AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Odlican post....
- Beduin
- Kontakt:
Dobro poluvrijeme Leaoa protiv susjeda, ali opet fula 100% sansu onako nonsalantnim udarcem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Inace, Pavlovic pocrvenio sinoc u roku od 5 minuta. Ovo mu je 2 crveni u 3 utakmice za Srbiju. Sirovina
Pulisic opet zabija sa USA, kakav majstor. Musah asistencija, not bad
Jel' ovo Chuk ili Ronaldinho

Pulisic opet zabija sa USA, kakav majstor. Musah asistencija, not bad

Jel' ovo Chuk ili Ronaldinho

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Gdje treba ovo da se potpise da svi stavimo potpis za ovaj deal

Desiti će se nikad u januaru. Na ljeto možda, ali je izglednije da će ga neko preoteti dok se ovi budu mjesecima cigančili oko par miliona.
A on bi bio pun pogodak, onaj pravi profil veznog igrača koji nam fali u sredini plus italijan što je posebno bitno za Milan radi liste.

A on bi bio pun pogodak, onaj pravi profil veznog igrača koji nam fali u sredini plus italijan što je posebno bitno za Milan radi liste.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Rici bi sigurno bio pogodak kao onda Tonali, a druga stvar talijan, ja uvijek naginjem na talijane. Evo recimo dali smo za Royala 20 mil skoro, a za te se pare mogao dovesti Bellanova koji je za klasu bolji igrac od njega, al nek on ode u Atalantu nama ne valja
Juvenusu i Vlahovic otpao za derbi, vala ako ih sad ne dobijemo necemo nikada.... 

- muha milanez
- Kontakt:
1-0 taman
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
Al kako neki dan ovaj nas napisa da im fali 10 igraca + sad znaci i Vlahovic i ode s teme. A ja i dalje kontam kojih 10 igraca, a toliko bitnih.
Kako god, bice desetkovani ali u derbijima to ne smije zavarati.
Kako god, bice desetkovani ali u derbijima to ne smije zavarati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zadnji 8 meceva imaju jednu pobjedu 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Halalite, sabilo nas je bilo godinama i nekako mi ne djeluje da imamo tako dobar rezulat s njima u zanjih 8 meceva, a u biti je tako
ja sam nabavio kartu tako da sutra se planiram ispaliti u Milano.

Ako Bog da

Ja imam u planu na proljece ici na neku tekmu, sad se nisam mogao izorganizovati, ali proljece sigurno da i ako u Lp prodjemo u osminu gledacu i to da odem.meskalin je napisao/la: ↑21 nov 2024, 10:35Ako Bog daInter mi je bio nesretan, ali meni je toliko dobro bilo na tekmi da mi rezultat opce nije pokvario raspolozenje....navijanje na San Siru i atmoseferu na derbiju protiv Intera nisam jos nikad dozivio, a imao sam priliku gledati tekmi od Wembleya do Mestalle.. San Siro je stvarno nesto posebno, valjda zbog akustike stadiona i naravno do navijaca
![]()
Gabbia produzio 2,2 mil godisnje, sad dalje treba Tidjo produziti pa onda nek rade na novom ugovoru za Theo
ronaldo99 je napisao/la: ↑21 nov 2024, 10:49Ja imam u planu na proljece ici na neku tekmu, sad se nisam mogao izorganizovati, ali proljece sigurno da i ako u Lp prodjemo u osminu gledacu i to da odem.meskalin je napisao/la: ↑21 nov 2024, 10:35Ako Bog daInter mi je bio nesretan, ali meni je toliko dobro bilo na tekmi da mi rezultat opce nije pokvario raspolozenje....navijanje na San Siru i atmoseferu na derbiju protiv Intera nisam jos nikad dozivio, a imao sam priliku gledati tekmi od Wembleya do Mestalle.. San Siro je stvarno nesto posebno, valjda zbog akustike stadiona i naravno do navijaca
![]()
Ja sam namjerno isao da prva bude protiv Intera, pa onda Juve, jer mislim da je tu navijacki najbolje sto se moze ponuditi, pogotovo protiv Intera, kad cijeli stadion doslovice navija. Isplati se svakako ici, jedino je do karte malo teze doci, ali moze se i to rijesiti.
@meskalin sretno & uzivaj! Razumijem u potpunosti da ti je bio merak na derbiju bez obzira na rezultat, ali ti obecajem da je forzanje i stimung za tri nijanse jaci ukoliko se i rezultat poklopi. Kao primjer mi ono iz prve na um pade vs Juve 2017-e sa Kalinicem i ekipom, teski antiklimaks i 0-2. Usporedjeno sa preklani 3-2 vs Intera kao "domacin", to je nebo i zemlja - iako je raja vjv i vise bila zeljna skalpa vs Juve 2017 nego Intera 2022 (par mjeseci nakon najludjeg Scudetta). Kroz maglu se sjecam dominacije Juve i x Scudetta u nizu.
Sto se tice subote i derbija, Juve desetkovan, a Fonseca je vec uzeo i Intera i Reala, pa je sad i za ocekivat da ce i Juve, ha ya
FORZA MILAN!
Sto se tice subote i derbija, Juve desetkovan, a Fonseca je vec uzeo i Intera i Reala, pa je sad i za ocekivat da ce i Juve, ha ya

FORZA MILAN!
Eto da se zna ko je glavni u odbrani

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.