zebu.

Stila je izmislio fudbal za Tina. Ali nema ledja.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 08 mar 2014, 23:26

Repka nam je postala jedna obična mahala.
Jeli moguće da smo zbog bezveznog poraza od Egipta na ovo došli?
Keep walking.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 mar 2014, 23:28

Cautinho je napisao/la:Repka nam je postala jedna obična mahala.
Jeli moguće da smo zbog bezveznog poraza od Egipta na ovo došli?
Dosli smo do ovoga zbog 4 godine Susicevog terora. Od Augusta radi jos intenzivnije. Od Amerike ga je krenulo pravo. Ide iz greske u gresku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 08 mar 2014, 23:30

Susicevog terora?
Ništa,zovi Haag,imamo novog zločinca.Šta je to čovjek napravio da je naštetio toliko BiH reprezentaciji?I budi realan,ne moj spominjati neke Prciće i TSS.
Keep walking.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 mar 2014, 23:31

Uzroci,sta su uzroci.To je pravo pitanje,mi se sad bavimo posljedicama.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 08 mar 2014, 23:33

Mi umjesto da smo jaci sada kad su stigli Hajra, Bico i Seo ono obrnuto. KAKO?? Jos ovi novi najvise se trude. Ne mozes reci da je do njih npr.

Ne mogu samo da svarim kako TINO dobije od hajre vise minuta. Lik nas potezom odveo u brazil.(realno, tezaje bila slovacka od litvanije).

Koga kriviti ako ne Papeta? Hajro grij dupe a ti vedo idi izgubi se na krilu. Dzeko ti stoj u napadu probat cemo uci u gol. Nemoj skakat necemo te traziti visokim loptama da se ne izgubis.

Kolasinac previse si dobar da nastavis igrat aj napolje.

I najgore, najgore. Dobili smo 2 nova igraca u utakmici na kojoj nista ne mozes OCJENITI, ama nista. Da su kao Seo odigrali jedino bi tad shvatio da je uredu.

Boze pomozi kao sto si pomogao nam i u Brazil!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 mar 2014, 23:35

Cautinho je napisao/la:Susicevog terora?
Ništa,zovi Haag,imamo novog zločinca.Šta je to čovjek napravio da je naštetio toliko BiH reprezentaciji?I budi realan,ne moj spominjati neke Prciće i TSS.
Zasto ne bi spominjao to kad je to kruna svega? Mladog igraca iz Ligue 1 javno proziva i umanjuje njegove kvalitete, a ovog svog bratica zove iako nije ni blizu kvalitet. Mislis da to samo mi sa strane vidimo, a da su igraci glupi? Vide i oni koliko je sati i sta se radi od reprezentacije.

Ili sad neki imaju obraza pljuvat Dzeku i Spahica, a oni su ti koji odvajaju od svog vremena da bi doveli neke nove igrace i pojacali repku, dok Susic gleda PSG. Spahic je otisao do Kolasinca, Dzeko do Tankovica, pa i kod Izeta. Zato je se i naljutio kad je ovaj odbio repku i uz to prozivao Edina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 08 mar 2014, 23:45

Cartman je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Susicevog terora?
Zasto ne bi spominjao to kad je to kruna svega? Mladog igraca iz Ligue 1 javno proziva i umanjuje njegove kvalitete, a ovog svog bratica zove iako nije ni blizu kvalitet. Mislis da to samo mi sa strane vidimo, a da su igraci glupi? Vide i oni koliko je sati i sta se radi od reprezentacije.

Ili sad neki imaju obraza pljuvat Dzeku i Spahica, a oni su ti koji odvajaju od svog vremena da bi doveli neke nove igrace i pojacali repku, dok Susic gleda PSG. Spahic je otisao do Kolasinca, Dzeko do Tankovica, pa i kod Izeta. Zato je se i naljutio kad je ovaj odbio repku i uz to prozivao Edina.
Fakat zasto covjek nije realan ako spomene Prcica i TSS :lol: :lol: :lol: Ja se cudim sto neki ljudi toliko furaju da se Safet slijepo prati :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 mar 2014, 00:09

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Opet okrećeš priču sa stvarnih problema
Ja vidim samo jedan stvarni problem koji utiče na našu igru, to je zadnji vezni igrač. Prcić, Tino i ostali uopšte nisu problem.
Pa ja, to je ključ svih problema, da je Safet našo pravog zadnjeg veznog i dobio Egipat, na prvenstvo je mogo povesti pet bratovih igrača niko mu ništa ne bi mogao, ovako je sam sebe zajebo :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 09 mar 2014, 00:09

Tezak karakter je Safet,zasto se cudimo neuporedivo mladjem Dzeki onda.Susic je previse umisljen,ufuran,egoistican i narcis je,pravi narcis.
Nikad ni poslije jednog poraza nije preuzeo odgovornost na sebe.Tvrdoglavo je branio i onaj cuveni remi u Albaniji i katastrofu u Portugalu i debakl protiv SAD-a.Nikad nije nijednom rijecju rekao,ja sam kriv i preuzimam odgovornost.Nikad nije rekao,dobro zakasnio sam na izvlacenje i izvinjavam se svima,nece se ponoviti nego je bahato i nezainteresovano govorio pa sta ima veze sto nisam isao i ubjedjivao nas sve da nije uopste vazno da selektor prisustvuje izvlacenju grupa.
Mozda njegovo pravo lice najbolje pokazuje brutalan napad i vrijedjanje malog Prcića nakon sto mu je ovaj javno sasuo cinjenice u lice.Nije prezao ni da ga naziva anonimnim igracem i bas se osjetio bijes kad je govorio o njemu,u ocima mu se vidio.
Po meni najsramotnija stvar koju je uradio je na tv javno lagao i obmanjivao milione ljudi da su Tino Susic i Anel Hadzic defanzivni vezni igraci i da nam bas takvi igraci trebaju pravdajuci time njihovo pozivanje.
Snimci postoje,intervju na face tv.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 09 mar 2014, 00:21

Veceras sam se nacitao mnogo o nasoj reprezentaciji iz raznih izvora.Mora se reci da je Susic trener ispod prosjeka.Mnogo je stvari koje mu se mogu zamjeriti od taktike do odnosa sa javnoscu medjutim druga stvar koja se mora istaci kao problem je odnos igraca prema utakmici.Nasa igra protiv Egipta ne da je bila losa vec prelosa,stvarno je bilo uzasno za gledati i iz danasnje perspektive mislim da to nije bila iskljucivo Safetova krivica.Polako pocinjem da vjerujem u ovu pricu o klanovima u reprezentaciji,inace Spahic mi je oduvijek bio mutan lik,tako da se moze pretpostaviti da ce u skorijoj buducnosti slijediti mnogo skandala vezano za repku , mnogo strahujem za nase rezultate na svjetskom te kvalama za euro.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2014, 00:27

legenda reala je napisao/la:Pa ja, to je ključ svih problema, da je Safet našo pravog zadnjeg veznog i dobio Egipat, na prvenstvo je mogo povesti pet bratovih igrača niko mu ništa ne bi mogao, ovako je sam sebe zajebo :P
Nema ih toliko. Možda će jednog povesti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 mar 2014, 00:28

donniedarko je napisao/la:Veceras sam se nacitao mnogo o nasoj reprezentaciji iz raznih izvora.Mora se reci da je Susic trener ispod prosjeka.Mnogo je stvari koje mu se mogu zamjeriti od taktike do odnosa sa javnoscu medjutim druga stvar koja se mora istaci kao problem je odnos igraca prema utakmici.Nasa igra protiv Egipta ne da je bila losa vec prelosa,stvarno je bilo uzasno za gledati i iz danasnje perspektive mislim da to nije bila iskljucivo Safetova krivica.Polako pocinjem da vjerujem u ovu pricu o klanovima u reprezentaciji,inace Spahic mi je oduvijek bio mutan lik,tako da se moze pretpostaviti da ce u skorijoj buducnosti slijediti mnogo skandala vezano za repku , mnogo strahujem za nase rezultate na svjetskom te kvalama za euro.
I ako je tako, opet je Susic kriv. Nema autoritet. Neka ih izbaci, i kaze istinu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 09 mar 2014, 00:39

Kad se sve na kraju sagleda shvatis da krivicu snose obje strana i da je istina negdje izmedju.

Da, mi imamo tvrdoglavog tersa za selektora koji ima bezbroj mahana kako takticki tako i licni...
Da, mi imamo ohole igrace koji se stavljaju iznad reprezentacije i okupljanja im sluze za druzenje s jaranima.

Ali opet je po meni selektor ljudina koji vjeruje njima, koji zna biti blag pa ga je to kostalo autoriteta.
Opet su i Edin i Emir momci koji su citavu karijeru doprinosili timu najvise, koji vole svoju drzavu..

Sve se moze srediti da na Svjetsko odemo kao slozan kolektiv, s atmosferom iz prvog dijela kvalifikacija.
Da nam ovaj ruzni period poslije plasmana sluzi da se spustimo na zemlju i otrijeznimo.
Susic da pocne dolaziti na ceremonije, snositi krivicu, shvatiti da smo procitani..
Spaha i Dzeko da sute i igraju, izvine se navijacima i ne preseravaju oko Ibricica, Hajrovica itd.

Dajte ljudi da se bajka poslije Litvanije nastavi. 8-)
slika
Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 09 mar 2014, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 09 mar 2014, 00:40

Svakako da Pape snosi najveci dio odgovornosti za nastalo stanje ali me brinu ponasanja pojedinih reprezentativaca tipa Dzeke i Spahica.Desavanja kao sto su slucaj Ibricic,mijesanje Edinovog starog u stvari repke,mijesanje u poziv igraca,iskljucivanje novih repezentativaca,okretanje ledja domacim novinarima itd. navode na zakljucak da je to postojalo i prije Papeta sto je sve skupa veoma neprofesionalno.
Ovo su duboki problemi i period od tri mjeseca je jako kratak da se sve to dovede u red ali kako god na ovome se treba poraditi sto prije kako bi repka sto manje trpila kako Susicevu nestrucnost tako i amatersko i bahato ponasanje pojedinih reprezentativaca. ;)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 mar 2014, 00:42

Naravno da su krivi i Pape i družina, grozan performans i njega i njih generalno na ovom okupljanju uključujući i samu utakmicu. Ljudi ih pozivaju na odgovornost, a oni prebacuju lopticu jedan sa drugog, užas jedan.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 09 mar 2014, 00:45

donniedarko je napisao/la:Svakako da Pape snosi najveci dio odgovornosti za nastalo stanje ali me brinu ponasanja pojedinih reprezentativaca tipa Dzeke i Spahica.Desavanja kao sto su slucaj Ibricic,mijesanje Edinovog starog u stvari repke,mijesanje u poziv igraca,iskljucivanje novih repezentativaca,okretanje ledja domacim novinarima itd. navode na zakljucak da je to postojalo i prije Papeta sto je sve skupa veoma neprofesionalno.
Ovo su duboki problemi i period od tri mjeseca je jako kratak da se sve to dovede u red ali kako god na ovome se treba poraditi sto prije kako bi repka sto manje trpila kako Susicevu nestrucnost tako i amatersko i bahato ponasanje pojedinih reprezentativaca. ;)
Egipat i prepiska preko novina sa legendama, ikonama nase repke mu je pocetak kraja...
Ko ne zna, ne zna, da je radio kako treba i usput ubacio i kojeg svog niko mu ne bi rijeci rekao...Ali....Gladne oci.....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2014, 00:46

Da vas vidimo...

http://sportsport.ba/ankete" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.