FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
sretno veceras i aBd da izgubite..
Ajmo procjene za posjetu ?
Moja prognoza oko 7 000 . . . Sve preko je extra dobro . . .

Ma vidi dana ko iz snova, cim je lijep dan sve je nekako zivlje ljepse eto sta da ti kazem bice ekstra i na tribinama i na terenu ...sta da ti kazem NEK BOLJI POBJEDI i samo da ne bude belaja!FCS-FCS je napisao/la:ako budemo pravi..tesko vamanime_tm87 je napisao/la:ne zanima me ...e hajde bar na ovaj dan necemo o tim glupostima vec sta mislis koji ce biti ishod tekme ?FCS-FCS je napisao/la:to mi je reko i onaj vas bot sto mu nista ne smijete a on zari i PALI
dobar je sipi-mipi dobar..samo ga uskoro nece biti u vasem jadnom kopu..ide na jos jednu kaznicu..hahahahahhahha
ako budemo mrljavili ko protiv zvijezde...X
U napadu smo definitivno bolji (mislim na imena a ne na dosadasnje igre) jer Obuca i Avdic imaju odigranih tekmi u nogama ko pola vase ekipe...treba tu dodati i Muharemovica (ista stvar)
vi ste bolji u veznom redu a odbrana je tu negdje u 5 deka...suplja i kod vas i kod nas..nekad bljesne ali samo "nekad"
ma ne znam za rezultat...nama vise treba pobjeda i TO VIDIM KAO RAZLOG DA IZADJU I SRCEM ODIGRAJU..vama i X nije los a ceka vas i ona tekma sa celikom ..ima tu i umora
posjeta 8-9 milja možda 10 uvrh glave
Bio sam u gradu i tuga me uhvatila kad sam vidio da se ni 5% od prijasnih derbija ne osjeti atmosfera al ima dosta faktora zato al hajd ko bude taj ce i biti valjda nece zaliti
prognoza oko 10-12 milja raje i teska al cista pobjeda bordo momaka 1-0 strijelac Avdic

prognoza oko 10-12 milja raje i teska al cista pobjeda bordo momaka 1-0 strijelac Avdic

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Pazi da ti Avdic ne zaplace ko one 98 ...adnanhz je napisao/la:Bio sam u gradu i tuga me uhvatila kad sam vidio da se ni 5% od prijasnih derbija ne osjeti atmosfera al ima dosta faktora zato al hajd ko bude taj ce i biti valjda nece zaliti![]()
prognoza oko 10-12 milja raje i teska al cista pobjeda bordo momaka 1-0 strijelac Avdic![]()

preko CENERA ..100%juveboy je napisao/la:Ajmo procjene za posjetu ?Moja prognoza oko 7 000 . . . Sve preko je extra dobro . . .
tj izmedju 11-14 milja
Vrijeme je da se krene
SRETNO BORDO NACIJO
SRETNO BORDO NACIJO
- Crveni Barun
- Kontakt:
samo neka sve prođe fer i korektno pa neka bolji pobjedi
neka i mi jednom svijetu pokažemo da možemo imati prave derbije bez balkanskih gluposti i primitivizma

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
-
- Kontakt:
Kakva vam je ovo himna ba?!

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Realno, preko 15.000.juveboy je napisao/la:Ajmo procjene za posjetu ?Moja prognoza oko 7 000 . . . Sve preko je extra dobro . . .
U prodaji je 16.000 karata koje i nisu toliko skupe. tu imas 1.000 godisnjih karata, zatim masu jednu djevojaka i djece koji ce uci dzaba jer ne placaju kartu.... realno je za ocekivati 16-18.000
kirba je napisao/la:Kadeti
Sarajevo – Željezničar 5:0
Juniori
Sarajevo – Željezničar 2:0
aBd hattrick

Zna se ko je tata, vazda bio

hajmo sarajevo razvalite ove zesticenike plbih. ocekujem petardu i da im noge polomite a o navijanju ne treba trosit rijeci tu ste svakako bolji
18 000, molim Boga da bude toliko, to bi znacilo da se derbi vratio IN !UPS je napisao/la:Realno, preko 15.000.juveboy je napisao/la:Ajmo procjene za posjetu ?Moja prognoza oko 7 000 . . . Sve preko je extra dobro . . .
U prodaji je 16.000 karata koje i nisu toliko skupe. tu imas 1.000 godisnjih karata, zatim masu jednu djevojaka i djece koji ce uci dzaba jer ne placaju kartu.... realno je za ocekivati 16-18.000
-
- Kontakt:
Cuj Robije sto se javlja....jel ovo na lizing ili na popusing?KenoRob je napisao/la:hajmo sarajevo razvalite ove zesticenike plbih. ocekujem petardu i da im noge polomite a o navijanju ne treba trosit rijeci tu ste svakako bolji

Pobjedit ce bolji, drago mi je sto se ovaj smek derbija vraca, samo da bude raje da atmosfera bude za 10....
BAS SVE TI DAJEMO.....
i kolko raje na kosevu,a kolko manijacica? 

- 'bordo_boy
- Kontakt:
Samo Chuck Norris može zabiti gol u derbyu...
btw. Osim je bio u pravu sada kad je rekao: "Mi nemamo igrače koji nam mogu pokazati fudbalski spektakl"!

btw. Osim je bio u pravu sada kad je rekao: "Mi nemamo igrače koji nam mogu pokazati fudbalski spektakl"!
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život.
Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno.
Ali u jednoj stvari sam uspio.
Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno.
Ali u jednoj stvari sam uspio.
Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- Giallorossi
- Kontakt:
Kraj 0:0
U stilu zadnjih derbija
U stilu zadnjih derbija

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Popišam vam se na derby ... veće patnje i jada nisam vidio odavno...bez veze mi prođe 90 minuta 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
jedino se mogu sramiti obje ekipe , nista vise...naravno ako imaju obraza.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Dosta losa utakmica,nesto sto se moglo i ocekivati,.Zeljo dosao po bod,igrao jako defanzivno,Sarajevo nesto kao i pokusavalo.,Avdic i onaj Haris Handzic dosta sebicni u one dvije situacije,da su dodavali u sredinu mogli ste dati gol,.Kojasevic imao dobru sansu kao i Obuca onu kada je presao golmana,.Zeljo bas nista nije pokazao,onaj niger jednom glavom sutao i to je sve,.Navijanje dosta dobro,Horde su se vise cule,ali i Manijaci su se trudili 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.