Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Ma istražuju ljudi igrače koji su namještali. Nema direktne povezanosti s klubovima. Mada je ovo pucanj u prazno, maksimalno će dva-tri iole poznatija igrača da nastradaju. Brocchi glavna meta, jer je namještao dok je bio u Milanu, Interu i Laziju. I opet ovi iz Cremone pokušavaju nešto senzacionalno i bombastično, nemaju pametnija posla. Ne ide mi u glavu zbog čega ovo rade kad redovno ostaju praznih ruku. Eto sigurno će Gattusu nešto dokazati pfff.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- francobaresi
- Kontakt:
Nemaju ljudi pametnijeg posla. Zbog ovakvih glupih istraga i pokušaja dokazivanja nečega nekome, Serie A sve više pada u očima cijelog svijeta.
Nije džaba rečeno, ne može niko nikome naštetiti, kao čovjek sam sebi.
U ovom slučaju u Italiji svi rade na tome da što više ocrne ligu koja je ionako na jako niskim granama.
Nije džaba rečeno, ne može niko nikome naštetiti, kao čovjek sam sebi.
U ovom slučaju u Italiji svi rade na tome da što više ocrne ligu koja je ionako na jako niskim granama.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ko što Gattusov agent izjavi jutros, ni sam Gattuso ne konta u čemu je fazon. Kaže pogodilo ga ko grom iz vedra neba, ništa mu nije jasno.
Ovi tužioci iz Cremone su fakat neki specifikum.
Uglavnom, misli se da će Brocchi zbog utakmice Lazio 6-0 Bologna, Bombardini i Terzi najviše da zaplate. Jedino za njih haman imaju konkretne dokaze. Za ostale imaju samo indikacije od doušnika (albanci i romi).
Palermo-Bologna 13 april 2013 (1-1), Pescara-Siena 13 april 2013 (2-3), Palermo-Inter 28 april 2013 (1-0) i Parma-Atalanta 5 maj 2013 (2-0) 100% namještene prema pisanjima medija.
Ovi tužioci iz Cremone su fakat neki specifikum.
Uglavnom, misli se da će Brocchi zbog utakmice Lazio 6-0 Bologna, Bombardini i Terzi najviše da zaplate. Jedino za njih haman imaju konkretne dokaze. Za ostale imaju samo indikacije od doušnika (albanci i romi).
Palermo-Bologna 13 april 2013 (1-1), Pescara-Siena 13 april 2013 (2-3), Palermo-Inter 28 april 2013 (1-0) i Parma-Atalanta 5 maj 2013 (2-0) 100% namještene prema pisanjima medija.
★★★
namjestio Brocchi da Klose zabije 5 komada, igrao čovjek da Miro zabija 5+L'Avvocato je napisao/la:Uglavnom, misli se da će Brocchi zbog utakmice Lazio 6-0 Bologna

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Nema kraja ovim aferama na čizmi, zar se i Gattuso spustio na taj nivo. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Izgleda da ce se ispuniti ono legendarno prorocanstvo iz 2006e koje glasi "oggi Moggi, domani Galliani".
Kako se samo milanisti i rubentini ovde slazu oko "nazadnjacke" uloge penalizacija u italijanskom fudbalu.

Kako se samo milanisti i rubentini ovde slazu oko "nazadnjacke" uloge penalizacija u italijanskom fudbalu.

- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj nemoj započinjati svega ti. Dosta ti je što si stavio tog amaterčinu za avatar.
★★★
- francobaresi
- Kontakt:
Vidjet' ćemo šta će se desiti. Ako nađu čvrste i pouzdane dokaze protiv Milana,Juventusa ili Intera, te Lazia, onda bujrum neka ih sve kazne. Ali samo da se ne desi, da sve bude završeno i da neko bude osuđen i kažnjen bez jakih dokaza.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
"Amatercina" je unela revoluciju u italijanski fudbal, kojoj se i ti divish u vlastitim blogovima.L'Avvocato je napisao/la:Joj nemoj započinjati svega ti. Dosta ti je što si stavio tog amaterčinu za avatar.
Sta bre ocesh

velika greška kalcopolija je bila ono smanjivanje kazni, to se nije smjelo desiti upravo zbog buducih radnji, ovi vidjeli da opet mogu i ajmo lagano
samo kada pogledaš onaj lazio, strukturu kluba, mentalitet navijaca, ko je sve tu igrao, ko su im vodeci ljudi, pa taj klub ne može biti cist da ga ebeš

samo kada pogledaš onaj lazio, strukturu kluba, mentalitet navijaca, ko je sve tu igrao, ko su im vodeci ljudi, pa taj klub ne može biti cist da ga ebeš
nema potpisa
- francobaresi
- Kontakt:
Razlika je u tome, što se ovaj put radi najviše o individualcima. Koji su se kladili na ishode mečeva, pa su zbog toga pod opsežnom istragom.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kakvim bolan blogovima? Kakvo divljenje? Kakva revolucija? Šta pričaš frajeru?MaGiCa je napisao/la:"Amatercina" je unela revoluciju u italijanski fudbal, kojoj se i ti divish u vlastitim blogovima.L'Avvocato je napisao/la:Joj nemoj započinjati svega ti. Dosta ti je što si stavio tog amaterčinu za avatar.
Sta bre ocesh![]()
Nisi ti sav svoj zadnjih par mjeseci.
★★★
I koliko sam ja upućen, ne postoji mogućnost kažnjavanja bilo kojeg klupa ukoliko se dokaže da su prozvani zaista krivi, jer se radi o pojedincima i kao takvi će i snositi odgovornost.
Il Club più titolato al mondo!
Velika greska Calciopolija je sto nije za sobom ostavio nasledje prave antikorupcionaske borbe, vec je selektivnim odlukama ostavio marginalcima mogucnost da ga kompromituju i u toj atmosferi nastave da rade ono sto je vec radjeno.Admir_Sa je napisao/la:velika greška kalcopolija je bila ono smanjivanje kazni, to se nije smjelo desiti upravo zbog buducih radnji, ovi vidjeli da opet mogu i ajmo lagano![]()
Svakom igracu za koga se dokaze da je ucestvovao u ovakvom vidu korupcije, pri cemu ucesce ne znaci pristanak na iste radnje pod ucenom uprave kluba ili mafijaskih krugova, vec aktivnu ulogu u osmisljavanju i sprovodjenju iste - treba dozivotno zabraniti rad u italijanskom fudbalu. Isto to da se odnosi i na trenere, predsednike klubova, direktore i ostale radnike.
Pa da vidimo onda ko ima muda, a ko je lokalni mangupcic (koji se oslanja na ovakve nedorecene rupe u zakonima).

Jesi li ti onaj Dino, sto je onomad ejakulirao po utakmici Napoli-Inter, nazivajuci je "totalni fudbal"L'Avvocato je napisao/la: Kakvim bolan blogovima? Kakvo divljenje? Kakva revolucija? Šta pričaš frajeru?

E pa taj i takav "totalni fudbal" (zapravo 1 sistem organiziovanog haosa) ti je ova amatercina sa mog avatara donela na Cizmu.
A cini mi se da si mi potvrdio sebe kao autora tih reci, zar ne

[youtube][/youtube]Nisi ti sav svoj zadnjih par mjeseci.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Druže ta rečenica nije dio onog teksta, vec moj komentar na utakmicu, zato je naslov teksta boldiran a rečenica ne. Slobodno pročitaj tekst pa ćeš vidjeti da je nema.MaGiCa je napisao/la:Jesi li ti onaj Dino, sto je onomad ejakulirao po utakmici Napoli-Inter, nazivajuci je "totalni fudbal"L'Avvocato je napisao/la: Kakvim bolan blogovima? Kakvo divljenje? Kakva revolucija? Šta pričaš frajeru?![]()
E pa taj i takav "totalni fudbal" (zapravo 1 sistem organiziovanog haosa) ti je ova amatercina sa mog avatara donela na Cizmu.
A cini mi se da si mi potvrdio sebe kao autora tih reci, zar ne![]()
![]()
[youtube][/youtube]Nisi ti sav svoj zadnjih par mjeseci.
Drugo, komentar je bio negativan, a ne pozitivan. Zato sam i napisao ''nikakve veze sa Calciom'' ... kakvo '' ejakuliranje'' na totalni fudbal. Pa formu i stil takve igre ne gotivim ni pod razno. Mislim da sam mali milion puta pisao kako sam Calcio i zavolio zbog catenaccia.
Eto ti samo najskoriji primjer.L'Avvocato je napisao/la:Ne volim ovaj tip igre, kad su oba tima u rasulu i ne znaju šta hoće od utakmice, ali hajde, Serija A već odavno nije što je nekad bila. Pa kad ne možemo uživati u taktičkim nadmudrivanjima, daj šta daš.
★★★
Ja te pecnem malo, a ti se primas k'o saucesce.

- francobaresi
- Kontakt:
Neka sam i ovo doživio Peluso i Isla u timu kola
!

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- francobaresi
- Kontakt:
Ma nisam baš neki ljubitelj ovog portala, ali šta je tu je. 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.