Evo ponovit cu k'o papagaj i nije mi tesko:gost je napisao/la: E, vidiš druže, ono što je juče bilo danas ne mora biti isto. Možda bih ja juče ovaj tvoj post potpuno prihvatio. Općenito govoreći, ti stvarno ne lupaš.
Al ima jedan problem. Sušić nas je doveo u situaciju da biramo između Edina Džeke i njega. Možeš ti meni reći, nije on, nego Džeko..........čak i da je to istina ( a nije) opet bih postavio pitanje, kako se to desilo. Vjerujem da mi nećeš ni pokušati reći da je Edin Džeko neprijatelj ove reprezenatcije.
Nisu više problem Vršajević, Bešić , naš dvadeset i drugi ili dvadest i treći igrač....mi se nalazimo u situaciji da umožemo da idemo na svjetsko bez naših najboljih igrača. Osim ako oni dobrovoljno ne pristani da se ponize. Jedinu im je tu opciju Sušić ostavio nakon ovog intervjua (posebno za Edina).
Safet Susic na press konferenciji staje u odbranu Edina Dzeke (zanemarujuci pricu prije utakmice, zanemarujuci sramotnu igru na utakmici - a zna Pape razlikovati los dan od manjka volje).
Edin Dzeko nakon utakmice baca optuzbe na racun selektora, potpomognut ocem Midhatom.
Ko tu pravi problem? A ko pokusava da smiri situaciju? Vise nego jasno!
Nasi najbolji igraci, ne dovode u pitanje odluku trenera u klubu.. Ali ako ovo dozvolimo, onda ce nam sutra bojkotovati svakog selektora koji se njima ne bude svidjao....
Ne mora se niko poniziti, samo nek se cuju/sjednu sa selektorom, koji nije zlopamtilo (sjetimo se Misimovica i Bjelorusije).