FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A boli me k kako će sutra završiti, mi smo na kraju izvukli sve što smo mogli od dolaska Slavke. Kako smo izgledali pod onom ublehom ovo je extra.
Danas tekma koju ću vjerovatno pamtiti dugo , teška do bola.
Danas tekma koju ću vjerovatno pamtiti dugo , teška do bola.
Dobro.je uf!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ko je ovaj s Amarom na slikama?
Molio bih da se sankcionišu padobranci koji ulijeću na temu
Lazic i Secerovic nas napustaju.
Teska,ali zasluzena pobjeda. Bit ce Zeljo dosta bolji na proljece aBd.
Teska,ali zasluzena pobjeda. Bit ce Zeljo dosta bolji na proljece aBd.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Velika patnja, Čelik se branio citavo vrijeme i malo je falilo da odnesu bod...Memija i njegovi centaršutevi
ali eto, Marković na kraju konacno zabio i donio 3 važna boda 
Bogičević fulao strogi zicer.

Bogičević fulao strogi zicer.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 dec 2016, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Jaro ovo nije bilo dobro za mnoge pitare eno cmizdre
3 boda su bitna, bilo je hejbet gresaka s nase strane. Forsiranje istih akcija 10 puta u 5 minuta.
Hvala savezu

3 boda su bitna, bilo je hejbet gresaka s nase strane. Forsiranje istih akcija 10 puta u 5 minuta.
Hvala savezu

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Zakonom zabraniti da Memija centrira. Defanziva ok i to je dosta.
Marković nam se isplatio s obzirom kako je na mala vrata došao.
Dvije bitne pobjede njegovim golovima.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Isto važi i za Nikolića, Stevu, ne DejanaRokoko87 je napisao/la:Marković nam se isplatio s obzirom kako je na mala vrata došao.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Odakle početi. Kada ti se poklopi više faktora pa da ne uživaš u utakmici nego svako malo neka frustracija, udari po živcima navijača, ko ih ****...
Krenimo redom.
Sastav_ Očekivan
Posjeta_Itekako dobra.
Navijanje _ Jug solidan, ostali nula bodova. Sjever kada je trebao stvoriti pritisak, šutio kao zaliven. Pred kraj, minut dva...
Teren_ Očajan! Prioritet.
Igrači_ Kriminalni! Da ne ulazimo u pojedinačne ocjene, ovo je ukupni dojam.
Slavko_ Postavka na terenu, nikakva. Ofanzivno smo jalovi, bezidejni, ograničeni.
Izmjene_ Nelogične. Šablonske. Pogotovo Kosorić na beku sa igračem više. Fakat wtf Slavko?
Rezultat_ Prezadovoljan. Bili smo vrlo blizu remija a u prvom da su zabili, ma ne smijem ni pomisliti. Belaj.
Hvala Bogu pobijedili smo!
Za kraj. Krenem izaći u 90_min kažu MAJMUNI na ulazu ne možeš! Protiv moje volje drže me, sa malim djetetom na stadionu. Fuj! I ne samo mene, nas dvadesetak na jednom od ulaza većinom ljudi sa djecom koji bi izašli ranije da izbjegnu gužvu. Za malo da se pobijem, fakat poludio. A može im se, tako nam je u svemu, pišaj po raji...
Naravno, smrzo se kao piqka da sve ovo doživim.
Željezničar za život cijeli!
Krenimo redom.
Sastav_ Očekivan
Posjeta_Itekako dobra.
Navijanje _ Jug solidan, ostali nula bodova. Sjever kada je trebao stvoriti pritisak, šutio kao zaliven. Pred kraj, minut dva...
Teren_ Očajan! Prioritet.
Igrači_ Kriminalni! Da ne ulazimo u pojedinačne ocjene, ovo je ukupni dojam.
Slavko_ Postavka na terenu, nikakva. Ofanzivno smo jalovi, bezidejni, ograničeni.
Izmjene_ Nelogične. Šablonske. Pogotovo Kosorić na beku sa igračem više. Fakat wtf Slavko?
Rezultat_ Prezadovoljan. Bili smo vrlo blizu remija a u prvom da su zabili, ma ne smijem ni pomisliti. Belaj.
Hvala Bogu pobijedili smo!
Za kraj. Krenem izaći u 90_min kažu MAJMUNI na ulazu ne možeš! Protiv moje volje drže me, sa malim djetetom na stadionu. Fuj! I ne samo mene, nas dvadesetak na jednom od ulaza većinom ljudi sa djecom koji bi izašli ranije da izbjegnu gužvu. Za malo da se pobijem, fakat poludio. A može im se, tako nam je u svemu, pišaj po raji...
Naravno, smrzo se kao piqka da sve ovo doživim.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
E da, doktorski je spustio.Virtu4l je napisao/la:Isto važi i za Nikolića, Stevu, ne DejanaRokoko87 je napisao/la:Marković nam se isplatio s obzirom kako je na mala vrata došao.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ocekivao sam tesku utakmicu. Bilo me strah da poslije one euforije ne dodje do nekog ruznog rezultata i da sve padne u vodu. Sreca nije. Dva povrijedjana igraca smo danas imali. Sinisa i Blagojevic se povrijedise iznenada. Kosoric je malo stekao dok je Ugljesa dostojno zamijenio Blagojevica. Bitna su tri boda. Ima vremena za popravku igre i svega.
- MocMahale444
Ako cemo iskreno sporo ide protok lopte i kretanje igraca bez lopte jos vise otezava. Milion upropastenih lopti, neka neko postavi statistiku i posjed lopte, korneri a samo 1-0 ipak havla Bogu pa smo klepili 3 boda za mirnu zavrsnicu.
Nekako igramo teze protiv 10 nego protiv 11 igraca. Golmani protiv nas sve bufoni, kahni i van der sari
Nekako igramo teze protiv 10 nego protiv 11 igraca. Golmani protiv nas sve bufoni, kahni i van der sari

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pod hitno se rijesiti jos igraca a to su ugljesa, bokacini...dati miri ogromnu platu da produzi ugovor i onda dovesti jedno 3 esxtra pojacanja...jer je ovo je sramota a igra mlitava do pm ...dobro je tri bobe zlatna vrijedne..jos smo u igri i polako..
hrasnoplavousrcu je napisao/la:Ko je ovaj s Amarom na slikama?

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Top 3 na polusezoni osigurano, na kraju se moze reci uspjesna polusezona, na pauzi se jos pojacat i krenut na duplu krunu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Zadovoljan sam mjestom na tabeli i bodovima. Da mi je neko pricao da cemo uci u top 3 nakon tri poraza uzastopna ne bi mu vjerovao. Sad bageri,istok pa onda pripreme i sve ispocetka.
Memija i centarsutevi yebeni, Kosoric usao kao osvjezenju u tom segmentu igre
Tekma patnja ziva, ovdje se mora gol dati u prvih 20-tak minuta inace se ovo desava. Jos mazija bas, raja ceka da ga zabijemo da se zagriju malo. Sinisa bio solidan prije izlaska, par prodora finih, Markovic mi je djelovao bolje od ostalih u sredini, Lendra odsjecen totalno, nije dvije lopte dobio. Ovakve utakmice ZZ rjesava, bit ce top pojacanje sigurno.
Uglavnom vazno da se dobilo, sad dosta smireniji za proljeca. Lijepo bi bilo da Mundiri i Radnik remiziraju sutra, bas normala.

Tekma patnja ziva, ovdje se mora gol dati u prvih 20-tak minuta inace se ovo desava. Jos mazija bas, raja ceka da ga zabijemo da se zagriju malo. Sinisa bio solidan prije izlaska, par prodora finih, Markovic mi je djelovao bolje od ostalih u sredini, Lendra odsjecen totalno, nije dvije lopte dobio. Ovakve utakmice ZZ rjesava, bit ce top pojacanje sigurno.
Uglavnom vazno da se dobilo, sad dosta smireniji za proljeca. Lijepo bi bilo da Mundiri i Radnik remiziraju sutra, bas normala.

19091921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.