Nema kud ispod 25 stolica, za svoje mahalceAlipasino je napisao/la:Mislim da ce Dzeko odvalit dobru lovu za tribinu.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nema kud ispod 25 stolica, za svoje mahalceAlipasino je napisao/la:Mislim da ce Dzeko odvalit dobru lovu za tribinu.
Das 50 milja i 15 posto od sljedeceg transfera i sve se moze...po meni sanjin lelic , armin cerimagic , dino besirevic, demir peco bi bili ono sto treba zelji...nego koliki procenat zeljo dobija od sljedeceg bajicevog i hodzicevog transfera?LjoZee je napisao/la:Treba pametno iskoristiti prelazni rok. Najbolje bi bilo dovesti igrace iz nase lige,ali to je tesko. Skoro svi imaju ugovore,a mi trenutno ne mozemo bas puno novca dati da kupimo nekog. Vidjet cemo kako ce ovo odraditi. Odmah sljedece sedmice ce se znati ko ide,a bar jedan koji dolazi.
Bolje pazi sta pises, vidis da neki kontaju da nam taj debeli stvarno trebaAlipasino je napisao/la:Duljevica Obradovica Subica.
Forum je, moze pisat sta hoce, sta je problem u tom sto napise da bi volio vidjet jednog od najbojlih igraca lige u nasem dresu? Jos je zeljovac i sigurno bi volio zaigrat za omiljeni klubkontinen je napisao/la:Bolje pazi sta pises, vidis da neki kontaju da nam taj debeli stvarno trebaAlipasino je napisao/la:Duljevica Obradovica Subica.
Ja se izvinjavamirfo je napisao/la:Forum je, moze pisat sta hoce, sta je problem u tom sto napise da bi volio vidjet jednog od najbojlih igraca lige u nasem dresu? Jos je zeljovac i sigurno bi volio zaigrat za omiljeni klubkontinen je napisao/la:Bolje pazi sta pises, vidis da neki kontaju da nam taj debeli stvarno trebaAlipasino je napisao/la:Duljevica Obradovica Subica.
"Ovi" što su osporavali Ćenana ti se izuriniraju u usta.Idemoplavi je napisao/la:Jes lijepo kad se urinira po pljuvacima, pogotovo ovi sto su osporavali Cenana, čovjek radi i šuti ne prsi se, doveo Stanu koji radi sjajne stvari, ne libi se kontaktirati bilo koga samo da našem Želji bude dobro. A tek jutros bageri!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lekqqq1921, MoSaZeLjo1921, Pact1921 i 53 gosta.