FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2017, 05:37

Što je onda doveden onda uopšte? Ako je jasno da nam trebaju aktivni igrači i ako je Uprava ova zauzela drugačiji stav od prethodne... Zašto je onda doveden "novi Kramar?" :D
Samo Saraj'vo.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 jun 2017, 07:17

ShofaII je napisao/la:Rahmanovic
Od 36 utakmica u Slovenskom prvenstvu igrao ma 16.
Od ovih 16 utakmiva dvije je igrao kompletne, i dvije do 86 minute. Sve ostale utakmice je izlazio iz igre od 55' do 73' i tri utakmic je usao u igru 46' 87' i 58'.
Zadnjih 3 kola nije igrao
Ovaj igrac sigurno nije spreman.
Al hajd sto nije spreman nego sto bi mogao biti novi Kramar
Rahmanovic je za Kramara Pele brate. Rahmanovic ima potencijal i talenat, zasto je Cala izjavio da nije spreman iskreno ne znam (mozda neka manja povreda). Kramara guraju menadzeri, pa pola forumasa ima vise talenta i znanja od Kramara.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 27 jun 2017, 07:36

socrates je napisao/la:Sto se tice izjave ja bih se dotakao i onog dijela kojeg niko ne spominje. A,to je,zasto ekspedicija mora drijemati cijeli dan na istanbulskom aerodromu,od podne do 19h????
Zasto se uopste odabrala ta ruta gdje ce ljudi u putu provesti 15 sati racunajuci vrijeme dolaska na nas aerodrom,obzirom da postoji druga avio linija preko Beca,i gdje bi igraci bili u hotelu vec do nesto prije 17h???
Racunica je jasna,za koju ja nemam rijeci jer se radi o razlici nepunih 5000€. Sve ovo pisem jer kad se vec spominje i traze neki bezocni razlozi,a sto je spomenuto kako eto nema se drugog nacina nego ovim letom,ne zelim da bilo ko pravi budalu od mene,a sto vjerujem niko ovdje isto ne zeli.
Cala dragi malo vise slifa u davanju izjava i uopste obracanju medijima ne bi bilo na odmet.

Upravi veliki minus za ovakav putni aranzman,i kalkulaciju za sicu. Dok se trazi od igraca da lete po terenu k'o airbusevi "neko" ih je ostavio da came cijeli dan na nekom tamo aerodromu.

Ma,imamo love,moze nam se!
:guz:
Zato sto nam je turkish sponzor i put je dzaba ovom varijantom. Takodjer klub je obezbjedio dnevni boravak u hotelu odmah negdje uz aerodrom tokom cekanja te konekcije i realno mogu odmah u startu zaboraviti na izgovor da su umorni od puta.

Inace ova tema je bas ludilo. Hercika ce ovdje nekog spucati :D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2017, 07:44

Da hoce danas ko potpisati,da dan nastavimo u nekom boljem raspolozenju, do utakmice EL

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 27 jun 2017, 07:49

amypitar je napisao/la:Da hoce danas ko potpisati,da dan nastavimo u nekom boljem raspolozenju, do utakmice EL
Ovdje je bolje raspolozenje banovano na neodredjen period :mrgreen:

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 27 jun 2017, 08:04

Orangina85 je napisao/la:
socrates je napisao/la:Sto se tice izjave ja bih se dotakao i onog dijela kojeg niko ne spominje. A,to je,zasto ekspedicija mora drijemati cijeli dan na istanbulskom aerodromu,od podne do 19h????
Zasto se uopste odabrala ta ruta gdje ce ljudi u putu provesti 15 sati racunajuci vrijeme dolaska na nas aerodrom,obzirom da postoji druga avio linija preko Beca,i gdje bi igraci bili u hotelu vec do nesto prije 17h???
Racunica je jasna,za koju ja nemam rijeci jer se radi o razlici nepunih 5000€. Sve ovo pisem jer kad se vec spominje i traze neki bezocni razlozi,a sto je spomenuto kako eto nema se drugog nacina nego ovim letom,ne zelim da bilo ko pravi budalu od mene,a sto vjerujem niko ovdje isto ne zeli.
Cala dragi malo vise slifa u davanju izjava i uopste obracanju medijima ne bi bilo na odmet.

Upravi veliki minus za ovakav putni aranzman,i kalkulaciju za sicu. Dok se trazi od igraca da lete po terenu k'o airbusevi "neko" ih je ostavio da came cijeli dan na nekom tamo aerodromu.

Zato sto nam je turkish sponzor i put je dzaba ovom varijantom. Takodjer klub je obezbjedio dnevni boravak u hotelu odmah negdje uz aerodrom tokom cekanja te konekcije i realno mogu odmah u startu zaboraviti na izgovor da su umorni od puta.

Idu dzaba ali malo sutra.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jun 2017, 08:05

ShofaII je napisao/la:Ko bi vama ugodio?
Da je covjek rekao idemo da ih poderemo, bile bi kritike.
Njegova izjava ke na mjestu. Prije ove njegove izjave svi bi mi rekli isto. Ovdje se cak i pisalo da bi nerjeseno bilo dobro. Priznajem da nisam vidio da je nekopisao o minimalnom porazu.
Minimalan poraz uz postignut pogodak je u istoj ravni kao 0:0, u oba slucaja moras postici pogodak a ako primis pogodak poras postici go vise.

Po meni je ova izjava realna i odmjerena. Ne daje motiv protivniku i ne stavlja pritisak na nasu ekipu.
Cala je najbolji trener ove lige i ima more iskustva, vrlo je realan i ne kalkulise svojim izjavama da kupi poene...kaze kako jest, isti likovi koji govore da nam je ekipa ku.rac sad govore da nije realan ...poprilicno licemjerno
Istina je da bi nam 2-1 rezultat bio zlata vrijedan....mada idealno pobjeda ili 1-1 ali 0-0 ne odgovara jer bi ovi zapeli vise u uzvratu da zabiju...zna covjek kakvi smo sa spremom i da vjerovatno ne mozemo praviti igru trenutno...fizicki...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 jun 2017, 08:07

Uvijek isti iste floskule prosipaju...
A mi nakon svake polusezone sve losiji i losiji...

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jun 2017, 08:13

Evander je napisao/la:Evo, brukat cemo se pred velikim brojem gledalaca pred tv ekranima :)
Joj kad fudbalska Europa vidi takticke zamisli trenerskog maga Janjosa i bravure nasih vedeta...

http://www.eurosport.co.uk/football/eur ... live.shtml

Pljuc, pljuc...

Evander je napisao/la:Uvijek isti iste floskule prosipaju...
A mi nakon svake polusezone sve losiji i losiji...

Uvijek Isto , protiv kluba, igraca, uprave, trenera....da li ces se ikad promjeniti...?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 jun 2017, 08:21

Neka nije protiv kluba reci da bi bio zadovoljan porazom ;)
Ali poltroni ce podrzati i takvo sto...
Neka nije protiv kluba svake godine ciniti ga sve losijim i losijim...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jun 2017, 08:24

PitarBordo je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Znači propustio sam i ovo za ovog Rahmanovića. Ni to jedino pojačanje nam neće biti spremno za ove tekme?? :lol: Kakav smo mi samo falusoidni klub, tačno da ne povjeruješ!
Kae Čala "nije spreman"... To što mu je Said sa 100 kila igrao polufinale i finale Kupa je druga priča. :kafa:
Ja a imao igraca u veznom redu na izbor jel tako? I inace sirok kadar?
More li se spinovat? :D

Nikad nije said od 100 kg nista odigrao prije u FKS? ;) :urnebes: :rol: :rol:
Necu rec da ti je prica glupa to ti nikad ne bi reko.... :stop:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 jun 2017, 08:28

Evander je napisao/la:Neka nije protiv kluba reci da bi bio zadovoljan porazom ;)
Ali poltroni ce podrzati i takvo sto...
Neka nije protiv kluba svake godine ciniti ga sve losijim i losijim...

Covjek govori kako bi koji rezultat odgovarao da se prodje ovaj protivnik, za koji ste rekli da nije bezze a za nasu ekipu da je ku.rac, dogovorite se sta pljujete...ne moze na sve strane....

faktualno je prosla sezona uspjesnija od pretprosle, jesr su se ciljevi ostvarili...no treba pljuc, hrak pa je.bo fakte....

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la admin » 27 jun 2017, 08:42

Evander je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:

Idu dzaba ali malo sutra.
Izvinite na upadu, ali malo su ovdje pogresno postavljene teze, pa sam morao. A i nije sportska prica pa kontam da se smije imati misljenje.

Bilo bi logicno da Turkish kao glavni sponzor zabranjuje da se koriste druge kompanije. Kao sto Ronaldo kojem je sponzor Nike ne moze ni kod kuce nositi Adidas papuce, tako se ni klubovi kojim je glavni sponzor Turkish ne mogu voziti Lufthansom, pogotovo ne na zvanicne evropske utakmice.

Znaci, ima jedino smisla raspravljati da li bi trebalo raskinuti ugovor sa Turkishom jer im konekcija sa moldavijom nije dobra, ali sumnjam da neko Turcima moze promijeniti principe sponzorskih ugovora.

I ne idu dzaba, vec je sponzorstvo sigurno bar u jednom dijelu kroz avio karte, nije sve u novcu sto posto. Tako da mogu to iskoristiti za put na utakmice, pripreme ili za godisnje odmore, ali iskoristiti ili baciti moraju, u pare nece pretvoriti.

Nemojte zamjeriti, nisam navijac, obrisacu ako upadica smeta.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 27 jun 2017, 09:01

Ma kako brisanje, diskusija.

Nego ja imam samo jedno pitanje za clanove pitarske druzine. Kako ekipa nije uigrana ako je to ista ekipa kao prosle sezone koju su napustili samo nebitni igraci? Hvala
4.10.2009.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 jun 2017, 09:01

Vise mi je price o Saidu preko kurca.

Pa ljudi moji,koje doveo Saida.??Pa mi navijaci niko drugi.
Sjecam se na ovoj temi da je danima prozivan da se vrati u klub od barem, 90 % forumasa ovde.Mnogi su se utrkivali da prvi napisu na ovoj temi da je potpisao.Said je bio svjetan da ima podrsku navijaca,i da je u pregovorima sa upravom u debeloj prednosti,upravo jer je bio svijestan te podrske,i dobio je dobru lovu i ugovor upravo radi toga.Svi oni koji su bili protiv njegovog dolaska(znalo da je povrijedjen,da se zapustio) bili su lincovani od forumaša ,koji ga sad najvise pljuju.
Kao i sa jednom nogom,on je za ovu ligu majstor,i sa 100 kila ce biti najbolji itd,itd.Evo ko moze, i ima zivaca i vremena, nek vrati stranice unazad, i bice ti iznenadjeni da oni koji su ga najvise podrzavali ,sad ga najvise pljuju.

Da je bogdo ova uprava manje slusala nas navijace,i da nije dovodila one koje smo mi tražili, i tjerala one koji nama nisu odgovarali,siguran sam da bi sad ima li 1-2 titule vise.

Evo i jedna dobra barem za mene,,,,
Krste Velkoski sutra potpisuje za Sarajevo :clap:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 27 jun 2017, 09:13, ukupno mijenjano 2 puta.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 27 jun 2017, 09:10

Vraća se Krste da oplodi neoplođene :tokralju: :tokralju:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 jun 2017, 09:15

amypitar je napisao/la:Vise mi je price o Saidu preko kurca.

Pa ljudi moji,koje doveo Saida.??Pa mi navijaci niko drugi.
Sjecam se na ovoj temi da je danima prozivan da se vrati u klub od barem, 90 % forumasa ovde.Mnogi su se utrkivali da prvi napisu na ovoj temi da je potpisao.Said je bio svjetan da ima podrsku navijaca,i da je u pregovorima sa upravom u debeloj prednosti,upravo jer je bio svijestan te podrske,i dobio je dobru lovu i ugovor upravo radi toga.Svi oni koji su bili protiv njegovog dolaska(znalo da je povrijedjen,da se zapustio) bili su lincovani od forumaša ,koji ga sad najvise pljuju.
Kao i sa jednom nogom,on je za ovu ligu majstor,i sa 100 kila ce biti najbolji itd,itd.Evo ko moze, i ima zivaca i vremena, nek vrati stranice unazad, i bice ti iznenadjeni da oni koji su ga najvise podrzavali ,sad ga najvise pljuju.

Da je bogdo ova uprava manje slusala nas navijace,i da nije dovodila one koje smo mi tražili, i tjerala one koje nama nisu odgovarali,siguran sam da bi sad ima li 1-2 titule vise.

Evo i jedna dobra barem za mene,,,,
Krste Velkoski sutra potpisuje za Sarajevo :clap:
:thumbup: a sto se tice Velkoskog, mislim da nije dobra ideja al eto vrijeme ce pokazati

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2017, 09:19

Sretan put momci,obradujte nas :pray:

Btw vidim na slikama Belmin Karamehmedovic urednik sa BHT-a ,izgleda mi kao da putuje sa ekipom?Bit ce zbog neke reportaze,jel prenosa ocito nema :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jun 2017, 09:28

Što onda mi navijači ne dovedemo Ordagića, najprizivanijeg igrača u zadnjih 10 godina? Il' Obradovića, Redžića, Vukotića...? Te priče da smo ga mi doveli su smiješne, jednake onim da smo mi otjerali Kodru. A neko je pitao kad je trener izašao s izjavom da nije zadovoljan ekipom. Antonio Conte prošle sedmice, rekao da nije zadovoljan parama koje je dobio za pojačanja i da hoće da ide.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jun 2017, 09:31

S kim ce Krle pregovarati ako su otisli dole svi? Ili je jedan dio uprave ostao zakinut za mjesto u avionu :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, bordobijelisampion, bordospartanac, Burberry46, Fouzi1, Haksss, HyperOS, MaroonWhite1946, miguelramos, Proximic, TETRAPAK i 86 gostiju.