Ne potrebno je spominjati Vedrana, Mostarci svaki put traže batine tako da su ih danas dobili. Šteta sto nismo pobjedili.sarajevo46 je napisao/la:Javi se kad stigneš u Sarajevu ljudinopenke je napisao/la: Zivio i Vedo i horde. Sto su trazili to su dobili..
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
.
Odlično je sto se Matic vratio, ne shvaćam povlačenje zadnjih 7-8min na Pecari, dosta golova smo primili upravo zbog toga, Borac, Zeljo, Krupa.. Steta za utakmicu, prava muska, tvrda.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- UstanikSBII
- Kontakt:
Dobro je bilo steta tih varnica al to je derbiji jbg
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Jada našega. Imamo tandem "BABA"
Barišić&Bagarić
Barišić&Bagarić
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Zanima me ima li igdje snimka ponistenog Bagaticevog gola i one 2 situacije u 16. Ne kazem da smo osteceni,samo bih volio vidjet snimke.
Ultrase ko ****,sami su trazili,zadnja 3 puta dolaze 4-5 sati ranije u Siroki. Koji kur.ac imas ti radit tada ovdje osim provocirat?
A policija je posebna prica. Nas dole redovno izbace 15-20 minuta prije kraja,a oni mogu ovdje izac kad hoce. Nasi u kavez ulaze 15 minuta posle pocetka drugog poluvremena,a oni unijeli silu pirotehnike. To samo u sirokom ima.
Ne znam,vruca mi je glava,rec cu nesto sto ne smijem
Ultrase ko ****,sami su trazili,zadnja 3 puta dolaze 4-5 sati ranije u Siroki. Koji kur.ac imas ti radit tada ovdje osim provocirat?
A policija je posebna prica. Nas dole redovno izbace 15-20 minuta prije kraja,a oni mogu ovdje izac kad hoce. Nasi u kavez ulaze 15 minuta posle pocetka drugog poluvremena,a oni unijeli silu pirotehnike. To samo u sirokom ima.
Ne znam,vruca mi je glava,rec cu nesto sto ne smijem
SAMO ŠIROKI!
PERO1234 je napisao/la:Jada našega. Imamo tandem "BABA"
Barišić&Bagarić
Bagaric dok je dobivao lopte opasan bio.
Zašto na njih dvojicu, kad bi svi imali pristup ko Barbi gdje bi nam kraj bio. Bagaric je dobar bio šteta što šansu nije iskoristio. Meni nije bila jasna Sabljićeva postava sa Lončarom i Ćorlukom na krilimaPERO1234 je napisao/la:Jada našega. Imamo tandem "BABA"
Barišić&Bagarić
audere est facere!
Gorane Stipe je potpuno bezopasan na krilu.
Doduse sva su nam krila ozljeđena pa donekle i razumijem. Bagaric bome uopce nije bio los,jedino sto i njega yebe ta efikasnost. U pm kad cemo nac normalnog napadaca,nekog killera koji ce zabiti sve sto mu doleti...
Doduse sva su nam krila ozljeđena pa donekle i razumijem. Bagaric bome uopce nije bio los,jedino sto i njega yebe ta efikasnost. U pm kad cemo nac normalnog napadaca,nekog killera koji ce zabiti sve sto mu doleti...
SAMO ŠIROKI!
- siroki1991
- Kontakt:
Pa ta dvojica su jedina zadovoljila, uz Matica koji je odigrao odlicno.. Bagaric dobar u postavljanju najopasniji nas igrac danas, Baraban zustro agresivno odigrao. Upravo nam je to falilo u veznom redu, Zloma odsjecen sam drzi 30m prostora , gore se Coric Begonja Loncar sudaraju na malom prostoru. Greska Sablica danas sa Loncarem na krilu, puno je opasniji kao klasicni vezni koji moze iznjeti loptu naprijed..PERO1234 je napisao/la:Jada našega. Imamo tandem "BABA"
Barišić&Bagarić
Krila nam odsjecena skroz, ne idemo nikako na njih, imamo odlicne vezne igrace, al opet losi u sredini, previse jedni od drugih udaljeni.. Stvarno bi volio da se iducu utakmicu proba 4-3-3, Loncar, Matic i Coric u vezi, Dino, Bagaric i Menalo ako se vrati naprijed, nazad vratit Corluku i Kvesa koji mi se svida kako igra od prve utakmice i sa standardnim dvojicem na stoperskim pozicijama. Sjetite se onog velikog niza, sve smo dobivali s tom formacijom i Maticem na defanzivnom veznom.
Ja Barišiću nisam zaboravio vraćanje lopte Bandiću gdje nas je isti spasio. Nije mu to prvi put. I nije mu to jedina greška. Promaši cijelu loptu frajer i zagužva nam pred golom. A Bagarić po meni ništa posebno nije odigrao. Ono što je trebao zabiti nije. Kod ostalog se nije vidio. Kako ću hvaliti obranu kada mi izgleda također da u Bilbiji tri metra ima svaki zračni duel su dobili i zamalo Aćimović na početku zabio radi toga. Lončar se također u zadnje vrijeme gubi. Brz je u tranziciji ali ima sindrom gdje mu se često lijeva i desna noga posvađaju.siroki1991 je napisao/la:Pa ta dvojica su jedina zadovoljila, uz Matica koji je odigrao odlicno.. Bagaric dobar u postavljanju najopasniji nas igrac danas, Baraban zustro agresivno odigrao. Upravo nam je to falilo u veznom redu, Zloma odsjecen sam drzi 30m prostora , gore se Coric Begonja Loncar sudaraju na malom prostoru. Greska Sablica danas sa Loncarem na krilu, puno je opasniji kao klasicni vezni koji moze iznjeti loptu naprijed..PERO1234 je napisao/la:Jada našega. Imamo tandem "BABA"
Barišić&Bagarić
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- siroki1991
- Kontakt:
Ucinilo mi se da si napisao za Barabana. Kod te situacije koju spominjes ga je golman uvalio koji mu dodaje visoku loptu umjesto da ispuca, a za Bilbiju si u pravu do ulaska Matica je uzeo sve zracne duele. Bagaric je bio 3 puta u sansi , prva sansa ponisten gol, druga sansa petom solidno opalio i treca onaj lob koji je trebao zabiti al ukupno prolazna ocjena , u drugom poluvremenu je igrao beka sve stizao... Trebat ce nam njegovi golovi do krajaPERO1234 je napisao/la:Ja Barišiću nisam zaboravio vraćanje lopte Bandiću gdje nas je isti spasio. Nije mu to prvi put. I nije mu to jedina greška. Promaši cijelu loptu frajer i zagužva nam pred golom. A Bagarić po meni ništa posebno nije odigrao. Ono što je trebao zabiti nije. Kod ostalog se nije vidio. Kako ću hvaliti obranu kada mi izgleda također da u Bilbiji tri metra ima svaki zračni duel su dobili i zamalo Aćimović na početku zabio radi toga. Lončar se također u zadnje vrijeme gubi. Brz je u tranziciji ali ima sindrom gdje mu se često lijeva i desna noga posvađaju.siroki1991 je napisao/la:Pa ta dvojica su jedina zadovoljila, uz Matica koji je odigrao odlicno.. Bagaric dobar u postavljanju najopasniji nas igrac danas, Baraban zustro agresivno odigrao. Upravo nam je to falilo u veznom redu, Zloma odsjecen sam drzi 30m prostora , gore se Coric Begonja Loncar sudaraju na malom prostoru. Greska Sablica danas sa Loncarem na krilu, puno je opasniji kao klasicni vezni koji moze iznjeti loptu naprijed..PERO1234 je napisao/la:Jada našega. Imamo tandem "BABA"
Barišić&Bagarić
- Evolve
- Kontakt:
Sta da kazem, jako teska utakmica, cak teza nego sto sam ocekivao... Mislim da smo imali dosta defanzivnu postavu, gdje smo pokusali sa Loncarom sa jedne i Ćorlukom sa druge strane zatvoriti/duplirati njihova krila, koji su uz Bilbiju najopasniji dio momcadi. Mislim da se u tom i uspjelo jer smo njihovog najboljeg igraca Filipovica totalno zatvorili, Jovic isto skoro nista nije napravio, stim su oba i zamjenjena u isto vrijeme..
U najavi utakmice jedni rijec sam apostrofirao a to je ta famozna realizacija. Jos jedna utakmica u nizu, gdje smo stvorili sanse, a nismo zabili... Sto se tice same ekipe, sta ja znam, Loncar nista nije pokazao a realno nije bilo ni za ocekivati, jer je totalno van pozicije, Corluka prosjecan, Zloma, do ozljede isto prosjek zesci, nadam se da nije nista ozbiljnije kod njega. Za mene su malo iskakali, Kvesić, Bagarić, J Ćorić. Dino je solidno zatvorio svoju stranu, Matic nakon dugo vremena isto OK... Bagaric maltene izoliran naprijed i dobro se nosio moram priznat, steta za sanse propustene...
Sve u svemu 0:0 realno...
Edit: Nas golman Keta, sve pohvale momak! Spasio nas je u jedan dva navrata jako dobrim reakcijama!
U najavi utakmice jedni rijec sam apostrofirao a to je ta famozna realizacija. Jos jedna utakmica u nizu, gdje smo stvorili sanse, a nismo zabili... Sto se tice same ekipe, sta ja znam, Loncar nista nije pokazao a realno nije bilo ni za ocekivati, jer je totalno van pozicije, Corluka prosjecan, Zloma, do ozljede isto prosjek zesci, nadam se da nije nista ozbiljnije kod njega. Za mene su malo iskakali, Kvesić, Bagarić, J Ćorić. Dino je solidno zatvorio svoju stranu, Matic nakon dugo vremena isto OK... Bagaric maltene izoliran naprijed i dobro se nosio moram priznat, steta za sanse propustene...
Sve u svemu 0:0 realno...
Edit: Nas golman Keta, sve pohvale momak! Spasio nas je u jedan dva navrata jako dobrim reakcijama!
NK Široki Brijeg
Utakmica dosta loša,pogotovo s naše strane, nismo imali igre nikakve prema naprijed. Na početku su pojedinci djelovali uplašeno i tako se ne može ovakva utakmica dobiti.
Vidi se dosta da nam fale Dejo i Menalo,nemamo igrača koji će pobjeći i predriblati na krilu to nije ni Loncar ni Corluka.. prizeljkivao sam Peku od prve.
Loncar je vidno umoran danas bio istrošen od reprezentativnih obaveza, bojim se da je ozbiljnija ozljeda Zlome.. pricekat cemo preglede..
Ekipa defanzivno dobro postavljena,ali na Pecari se mi nikad nebi smjeli braniti pošto to nije naš stil a niti znamo posebno(naveo je netko ranije utakm..)
Samo se nadam da je ovo zadnja sezona Barisicu u prvih 11 jer je nemoguće nesiguran kao zadnji igrač,s mnoštvom netočnih pasova i umalo mu nisu 2x presjekli loptu do Kete.
Keti čestitke odradio je posao odlično,prvi sam skroz sumnjao u njega.
Danas su me se najviše dojmili Kvesic i Dino..
Sve u svemu,bitno da se nije izgubilo,idemo u Sarajevo odigrati muški pa koliko zaslužimo..svaka cast ekipi sa sjevera.
Vidi se dosta da nam fale Dejo i Menalo,nemamo igrača koji će pobjeći i predriblati na krilu to nije ni Loncar ni Corluka.. prizeljkivao sam Peku od prve.
Loncar je vidno umoran danas bio istrošen od reprezentativnih obaveza, bojim se da je ozbiljnija ozljeda Zlome.. pricekat cemo preglede..
Ekipa defanzivno dobro postavljena,ali na Pecari se mi nikad nebi smjeli braniti pošto to nije naš stil a niti znamo posebno(naveo je netko ranije utakm..)
Samo se nadam da je ovo zadnja sezona Barisicu u prvih 11 jer je nemoguće nesiguran kao zadnji igrač,s mnoštvom netočnih pasova i umalo mu nisu 2x presjekli loptu do Kete.
Keti čestitke odradio je posao odlično,prvi sam skroz sumnjao u njega.
Danas su me se najviše dojmili Kvesic i Dino..
Sve u svemu,bitno da se nije izgubilo,idemo u Sarajevo odigrati muški pa koliko zaslužimo..svaka cast ekipi sa sjevera.
Samo jedno ime
- Evolve
- Kontakt:
- UstanikSBII
- Kontakt:
Sretan Uskrs ... Danas na misi sva najavljena vjencanja Mostar-SB mladenci
i kazu da se nevolimo

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Uglavnom su mladozenje Sirokobrijezani,zna se ko koga...UstanikSBII je napisao/la:Sretan Uskrs ... Danas na misi sva najavljena vjencanja Mostar-SB mladenci![]()
![]()
i kazu da se nevolimo
![]()
![]()
![]()

Sretan Uskrs svima
SAMO ŠIROKI!
Sretan Uskrs ekipi. Derbi jucer ispod ocekivanja, losa utakmica s nase strane, Zrinjski malo bolji i s boljom kontrolom igre ali i oni nisu nista posebno prema naprijed napravili. A mi nismo nista napravili, osim one Bagariceve sanse kad je pokusao lobat.
Po meni, Stipe ne smije igrat na krilu jer je totalno neiskoristen tu, a uzasno nam fali njegova dinamicnost i trka u sredini di smo jucer bili jako tromi i nismo uspjeli nikako se nametnit kroz posjed. Krila i napadac odsjeceni. Ipak Luka i Dejo fale uzasno i tesko da na ovaj nacin mozemo igrat. Najvise zadovoljili bekovi, Brale i golman Keta kojemu skidam kapu nakon ove utakmice jer smo ga se svi pribojavali a momak je odradio dobru utakmicu.
Debile koji se tuku necu komentirat, a ostatak atmosfere je bio ok. Malo zdravog podjebavanja nikome ne skodi.
Mislim da se s ovim definitivno oprastamo s ionako minimalnim sansama za titulu, odsad samo gledat na ovu trecu poziciju da ju ne ispustimo i da taj cilj ispunimo.
Samo jedno ime Siroki!!!!
Po meni, Stipe ne smije igrat na krilu jer je totalno neiskoristen tu, a uzasno nam fali njegova dinamicnost i trka u sredini di smo jucer bili jako tromi i nismo uspjeli nikako se nametnit kroz posjed. Krila i napadac odsjeceni. Ipak Luka i Dejo fale uzasno i tesko da na ovaj nacin mozemo igrat. Najvise zadovoljili bekovi, Brale i golman Keta kojemu skidam kapu nakon ove utakmice jer smo ga se svi pribojavali a momak je odradio dobru utakmicu.
Debile koji se tuku necu komentirat, a ostatak atmosfere je bio ok. Malo zdravog podjebavanja nikome ne skodi.
Mislim da se s ovim definitivno oprastamo s ionako minimalnim sansama za titulu, odsad samo gledat na ovu trecu poziciju da ju ne ispustimo i da taj cilj ispunimo.
Samo jedno ime Siroki!!!!
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.