FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 02 dec 2016, 22:39

Bice dobra posjeta radi pobjede u Mostaru. Da nismo tamo dobili dzaba bi bilo sto tribina, ne bi nas doslo 2000. Zato sutra moramo dobiti, rezultat je majka euforije, sve drugo su macehe.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 02 dec 2016, 23:17

plavousrcu je napisao/la:Bice dobra posjeta radi pobjede u Mostaru. Da nismo tamo dobili dzaba bi bilo sto tribina, ne bi nas doslo 2000. Zato sutra moramo dobiti, rezultat je majka euforije, sve drugo su macehe.
Pa nije bas da je dzaba sto tribina. Moze se desiti los rezultat, cak i losa sezona. Ali ulaganje u infrastrukturu nikad ne moze biti promasaj. Kada imas sve izgradjeno, ifrastrukturu, sistem... sportski segment je najlakse nadograditi, kada imas sve ostalo. Kuca se uvijek gradi od temelja, nikad od krova. Al hvala Bogu i tu nas je lagano krenulo. Za neke 2-3 sezone ocekujem ( uz dozu srece ) i neki mali iskorak u europi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 02 dec 2016, 23:20

plavousrcu je napisao/la:Bice dobra posjeta radi pobjede u Mostaru. Da nismo tamo dobili dzaba bi bilo sto tribina, ne bi nas doslo 2000. Zato sutra moramo dobiti, rezultat je majka euforije, sve drugo su macehe.
Trebala bi biti solidna posjeta i zbog pobjede u Mostaru i povratka dobre atmosfere, kao i zbog izgradnje tribine, svaki od tih segmenata dovodi ljude na tribine. Vrijeme nas je poslužilo, i to nam ide na ruku, i zbog posjete, i zbog terena.

Jučer napisah možemo li do 100 stolica do Nove godine, a tada ih je bilo 86 prodatih. Danas već 93, svaka čast!!!
Siguran sam da će se još naših igrača vani i legendi uključiti!

Promocija, promocija, samo promocija!!!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 02 dec 2016, 23:48

TMovac je napisao/la:
Pa nije bas da je dzaba sto tribina. Moze se desiti los rezultat, cak i losa sezona. Ali ulaganje u infrastrukturu nikad ne moze biti promasaj. Kada imas sve izgradjeno, ifrastrukturu, sistem... sportski segment je najlakse nadograditi, kada imas sve ostalo. Kuca se uvijek gradi od temelja, nikad od krova. Al hvala Bogu i tu nas je lagano krenulo. Za neke 2-3 sezone ocekujem ( uz dozu srece ) i neki mali iskorak u europi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisam ni rekao da je promasaj. Neka tribina, infrastrukture. To su odlicne stvari i za svaku pohvalu. Ko misli drugacije zlonamjeran je, ali bez rezultata nema nista. Mostar ti je najbolji primjer. Mi ako ne budemo imali rezultata istok, zapad, sjever i jug ce zjapiti prazni taman da su od zlata stolice. Necu se sloziti sa konstatacijom da je sportski segemnt najlakse nadograditi. Naprotiv, to je najtezi zadatak.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 dec 2016, 00:05

plavousrcu je napisao/la:Necu se sloziti sa konstatacijom da je sportski segemnt najlakse nadograditi. Naprotiv, to je najtezi zadatak.
Sigurno da je najlakši. Eto, recimo ovaj milion i pol od istoka gurneš u ekipu, ne plaćaš doprinose na plate, i te pare gurneš u ekipu, ne plaćaš poreze, i te pare gurneš u ekipu, i to je to, rezultati zagarantovani.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 dec 2016, 00:27

Virtu4l je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:Necu se sloziti sa konstatacijom da je sportski segemnt najlakse nadograditi. Naprotiv, to je najtezi zadatak.
Sigurno da je najlakši. Eto, recimo ovaj milion i pol od istoka gurneš u ekipu, ne plaćaš doprinose na plate, i te pare gurneš u ekipu, ne plaćaš poreze, i te pare gurneš u ekipu, i to je to, rezultati zagarantovani.
Kad piskaramo ja i ti lako je, a nasi u klubu znaju da nije tako. Uvjerili su se, mi i pitari smo najbolji dokaz da velika potrosnja ne znaci dobar rezultat.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 dec 2016, 00:35

Sutra se Čelik mora pobjediti, mora se potvrditi ona pobjeda u Mostaru.

Ocekujem od Bekrića dobru partiju, malo se trznuo u zadnje vrijeme :thumbup: prepao se za poziciju dolaskom Zebe.

gramparada
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la gramparada » 03 dec 2016, 00:41

Virtu4l je napisao/la:
na taj nacin bi mozda zadovoljili neke trenutne apetite,osvojili mozda neku titulu i otisli u evropu da nas neko glat natrpa,usto bi domace utakmice igrali na kosevu i tako u nedogled.25 godina je proslo od kako se rat zavrsio i svi smo vidjeli da nam takav nacin funkcionisanja kluba moze donijeti samo titulu i igranje u nasem dvoristu,i milione dugovanja.Ne mogu da vjerujem da je pojedincima to ambicija.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: gramparada, dana/u 03 dec 2016, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 dec 2016, 00:50

Virtu4l je napisao/la:
Al' ga ti haveru kenjaš u zadnje vrijeme. Onako, na iskustvo.
Jesi inza ovo promijenio mišljenje jer si se kleo kao u Allaha za neke!

Ccc. Ne moraš replicirati...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 dec 2016, 01:11

Kenjao ne kenjao, Željo ide prema naprijed kao nikad prije. Kome odgovara dobro i jest' kome ne odgovara, sa Violinom pod ruku. Neka svako odabere svoju stranu, ja sam davno odabrao.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 dec 2016, 01:55

Virtu4l je napisao/la:Kenjao ne kenjao, Željo ide prema naprijed kao nikad prije. Kome odgovara dobro i jest' kome ne odgovara, sa Violinom pod ruku. Neka svako odabere svoju stranu, ja sam davno odabrao.
Slazem se :thumbup: samo Virto kakve strane sad? Nemoj instrumentu davati prostora da ljudi pisu o levatu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 dec 2016, 02:14

Čuj stranu. Tvoja je prava kažeš. Svi ostali sa Violinom pod ruku. Pa sutra kada promijeniš mišljenje, sa kim pod ruku?

Nije fazon u mijenjanju mišljenja, dešava se. Nove stvari bace drugačije svjetlo na okolnosti.
Nego što to baš Ti na jedan perfidan način potenciraš, lukavo, da ne kažem hinjski.

Da ja nisam pričao sa tobom i privatno pa hajde. Neka ti bude, meni dosta za ubuduće, bez ljutnje ikakve...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 dec 2016, 09:10

Tacno treba napustiti ovaj forum. Ako se kojim slucajem moje misljenje ne podudara sa misljenjem vecine odmah se spominju strane, Violine i ine gluposti. Moja strana je Zeljo i niko me ne moze uvjeriti da u svijetu fudbala rezultat nije najvaznije i da ga nije najteze napraviti. Sinoc sam rekao da mi i pitari to najbolje znamo, a znaju to i navijaci Manchestera i da ne nabrajam ostale. Ide nam lijepo, ali euforija je stigla radi pisanja po laznim plemicima ne radi bagera na istoku. Da nismo ove jadnike satrali ne bi bilo ni blizu ovako. Bilo bi osmjeha na nasim licima, pravi se istok i to je nesto neprocjenjivo za sve Zeljovce, ali nama osmjesi ne silsze s lica cijelu sedmicu. Dobro nam pravo. Idemo dobiti Celik i na zasluzeni idmor.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 dec 2016, 09:31

Nisam ti ja kriv što se upališ k'o kutnjak kad se kritikuje rad onih koji su nas ranje vodili i zavalili u dugove. Ti to odmah shvatiš kao atak na Amara, što nema veze sa životom.
Voli te tvoje Sarajevo.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 03 dec 2016, 09:48

isto kakva tetka lik jbt ...zar je moguce da ljudi ne mogu pisati normalno nego da ybog ovih trebaju napustati forum...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 dec 2016, 10:07

Ova fora sa porukom je super. Svaka cast onom ko je sjetio toga.
Pocni vise...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 03 dec 2016, 11:04

Ja lijepog li dana ...

Za sve nas koji necemo na tekmu bit ce na youtubu kvalitetan stream, pa ko stigne prije neka postavi :)

Ne kontam piskaranja po forumu, na nivou zavadjenih mahalusa iz komsiluka, spominjete Violinu a on preksinoc naghzui one balavce sa Ilidze, slali mu prijetece poruke preko fb. fol da se nadju sa njim i da se obracunaju jer po njihovom on koci i ne da idozvolu za istocnu tribinu :mrgreen:
Samo je problem bio sto umjesto Violine docekase ih pripadnici PU Ilidza medju kojima i Violinin prvi rodjak, dalje necu da pricam, zao mi djece ...

Vidim neki i piskaraju zbog izbora kante godine i glasanja od sinoc, pa Hrasno ispade p*** ovakav i onakav i to iz cista mira izljev mrznje, kompleksa i bijesa haman ko proljev :rol:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 dec 2016, 11:34

zeljoooooooooo je napisao/la: Jučer napisah možemo li do 100 stolica do Nove godine, a tada ih je bilo 86 prodatih. Danas već 93, svaka čast!!!
Siguran sam da će se još naših igrača vani i legendi uključiti!

Promocija, promocija, samo promocija!!!
Dosta ljudi misli da ce pare biti utrosene na nesto drugo, cak vjeruje da ce zavrsiti u necijem dzepu. Sad kada istok krene s gradnjom bit ce puno lakse prodati te karte, pogotovo kada se primakne kraju, a kada se zavrsi bez problema ce se prodati svih 500(?) komada.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 dec 2016, 12:20

Kosoric na klupi, bravo slavko :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.