FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Dilah
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Dilah » 03 maj 2025, 17:28

CrvenoCrnaArmija je napisao/la:
03 maj 2025, 17:27
Hahahahahahahaha
Mora da si zino sad kad se keslas, taman da kitu parkiram.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 03 maj 2025, 17:32

BRAVO, BRAVO...iako je ovaj nesretni gol samo odlozio slavlje zbog teorije, fantasticno drugo poluvrijeme, fudbal koji je Kompany zelio igrati od prvog dana i bas je steta so ga natjerali da se koriguje. Preko mojih veza dojavio sam zamjene koje su odlucili utakmicu :njanjanja: Valjda ce luzercine iz seocata zvanog Leverguzen sutra dobiti da i teoretski titulu uzmemo sa Harrijem na terenu.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 maj 2025, 17:35

Izbij je jarane. Sve ostalo na mjestu i ovo je trebalo uzeti. Za ovaj jedan gol.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 03 maj 2025, 17:42

Bayernu je golman trenutno najvažnija pozicija u pitanju, koju je potrebno hitno nadograditi

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 03 maj 2025, 17:45

Saurman je napisao/la:
03 maj 2025, 17:24
Cirkus od odbrane cijelu sezonu tako će i završiti.U odbranu treba investirati 200 mil kakav yebeni Wirtz.
Hallo delegat, ne igraju ti 3 standardna igraca iz odbrane. Desni bek - NE TREBA, stanisa prvi izbor, Laimer i Kimich da uskoce, ako Dayer ode i prodaju Minga dva nova centar halfa, lijevi bek ne treba, Davis prvi izbor Ito i Guerrero ako ostane da uskoce. Sredina sa ovim Cileancem, Bichofom i Wirtzem kompletirana, eventualno jedno krilo...produziti Sanea ne kosta puno, Komana ili Gnabrija ostaviti, rezerva za Harrija i to je to. Pitanje je ima li toliko para (odnosno hoce li tzv upravni odbor to odobriti) da se ovo pobrojano ostvari jer po gruboj procjeni $250 M je to ako hoces da iole valja. Mozda ce posle danasnje utakmice biti ozbiljno razmatrano i pitanje golmana.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 03 maj 2025, 18:06

Kompany je definitivno oprovdao ocekivanja, vec 4 boda vise nego prosle sezone, moglo bi biti i 10 do kraja, na zalost splet okolnosti je sprecio da se pojavimo u finalu na AA iako je upitno da li i kompletni tu pripadamo po sastavu. Nije da mi nemamo igrace po imenu, ali nisu se bas nesto puno pokazali narocit najskuplji medju njima tj Musiala koji je najvece razocarenje sezone. Olise i Kane jedine svjetske klase, u vrhu jos Kimich, Upamekano i Davies. Druga grupa: Pavlovic, Laimer, Koman, Noyer, Stanisa su na ivici ka vrhu...Goretzka, Gnabri, Muler, Sane, Ming, Guerrero prosjek. Boj i Palinja trash, Dayer solidan back up, od loseg do sjaja, ipak nije perspektiva. Malo vremena za konacan sud o Itu i Urbigu! Realno taj roster nije kapicetet za klempu, ali je stanje (povoljan raspored) bilo da se moglo, narocito sto Barca cini mi se pada...Za utjehu meni za kartu svaki dan stoja u padze, prodajem sedmicu prije utakmcie, ali yebo nekoliko hiljada Evrica u odnosu na spektakl zivota.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 03 maj 2025, 18:28

Šta je ovo, nikog nema, nisu posla čista, a molopre bilo ih je i više od trista, virili su i kevtali kako naši stoje, pa na kraju su utekli u jazbine svoje. :rol:

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 03 maj 2025, 19:15

Bundesliga je napisao/la:
03 maj 2025, 16:47
Teski bolesnik. Veceg bolesnika nije bilo na Bayernovoj temi otkad sam na forumu.
Ma neka ga ovdje, bolje da na nebitnom forumu lijeci svoje frustracije nego da neko nastrada.

Sta kaze spodoba, ne valja Dier jel :lol: , evo covjek poceo i golove zabijati a igra za 50 hiljada KM....

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 03 maj 2025, 23:09

Gledaj ovog @ armije što bljuje vatru, dok tri smislene rečenice nije napisao na forumu :urnebes:
Odaje se jedna te ista ekipa, olinjale fraze i gluposti. Ništa novo.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 maj 2025, 00:31

Urbig gori od Rensinga :thumbup:

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 04 maj 2025, 03:55

armando je napisao/la:
03 maj 2025, 23:09
Gledaj ovog @ armije što bljuje vatru, dok tri smislene rečenice nije napisao na forumu :urnebes:
Simpa je lik, samo sto previse pushi gandzu a mozda i vuce crte ili se sprica pa mu mozak otupio, prosto mi ga zao karati, ali se namjesta non-stop. Dok ovu Bundesligu taslacim sa uzitkom, a cini mi se i da djeluju, mnogo je bolji otkako sam ga ja uzeo pod svoje, ima dva mjeseca nije pomenuo Tuchela, a ne uskace vise u 5-oj minuti sa onim ODRON OD IGRE :rol: :rol: Haman ima toliko mozka da je vidio da sam dobronamjeran, da mu hocu pomoci da ozdravi, da izlijeci bolest. Zamisli idiot se umislio da on moze mjenjati i postavljati trenere, jednog odlicnog i perspektivnog Njemackog strucnjaka zvao pogrdnim imenima i onda dvije godine se ravna prema tome da dokaze da je bio u pravu, iako taj "Tabletas" je postavio na zdrave noge ELF koji su kod Flicka ispadali u grupi od Japana i Madjarske. Mislim da je Nagelsman sledeci dugogodosnji Bayernov coach, zaista je nepravedno dobio otkaza bas kad je poceo da slaze neki novi Bayern po svom ukusi koji se poigravao sa jednim PSG-om. Te godine bi osvojili CL, ubili bi u pojam Shitija, da mamlazi nisu doveli uhatu nakazu...Nego ovaj Neutral, bas dobro izabrao ime, djah budala, djah jos veca budala. Je li on oduvijek ovako ili je nedavno poludio cini mi se kad sam prije citao da je imao neke smislene komentare?

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 04 maj 2025, 04:12

Balon je napisao/la:
03 maj 2025, 19:15
Sta kaze spodoba, ne valja Dier jel :lol: , evo covjek poceo i golove zabijati a igra za 50 hiljada KM....
Bekenbaur, Rudi Krol i Franko Barezi u jednom, ne znam samo ko je bio toliko vispren da ga dovede u Bayern. :rol: :rol: Pomogao nam je, fala mu, imao je par kikseva, nema siru sliku na terenu, ubacuju se iza njega kao da je naviljak sijena, narocitio na postavljenu odbranu. Ipak se izvukao sa par galova i dobrih igara. Nego, nema te nesto da pohvalis Portugalskog Jaju Tureta, najboljeg zadnjeg veznog svijeta :lolno: ...u stvari baksuza najveceg, znao sam da cemo ga primiti danas kad njega vidjeh da ulazi zabio ti on, a i ti njemu :tralala:

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 04 maj 2025, 08:36

Dilah je napisao/la:
03 maj 2025, 17:28
CrvenoCrnaArmija je napisao/la:
03 maj 2025, 17:27
Hahahahahahahaha
Mora da si zino sad kad se keslas, taman da kitu parkiram.
Parkiraj mami u supak.

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 04 maj 2025, 08:39

armando je napisao/la:
03 maj 2025, 23:09
Jeste se i našli, dva bildea. :tokralju:

Oči bole dok se čitaju vaše “smislene” rečenice. Sve sami lektori i profesori.

:beba: :kralj:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 maj 2025, 13:09

https://www.****.de/tv-video/video/ba ... CDFF0AF594

Sve rečeno :thumbup:

sport 1 sve zajedno, njemacki portal.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 04 maj 2025, 14:28

Dilah je napisao/la:
03 maj 2025, 18:06
Kompany je definitivno oprovdao ocekivanja, vec 4 boda vise nego prosle sezone, moglo bi biti i 10 do kraja, na zalost splet okolnosti je sprecio da se pojavimo u finalu na AA iako je upitno da li i kompletni tu pripadamo po sastavu. Nije da mi nemamo igrace po imenu, ali nisu se bas nesto puno pokazali narocit najskuplji medju njima tj Musiala koji je najvece razocarenje sezone. Olise i Kane jedine svjetske klase, u vrhu jos Kimich, Upamekano i Davies. Druga grupa: Pavlovic, Laimer, Koman, Noyer, Stanisa su na ivici ka vrhu...Goretzka, Gnabri, Muler, Sane, Ming, Guerrero prosjek. Boj i Palinja trash, Dayer solidan back up, od loseg do sjaja, ipak nije perspektiva. Malo vremena za konacan sud o Itu i Urbigu! Realno taj roster nije kapicetet za klempu, ali je stanje (povoljan raspored) bilo da se moglo, narocito sto Barca cini mi se pada...Za utjehu meni za kartu svaki dan stoja u padze, prodajem sedmicu prije utakmcie, ali yebo nekoliko hiljada Evrica u odnosu na spektakl zivota.
Opravdao ocekivanja jer je osvojio smijesnu bundesku, u ligi prvaka se izblamirao a i igra vam je kurcina, da je bilo ikakve konkurencije ni ligu ne bi osvojio. Ali hajd neka ga, bolje za protivnike u Evropi jer ce se blamirati i dalje ako njega ostave, trener za cvajte a ne kluba kakav je Bayern.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 maj 2025, 15:33

Ekipa ce danasnji mec Leverkusena pratiti u drustvu svojih porodica u jednom lokalnom kaficu te cekati pozitivan ishod da bi se proslavila titula.
Preporuka je da Kane ostane kod kuce. :mrgreen:

Juniori stigli do polufinala, danas su izbacili Dortmund a sljedeci mec je protiv Leverkusena.
U ekipi su izmedju ostalih bili Lenart Karl i Kusi Assare koji su jucer sjedili na klupi protiv Leipziga.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 maj 2025, 15:54

Znači Beluga Airbus će osvojiti Bundesligu bez da je u 4 utakmice ijednom dobio Leverkusen ili BVB, treba i to znati.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 maj 2025, 16:05

coelho41 je napisao/la:
04 maj 2025, 15:54
Znači Beluga Airbus će osvojiti Bundesligu bez da je u 4 utakmice ijednom dobio Leverkusen ili BVB, treba i to znati.
To je njegova snaga :kafa:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 04 maj 2025, 16:14

Treba baš izvaditi podatak koliko je ovih ozbiljnijih protivnika pobijedio u čitavoj sezoni u svim takmičenjima. Ne vjerujem da je postotak veći od 30-40%. Ona ubleha i dalje pokušava ismijavati Flicka, a čovjek već uzeo 2 trofeja u prvoj sezoni sa Barcelonom koja je ruku na srce jedan prosječan tim. A uzet će još, liga je njihova vjerovatno, vidjet ćemo za Ligu Prvaka. Znači minimalno neka 3 trofeja. A ova Bayina ubleha uzela Ligu, obrukala se u kupu i u Ligi Prvaka. I onaj gurbet ima obraza ismijavati Flicka koji je imao daleko bolju sezonu sa slabijim timom, i jačom konkurencijom.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: zlatandr i 4 gosta.