FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 27 jun 2017, 01:18

joker90 je napisao/la:Mehmed Hrabrica Hanjoš! Ne da mi se čitati prethodnih 10 stranica, samo naklon do poda šefu za izjavu! :salut:
Evo ukratko, jedni bi da tjeraju Calu nakon te izjave, a ovi drugi kao ne daju :kafa:
1946~

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jun 2017, 01:20

PitarBordo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ko ce uzeti stan na kladionici sad u cetvrtak? kvota 3 na nas :opaopa:
Čala! :urnebes:

Bacio šuplju da gubimo i to je okej i onda kad stavi sve što je u Općini zaradio na FKS. :kafa:
'ladno 0:3 u Moldaviji :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jun 2017, 01:20

ThrillerHz je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: Dajte Thrillera za moderatora on mi se nekako čini velike šake da nas sve pošamara u red. :kafa:
Evo obecavam da bi nam sredio jednog kapitalca u veznom redu, ukoliko me izaberete.
Birat cemo forumasa mjeseca, nagrada dres.
Organizovat humanitarne akcije.
Upravi slat mjesecni izvjestaj misljenja forumskog puca o funkcionisanju kluba.
I jos dosta toga, da ne otkrivam.
:rol: :rol:
Koja predizborna kampanja. :rol:
"Ja vam obećavam sto hiljada pojačanja". :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 27 jun 2017, 01:20

hilmo je napisao/la:Ko bi onda mogao biti Samir :hmmmmm:
Da nije rom, znali bi. :mrgreen:

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 27 jun 2017, 01:22

"Tajo, bojim se" :facepalm:
Prva asocijacija na izjavu našeg vrlog trenera :lolno:
Izvukli smo ekipu koja je bila u istom šeširu sa predstavnicima San Marina i Andore. Hvala, doviđenja!
IDEMO PONOVO!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jun 2017, 01:23

ThrillerHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Mehmed Hrabrica Hanjoš! Ne da mi se čitati prethodnih 10 stranica, samo naklon do poda šefu za izjavu! :salut:
Evo ukratko, jedni bi da tjeraju Calu nakon te izjave, a ovi drugi kao ne daju :kafa:
Više se muda može naći u svlačionici SFK, nego kod našeg Mehmeda. Pravi onaj vrli bošnjak! Kažu "bolje lav na čelu vojske miševa, nego miš na čelu vojske lavova". Kod nas miš vodi miševe kako stvari stoje. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2017, 01:24

joker90 je napisao/la:Kod nas miš vodi miševe kako stvari stoje. :lol:
Mišo, bojim se. :roll:
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 27 jun 2017, 01:26

PitarBordo je napisao/la:A ljudi vrijeđaju na prvu, te debili su oni koji ne misle isto, te bogalji... A Hilmo se pravi englez samo "obrađuje prijave" nikakvih upozoranje i onda kad se zadese vrijeđanja s obje strane onda šatro kuku lele... :D

Dajte Thrillera za moderatora on mi se nekako čini velike šake da nas sve pošamara u red. :kafa:

On topic: Je l' moguće da većina nije skužila da mi igramo evropu sa bukvlano slabijom ekipom od one koja je završila sezonu? :D
Ja to neki dan pisao, kazu ekipa nije slabija, otisli nebitni igraci :kafa:

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

heat
Kontakt:

Post Postao/la heat » 27 jun 2017, 01:28

De ne svađajte se bezveze. Nego da vas pitam nešto iskreno.
U kojoj ligi na svijetu bude suspendovano 5 sudija utakmicu za utakmicom sve redom i to zbog jednog kluba i na kraju pojeo vuk magarca. Drugi klub dobije titulu iz nepostojećeg penala. Nikakve ozbiljne društvene analize, sportskog članka, istrage itd. Da li smo se pomirili da smo možda Zanzibar? To je jedna stvar.
A druga imaš komšije koje ti dadnu uslove na stadionu koje imaju ovce pred šišanje, i ti im se revanširaš samo u dijelu koji se tiče broja ulaznica i na kraju te dočeka izjava:
"Na Koševu je lakše organizovati derbi. Ovo je čisti inat sa njihove strane, ali OK, kako vi - tako ćemo i mi i zdravo" Amar Osim hahahaha, pa vidi ti ove izjave a da napomenem da je izjava data pred derbi na Koševu i iznuđenog našeg poteza od strane komšija, pardon susjeda.
PA vidi ti ove logike jednog manijaka. E sad zamislite igraš ligu s takvim tipovima.
Oprostite malo je izvan konteksta današnjih aktualnih tema ali odavno želim ovo da kažem.
Respekt

PitarBordo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2017, 01:29

Evander je napisao/la: Ja to neki dan pisao, kazu ekipa nije slabija, otisli nebitni igraci :kafa:

Bio je Rahmanović kao izgovor da nismo slabiji nego na kraju sezone... A onda je Čala došao i rekao da ne računa na njega. :lol:

Ako neko misli da je preuveličavanje, neka se sjete utakmica gdje nije bilo Dulje recimo.
Samo Saraj'vo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 jun 2017, 01:31

Evo, brukat cemo se pred velikim brojem gledalaca pred tv ekranima :)
Joj kad fudbalska Europa vidi takticke zamisli trenerskog maga Janjosa i bravure nasih vedeta...

http://www.eurosport.co.uk/football/eur ... live.shtml

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jun 2017, 01:35

heat je napisao/la:De ne svađajte se bezveze. Nego da vas pitam nešto iskreno.
U kojoj ligi na svijetu bude suspendovano 5 sudija utakmicu za utakmicom sve redom i to zbog jednog kluba i na kraju pojeo vuk magarca. Drugi klub dobije titulu iz nepostojećeg penala. Nikakve ozbiljne društvene analize, sportskog članka, istrage itd. Da li smo se pomirili da smo možda Zanzibar? To je jedna stvar.
A druga imaš komšije koje ti dadnu uslove na stadionu koje imaju ovce pred šišanje, i ti im se revanširaš samo u dijelu koji se tiče broja ulaznica i na kraju te dočeka izjava:
"Na Koševu je lakše organizovati derbi. Ovo je čisti inat sa njihove strane, ali OK, kako vi - tako ćemo i mi i zdravo" Amar Osim hahahaha, pa vidi ti ove izjave a da napomenem da je izjava data pred derbi na Koševu i iznuđenog našeg poteza od strane komšija, pardon susjeda.
PA vidi ti ove logike jednog manijaka. E sad zamislite igraš ligu s takvim tipovima.
Oprostite malo je izvan konteksta današnjih aktualnih tema ali odavno želim ovo da kažem.
Respekt
Pa o tom sam ja maloprije govorio. Mi smo stota liga svijeta, i u takvoj ligi nismo najbolji klub. Čemu onda da se nadamo? Neko je spomenuo to namještanje, koliko samo košta ligu. Završiš prvi preko podmetanja, iza tebe ostanu bolje ekipe, ti se izofiraš u Evropi kao što neko ko je završio iza tebe ne bi, i pada koeficijent lige. Nama su pojačanja ljudi iz albanske lige, a i što ne bi bili kad je i ta albanska liga Evropi dala jednog učesnika grupne faze EL. U ovom trenutku, gore lige od naše su samo ove baš amaterske tipa San Marino, Malta, Andora, Luksemburg, i možda neke od bivših zemalja SSSRa, Estonija, Litvanija, Azerbejdžan itd.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 jun 2017, 01:39

PitarBordo je napisao/la:A ljudi vrijeđaju na prvu, te debili su oni koji ne misle isto, te bogalji... A Hilmo se pravi englez samo "obrađuje prijave" nikakvih upozoranje i onda kad se zadese vrijeđanja s obje strane onda šatro kuku lele... :D

Dajte Thrillera za moderatora on mi se nekako čini velike šake da nas sve pošamara u red. :kafa:
Dok sam ja bio moderator sve je bilo bolje :shh: Međutim, iz meni nepoznatog razloga izgubio sam tu funkciju, nit me ko obavjestio nit nista. Mada se jos vodim ko moderator, al nemam apsolutno nikakve mogucnosti. Mada je ovako bolje, mogu psovat, prcat kone, malo sebi dajem oduska vise :D ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jun 2017, 01:40

Znači propustio sam i ovo za ovog Rahmanovića. Ni to jedino pojačanje nam neće biti spremno za ove tekme?? :lol: Kakav smo mi samo falusoidni klub, tačno da ne povjeruješ!
Bahati, bahati Željkan!
1946

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2017, 01:42

fera je napisao/la:Cala je budala sto nije pustio da se debili uce na sarajevu i da se igra liga za opstanak nego dosao i spasio sezonu... jarane i taj dzeno je donio sarajevu 2 trofeja i ja ga nikad necu pljuvati, nastavi li se ovako psovace se cali mater za mjesec pa nek dođe ješić i slicni opet da pljackaju klub ili hurtici da tjeraju i ono malo dobrih igraca sto je ostalo. Treba nekad biti malo i zahvalan i pistovati one koji su to itekako zasluzili. Hocete da se mijenja sve u klubu od igraca preko strucnog štaba pa do uprave a svi prvo trebaju od sebe krenuti pa onda prozivati i pljuvati....
Evo ja krenuo od sebe, šta dalje?

Kako će "doći ješić i slični" da kradu, ako kažu da nova Uprava neće dozvoliti? Ako je to realna opcija onda prvo treba otjerati valjda Upravu da ne bi dovela nekog ko će "pljačkati?"

"Čala je budala što nije pustio..." - ti stvarno misliš da bi mi završili ispod 3. mjesta bez Čale? Šta to tačno trenutno imamo u Čali? Sistem igre? Ne. Plan za afirmaciju mladih igrača? Nope. Dugoročni plan razovaj i napretka prvog tima? NO. Btw Dženo je za Čalu Ancelotti, a pričamo o Dženi koji nema licence i kojeg nikada ne bih doveo na klupu opet.

Eto Čala besplatno napustio uhljebljen posao u Općini da preuzme FK Sarajevo i spasi. Wow, kakvi mitomani postajemo, pa ovo je u rangu sa komšijama i njihovom mitomanijom.
Polako druze... nema potrebe da me s komsijama poredis nisam ni ja tebe vrijeđao hahahah
Ja znam da sam ja u pravu a to cemo i vidjeti naravno da ce cala otici prije skauta i ovih što mu dovode sjajna pojacanja pa ce opet sve isto biti u sarajevu. Eto prizivao se petrovic u sarajevo pa ga se sad ismijava... ovdje se svi tjeraju pa se kasnije place za njima.
Moje mišljenje je da je problem u sistemu a ne u pojedincu i ne kazem da je janjoš najbolji trener za sarajevo nego da njegova smjena nece nista promjeniti.
Nekad covjek kad uđe na ovu temu isto izgleda kao da ne postoji ni juce ni sutra samo se u trenutku neki postovi usijane glave gomilaju onda uđeš sutra ko da je druga tema, novo raspoloženje nova priča.
Ne bi ja nešto pretjerano da se raspravljam ili ubjeđujem po forumima imas pravo na svoje misljenje kakvo god da je samo se smiri zbog sebe a nije mi bio cilj da provociram niti mi puno znaci kad me stranac pokusava vrijeđati.
You are someone else I am still right here

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jun 2017, 01:50

joker90 je napisao/la:Znači propustio sam i ovo za ovog Rahmanovića. Ni to jedino pojačanje nam neće biti spremno za ove tekme?? :lol: Kakav smo mi samo falusoidni klub, tačno da ne povjeruješ!
Kae Čala "nije spreman"... To što mu je Said sa 100 kila igrao polufinale i finale Kupa je druga priča. :kafa:
Samo Saraj'vo.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 27 jun 2017, 01:52

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jun 2017, 01:55

Ali fakat,da li neko stvarno vjeruje da cemo mi dovesti neko ozbiljno pojacanje,odnosno da li neko stvarno misli da su valentin,faruk i sabrina to u stanju?!
Pa ljudi moji covjek koji se najbolje razumije u fudbal u klubu i koji ima 'najbolje' veze u svijetu fudbala je bivsi strumf Faruk Ihtijarevic!
Predsjednik kluba je mozda odgledao svega jednu utakmicu Sarajeva uzivo!
Osoba koja je do sada pokazala da jedina ima 'muda' u klubu je zenskog spola!
Trener nam 5 godina radio kao cinovnik u opstini,a prije toga nikada nije imao neku aman trenersku karijeru!
Cemu da se mi pozitivnom nadamo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 jun 2017, 01:57

joker90 je napisao/la:Znači propustio sam i ovo za ovog Rahmanovića. Ni to jedino pojačanje nam neće biti spremno za ove tekme?? :lol: Kakav smo mi samo falusoidni klub, tačno da ne povjeruješ!
Kae Čala "nije spreman"... To što mu je Said sa 100 kila igrao polufinale i finale Kupa je druga priča. :kafa:
Ovo je postala komedija, isto skrivena kamera. Cilj ti kluba u sezoni bude evropa, a onda evropu dočekaš kao da je bajramski turnir u Čakalovićima! Mogao bi se ovaj Rahman hvatati za glavu, možda ga Ćala već ne vidi u svojih 13,5 igrača koje koristi u sezoni. :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 jun 2017, 02:00

Hvala Cali za onaj rekord sto je ostvario, gdje nas je digao iz pepela. Al stvarno lik pravi neke poteze od kojih ti se kosa na glavi dize. Da dođe Benko on bi ga poslao na tribine do mozda 3 kola plbih.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, kosevodom, NazorUso, SamoDaKazeem i 64 gosta.