Svi zajedno zajedno za sto jaceg zeljuVišća i njegovi zastupnici Zubanović i Hrapović kupili tri mjesta na istočnoj tribini

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svi zajedno zajedno za sto jaceg zeljuVišća i njegovi zastupnici Zubanović i Hrapović kupili tri mjesta na istočnoj tribini
Sta sam ti reko Acika, handri Joe Cole do zadnje sekunde, pitanje je hoce li uopste i izdati u zakonskom roku tu dozvolu.bhsport je napisao/la:Onako jer mu se moze, izbori su prosli i hoce da handri sto duze moze.aleksandar_veliki je napisao/la:Zbog cega pretpostavljas da ce Koldzo zatezati?bhsport je napisao/la:Danas je samo najava, a prave stvari trebamo ocekivati za mjesec dana uz pretpostavku da ce Koldzo do zadnje minute otezati sa dozvolom da se krene i istok i da se zavrsi ova turbulentna godina.
Nadam se samo da ce na proljece Slavko vise sansi dati Besirevicu, Kemi, Sabanu malom, da ce vratiti Dinu zvijer sa posudbe i dovesti klasnog stopera.
Ako ima ponuda za Acu, treba prihvatiti odmah.
I da, ova prica oko istoka je dobrodosla da skine pritisak sa ekipe koja je izolovana i koja se moze pripremiti za Vitez i Mostar. Tu bi nam 3 boda mjera bila, 4 je nekako da se nadamo a 6 je da nam se vrati sva nesreca u zadnje 3 tekme sa Zrinjskim od zasluzene pobjede u Mostaru prosle godine do ovog sada peha.
Idemo plavi.
Juce kad sam prolazio vidim da je lijep na oko, doduse nije se igralo skoro mjesec na njemu pa ne cudi, treba ocekivat da nakon 15-ak minuta igre dodje u stanje u kakvom je bio protiv olimpicaEdos je napisao/la:U kakvoj je stanju teren na Grbavici za sutrasnju tekmu??
Morat ces ponovo. Sumnjam da moze gdje ostati.Neandertalac je napisao/la:Samo nemojte uriniranje i prozivke, molim vas. Vakat je da to stane, samo zlo donosi. Neka bide voda ispod mosta a ko ima problema neka to riješi kada treba i na mjestu predviđenom za to.
Joj, u pm. Napišem priču i pola mi se obriše. Hebem ti sto sunaca, poludio sam. Ko će ponovo sve....
Zablokiro mob skroz, ima ko kakvu ideju da nije gdje ostalo slučajno?
hajde ponovo, nemoj da ti je mrskoNeandertalac je napisao/la:Samo nemojte uriniranje i prozivke, molim vas. Vakat je da to stane, samo zlo donosi. Neka bide voda ispod mosta a ko ima problema neka to riješi kada treba i na mjestu predviđenom za to.
Joj, u pm. Napišem priču i pola mi se obriše. Hebem ti sto sunaca, poludio sam. Ko će ponovo sve....
Zablokiro mob skroz, ima ko kakvu ideju da nije gdje ostalo slučajno?
I ja sam pomislio, ali kad bolje razmislim ne moze Amar u BiH voditi nikog osim Zelju.HausMan je napisao/la:ko da je brko cekao danas kiks marinovica da preuzme zrinju.... sve su prilike... ne pamtim da je brko pratio neku utakmicu ovako..
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 9 gostiju.