NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
mozda milion km sve sa stolicama i podtribinskim prostorijama svlacionicama itd
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
mozel 2500 stat,znas li brate koliko ima stolicaastra1922 je napisao/la:mozda milion km sve sa stolicama i podtribinskim prostorijama svlacionicama itd
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
cini mi se 2800 sjedecih mjesta i mozda 200 u lozi kad se zavrsi
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Danas je se trener zahvalio igracima koji su bili na probi, jedino sansu za dokazivanje dobit ce Mujcic (Sloga Doboj) nase dijete, Ibric (Buducnost Banovici) i jos jedan momak je ostao da probaju jos koji dan, iako ni oni nisu zadovoljili ukuse. Ali mislim da bih trebala sve trojica da se nadmetnu jer ne mozemo dovesti sve provjerene igrace jer moramo imati nekoliko igraca jeftinijih. Mujcic snazan jak pokazao da je dosta sazrio. Ibric brz, borben i dobar pregled igre, samo trener ga trpa u sredu i zatvara mjesto DedicMesanovicu koji takoder za mene ima mjesta medju 22 igraca. Mislim da bih Ibric pokazao dosta vise na boku.
-
- Kontakt:
Ova triibina jos zahtijeva pokrivanje i bila bi bombon. Onda reflektori i sahat veliki a ostavit da dvoje djece mijenjaju rezultat domoci gosti. Evropski stadion 

Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Vec ima semafor veliki digitalni, postoji mogucnost kupovine. Vec sam informisao klub kako to funkcionise i koliko kosta.
A, kako je vršena selekcija igrača? Da li je bila u ovim prethodnim danima neka utakmica između igrača koji su trenutno tu ili ih je struka selektirala dok su istrčavali krugove oko terena?
Sent from my OnePlus One using Tapatalk
zadnja dva treninga igrali su plavi protiv zutihsony_91 je napisao/la:A, kako je vršena selekcija igrača? Da li je bila u ovim prethodnim danima neka utakmica između igrača koji su trenutno tu ili ih je struka selektirala dok su istrčavali krugove oko terena?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ok, znači danas sam prerano napustio trening
-
- Kontakt:
Ponovo piska i njegova selekcija igraca,i de molim te ubuduce kad pises npr. Htjeo "bih",volio "bih" mislim da "bih" pa covjece izbaci ovo "h" na kraju majke ti, posavjetuj se s kim. Svi mi pogrijesimo ali zalosno je da ti mislis da je ovo ispravno. Eto.reddragon001 je napisao/la:Danas je se trener zahvalio igracima koji su bili na probi, jedino sansu za dokazivanje dobit ce Mujcic (Sloga Doboj) nase dijete, Ibric (Buducnost Banovici) i jos jedan momak je ostao da probaju jos koji dan, iako ni oni nisu zadovoljili ukuse. Ali mislim da bih trebala sve trojica da se nadmetnu jer ne mozemo dovesti sve provjerene igrace jer moramo imati nekoliko igraca jeftinijih. Mujcic snazan jak pokazao da je dosta sazrio. Ibric brz, borben i dobar pregled igre, samo trener ga trpa u sredu i zatvara mjesto DedicMesanovicu koji takoder za mene ima mjesta medju 22 igraca. Mislim da bih Ibric pokazao dosta vise na boku.
sve za nasu zvijezdu !!!!!
-
- Kontakt:
Voli covjek slovo H sta ima veze sto nije ispravno Mozda je pobjego sa casa kad se to ucilo. 

- theboss_RD07
- Kontakt:
Najzalosnije je to sto si ti naveo primjere u kojima se "bih" zapravo i koristi.vijestifriske je napisao/la:Ponovo piska i njegova selekcija igraca,i de molim te ubuduce kad pises npr. Htjeo "bih",volio "bih" mislim da "bih" pa covjece izbaci ovo "h" na kraju majke ti, posavjetuj se s kim. Svi mi pogrijesimo ali zalosno je da ti mislis da je ovo ispravno. Eto.reddragon001 je napisao/la:Danas je se trener zahvalio igracima koji su bili na probi, jedino sansu za dokazivanje dobit ce Mujcic (Sloga Doboj) nase dijete, Ibric (Buducnost Banovici) i jos jedan momak je ostao da probaju jos koji dan, iako ni oni nisu zadovoljili ukuse. Ali mislim da bih trebala sve trojica da se nadmetnu jer ne mozemo dovesti sve provjerene igrace jer moramo imati nekoliko igraca jeftinijih. Mujcic snazan jak pokazao da je dosta sazrio. Ibric brz, borben i dobar pregled igre, samo trener ga trpa u sredu i zatvara mjesto DedicMesanovicu koji takoder za mene ima mjesta medju 22 igraca. Mislim da bih Ibric pokazao dosta vise na boku.
Ne znam kad se ovaj forum pretvorio u casove bosanskog jezika, ali kad smo vec kod toga,
"bih" se koristi u prvom licu jednine odnosno "ja bih"
dok se "bi" koristi u drugom i trecem licu jednine kao "ti bi" i "on/ona/ono bi"
Al ajd.. To je kao nebitno

⭐
-
- Kontakt:
Vijestifriske ti bi izgleda do Banovica malo??? Smiri strasti kad si provaljen frajeru popusti nas.
-
- Kontakt:
Zna li iko od vas kakva je situacija sa Stojanovom,hoce li produzit ili ??
#musvdg
-
- Kontakt:
Kod nas nece produziti, prije nekoliko dana cuo sam se s njegovim menadzerom. Rekao mi je da Stojanov vjerovatno se vraca u Srbiju, imali su ponudu Viteza, Radika i Prijedora.
-
- Kontakt:
Nek se vrati kod nas 

-
- Kontakt:
Nazalost nece ni kod vas, jer kaze da mu se ne igra nikako vise u BiH u dvije godine je se svega nagledao. Mislim da je previse se umislio, ali tako je to.
-
- Kontakt:
Vjeruj drug da vam on nrbi bio neko pojacanje nije se dojmio uopste. Za onakog igraca treba sa igra 5 igraca da samo njemu serviraju lopte.nebeskasila je napisao/la:Nek se vrati kod nas
-
- Kontakt:
reddragon001 je napisao/la:Nazalost nece ni kod vas, jer kaze da mu se ne igra nikako vise u BiH u dvije godine je se svega nagledao. Mislim da je previse se umislio, ali tako je to.
I kod nas je bio umišljen, digao se do neba, ali kad je Janjoš otišao. Prije toga je igrao super. Pa zadnjih 3 4 kola, bili protesti navijača i tjerali smo iz kluba Uroša i još dva igrača, da im predsjednik odmah da papire, da više neće igrati za Jedinstvo. Eto kakav je bio.
-
- Kontakt:
Ev gledam d.spalevic potpisuje za slaviju iskusan spic dobro bi nam dosao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.