FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I Amar je gubio pripremne.

imamo mi vecih problema od ekipe ako ovo ode na daljni postupak jer ovaj lik iz Kine je milion posto clan naseg upravnog odbora znači moguce dvojicu bi mogla ganjati nasa drzava pored svih cirkusa koji su nas zadesili samo nam jos ovo treba
treba i o ovome razmisljati sta ako ovu dvojicu bude cekala sipa na aerodromu i posjeta direkciji i de luxe smjestaju na anexu

-
- Kontakt:
Najiskrenije se nadam da ovo nije sema da se preplaceni dio love od respiratora vrati nazad u drzavu i da se opere preko nas. Sve mi vise smrdi na tako nesto.. Ovaj Ceric je mutan ko Miljacka..Robust je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:16
imamo mi vecih problema od ekipe ako ovo ode na daljni postupak jer ovaj lik iz Kine je milion posto clan naseg upravnog odbora znači moguce dvojicu bi mogla ganjati nasa drzava pored svih cirkusa koji su nas zadesili samo nam jos ovo treba
treba i o ovome razmisljati sta ako ovu dvojicu bude cekala sipa na aerodromu i posjeta direkciji i de luxe smjestaju na anexu![]()
![]()
Pročepit će negdje.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ma kakvo ba uigravanje kad smo mi u prvom djelu toliko bili loši da smo se u duelima borili da samo kako loptu nabijemo bilo gdje pa ni u tome nismo uspijevali.MocMahale444 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:13LjoZee je napisao/la: ↑06 feb 2021, 17:32Ovakav Amar je bio i prosle polusezone. Ne uigrava se jedna ekipa vec se rotira maksimalno. Vec je sad vakat da ti znas otprilike prvih 11, ali kod nas jok. Ispadnu ti pripreme bez poente. Potrosis pare na Medjugorje sto mozes ovdje jer isti klinac. A i dalje ne vjerujem da je doveo golmana, a krilo bilo kakvo ne.
Kontrira svima cak i samom sebi.
Rotira svaku tekmu i nikad ovako nece uigrati nista.
- Merakk1921
- Kontakt:
Joj kad pobjediš Sarajevo sa 2:0 pa se probudi neka nada, pa sljedece kolo popusis ..
citirajte me kad dodje vrijeme

- MocMahale444
Amateri smo gurabije miHapicaRadePaprica je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:21Ma kakvo ba uigravanje kad smo mi u prvom djelu toliko bili loši da smo se u duelima borili da samo kako loptu nabijemo bilo gdje pa ni u tome nismo uspijevali.MocMahale444 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:13LjoZee je napisao/la: ↑06 feb 2021, 17:32Ovakav Amar je bio i prosle polusezone. Ne uigrava se jedna ekipa vec se rotira maksimalno. Vec je sad vakat da ti znas otprilike prvih 11, ali kod nas jok. Ispadnu ti pripreme bez poente. Potrosis pare na Medjugorje sto mozes ovdje jer isti klinac. A i dalje ne vjerujem da je doveo golmana, a krilo bilo kakvo ne.
Kontrira svima cak i samom sebi.
Rotira svaku tekmu i nikad ovako nece uigrati nista.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
E da je njih uzeti pa neka ga i popušimo poslije.Merakk1921 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:22Joj kad pobjediš Sarajevo sa 2:0 pa se probudi neka nada, pa sljedece kolo popusis ..citirajte me kad dodje vrijeme
-
- Kontakt:
Nismo losi, ne igramo atraktivno al zato ne pobjedjujemo
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Pa valjda bi ih do sada ganjali. Optuznice su podignute davno, ali nisu protiv ovog Cerica (ako je to stvarno on jer su samo inicijali). To je i novinar na kraju napisao. Ovo su samo izvukli i povezali sad kako je on dospio na portale zbog nas. Ako se bilo sta dokaze smijenit, ali ne mozes ni dokazati kad ga ne optuzuju. Skupstina neka proba saznati nekako i 15 clanova i Cengic, vandredna Skupstina i kraj. Nije dugo tu i nema neka djela vezana za nas da smo nesto duzni mu ili da je bio dobar po nas pa da bude prepreka.Robust je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:16imamo mi vecih problema od ekipe ako ovo ode na daljni postupak jer ovaj lik iz Kine je milion posto clan naseg upravnog odbora znači moguce dvojicu bi mogla ganjati nasa drzava pored svih cirkusa koji su nas zadesili samo nam jos ovo treba
treba i o ovome razmisljati sta ako ovu dvojicu bude cekala sipa na aerodromu i posjeta direkciji i de luxe smjestaju na anexu![]()
![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Ne znam jel vaša ekipa 1921 bila danas u Međugoriju na snimanju,ali čovjek koji je bio za kamerom (po naglasku Sarajlija)svaka čast ljudino Bog sve vidi i vrati u životu duplo,naime u svom onom metežu i dok nije prekinuta utakmica i dok nisu došli doktori Zrinjskog prvi je priskoči i pomogao i vjerovatno spriječio i nešto gore,jer nije bilo u tim momentima nimalo ugodno,nekad je sekunda ko vječnost a ovo je trajalo bar 4-5 minuta dok su došli doktori.
GradKamena2 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:43Ne znam jel vaša ekipa 1921 bila danas u Međugoriju na snimanju,ali čovjek koji je bio za kamerom (po naglasku Sarajlija)svaka čast ljudino Bog sve vidi i vrati u životu duplo,naime u svom onom metežu i dok nije prekinuta utakmica i dok nisu došli doktori Zrinjskog prvi je priskoči i pomogao i vjerovatno spriječio i nešto gore,jer nije bilo u tim momentima nimalo ugodno,nekad je sekunda ko vječnost a ovo je trajalo bar 4-5 minuta dok su došli doktori.
-
- Kontakt:
Jeste ovaj prvi do Štilića,dobro je na kraju sve,i nije bio nikakav pad sa tribine novinari ko novinari samo da se piše nešto.
Pozdrav.
Pozdrav.
Hvala BoguGradKamena2 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:49Jeste ovaj prvi do Štilića,dobro je na kraju sve,i nije bio nikakav pad sa tribine novinari ko novinari samo da se piše nešto.
Pozdrav.

Pozdrav i tebi.
GradKamena2 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:43Ne znam jel vaša ekipa 1921 bila danas u Međugoriju na snimanju,ali čovjek koji je bio za kamerom (po naglasku Sarajlija)svaka čast ljudino Bog sve vidi i vrati u životu duplo,naime u svom onom metežu i dok nije prekinuta utakmica i dok nisu došli doktori Zrinjskog prvi je priskoči i pomogao i vjerovatno spriječio i nešto gore,jer nije bilo u tim momentima nimalo ugodno,nekad je sekunda ko vječnost a ovo je trajalo bar 4-5 minuta dok su došli doktori.

- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
GradKamena2 je napisao/la: ↑06 feb 2021, 18:49Jeste ovaj prvi do Štilića,dobro je na kraju sve,i nije bio nikakav pad sa tribine novinari ko novinari samo da se piše nešto.
Pozdrav.

-
- Kontakt:
Valjda i nas Bog pogleda , pa nas napokon krene ...
Imaju pitari svojih problema, ali lakše je ulaziti u našu avliju. A mi se uvijek primimo i razjedinjujemo.. neka kad smo ovce, velika većina.