FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Po meni do sad na pripremama najbolji igraci su.
Miletic, Blazevic, Subasic, Zec, Juricic, Alispahic, Celikovic.
Igraci koji nezasluzuju da igraju u prvoj postavi:
Stilic, Bekric i Veselinovic.
Miletic, Blazevic, Subasic, Zec, Juricic, Alispahic, Celikovic.
Igraci koji nezasluzuju da igraju u prvoj postavi:
Stilic, Bekric i Veselinovic.
Prespori i kilavi,da mi je docekati da konacno pravimo brzu i moderniju ekipu,mi smo odavno u 80 tim godinama i nikako da se rijesimo tog sindroma 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Zdrav i spreman Zec bi bio najbolje pojacanje. Ali to se nece desiti, jer je taj baksuz rođen povrijeđen.
Subašić zaslužuje više šanse za igru. Ne znam zašto se Amar iživljava nad momkom. Svakako je bolji igrac od beskorisnog drveta Veselinovića.
Subašić zaslužuje više šanse za igru. Ne znam zašto se Amar iživljava nad momkom. Svakako je bolji igrac od beskorisnog drveta Veselinovića.
- Merakk1921
- Kontakt:
Odavno svi pricamo da nam je potreban brzaner po strani, da se ne boji 1na1 da probija po strani.. odavno nam to fali. Sto se tice utakmice, Zrinjski bolji bio, na kraju 10min smo poceli kao da igramo i pravimo šanse. Nadajmo se bar Evropi
- MocMahale444
Nije prevarant ali kontrira previse.
Neko ko je blizak njemu treba mu reci da ohane.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Subaša se malo dozvao. Miletić solidan, Meša standardno dobar. Juričić mi izgleda dosta svježije nego na jesen, bazira se na igru a ne na šopanje.
Štila, Veseli, Šeha, Bojo... tankosava.
Željezničar za život cijeli!
Kada legnu pare samljet ce sve ekipe, ovako indisponirani smo u 10 deka sa svima
Sve brzaneriSudoHusika je napisao/la: ↑06 feb 2021, 16:23Subaša se malo dozvao. Miletić solidan, Meša standardno dobar. Juričić mi izgleda dosta svježije nego na jesen, bazira se na igru a ne na šopanje.
Štila, Veseli, Šeha, Bojo... tankosava.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jucer su jeli u restoranu i to je zadnji obrok kojeg su imali i veceras ce opet jesti, tako da nemojte grijesiti dusu za sve postoji razlog
Naše šanse danas, po ovome faktički smo igrali samo posljednjih 5 minuta i 1 šut u okvir gola na čitavom meču. Protiv Veleža smo imali 0 šuteva u okvir.
Šanse Zrinjskog
10' Prvo kakvo takvo uzbuđenje danas. Štilić je ubacio, a Lendrić neprecizno šutirao preko gola Plemića.
86' GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Zec smanjuje rezultat na 2:1 nakon što je primio jednu dubinsku loptu, okrenuo se i neodbranjivo šutirao. Evo malo nade za Plave da se spase poraza.
87' Mujezinović se našao u zoni šuta na nekih 20 metara, opalio je, ali pogađa Zeca u ruku ta lopta na putu do gola. Lopta je za golmana Plemića.
Šanse Zrinjskog
Neke prilike od danas30' Zrinjski dolazi do gola nakon prelijepe akcije. Ćorluka je lijepo probio po strani i proslijedio loptu do Bilbije, ovaj do Enina koji pogađa u rašlje gola Plavih.
36' Erić sjajno brani opasan udarac Filipovića.
37' Zrinjski za sada bolji rival.
52' Prvo uzbuđenje u nastavku. Filipović silovito šutira, ali to je prohujalo pored stative Erića.
63' Stativu pođaga Todorović nakon udarca iz neposredne blizine gola! Mnogo sreće za Plave.
72' Prelijepa akcija Zrinjskog. Fino su kombinovali Mašić i Govedarica, ovaj drugi šutira bliži ugao gola Muftića, ali ovaj to brani.
73' GOOOOOOOOOOOOOOOL! Pogodak Zrinjskog, sada Plavima nije bilo spasa. Arežina je ubacio za Govedaricu, koji ovaj put ne griješi i postiže drugi gol za svoj tim.
76' Udarac Arežine ide pravo u ruke Muftića.
-
- Kontakt:
-------------------- Juricic -----------------
-- Mujezinovic ------ Zec -------- Subasic -
------------- Celikovic ------ Alispahic ------
- Veselinovic - Ikic -- Miletic -- Blazevic -
---------------------- Eric ----------------------
-- Mujezinovic ------ Zec -------- Subasic -
------------- Celikovic ------ Alispahic ------
- Veselinovic - Ikic -- Miletic -- Blazevic -
---------------------- Eric ----------------------
-
- Kontakt:
Daj neko gif od Veselinovica iz prvog poluvremena kad proleti pored Jakovljevica ko teretni voz kroz Ivan planinu.
Stilicu kapitenu, vjerujemo u tebe!
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
I ono sto je bilo dobro prosle polusezone zadnje dvije lose. To mozemo reci jer je ekipa nasa ista. Haman svi losi su, nema potrebe izdvajati. Znas sta ko moze, nacin igre. Ne znam zivota mi kako cemo Evropu izboriti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- plavousrcu
- Kontakt:
Nema se sta vise kalkulisati. Moraju igrati najbolji u ovim nadolazecim utakmicama. Nema vise pametovanja, malo je vremena za uigrati. Miletic i Ikic stoperski par, ispred njih Celikovic, u sredini Mesa, Mujezinovic i jos jedan zeljan igre. Malo ispred njih Zec bez mnogo obaveza prema nazad i Celo u spicu. Bekovi koga god stavimo isti nam k....
Stilicu sta god daje
nije posteno sa tvoje strane.Kazem sta god daje.Budi musko ili igraj ili sjedi pasa na tribine i uzivaj al nemoj nas patit.
nije posteno sa tvoje strane.Kazem sta god daje.Budi musko ili igraj ili sjedi pasa na tribine i uzivaj al nemoj nas patit.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.