FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ma fkt nemoguce ih je vise stavljati u istu recenicu.Tolika je razlika izmedju njih,toliko je kompletniji Messi i toliko mnogo ideja ima da je to za nepovjerovati.
Poredit ga sa bilo kim igracem na svijetu je nemoguce.Treba ga suspendovat na koju godinu da ova igra dobije na zanimljivosti.Samo je pitanje njega i njegove motivacije u koliko je motivisan sljedi genocid protivnicima.
Mada zaista ne pamtim kada je on odigrao jednu utakmicu a da nije dobra za nejgove standarde sto je opet fantasticno.
Ovo veceras je bila 5 brzina Barce ,a kad sezona odmakne i pocne se bliziti kraju i pocnu se odlucivati torfeji ocekuje da ubace u 6-tu brzinu.Tj brzinu koju samo oni imaju.
EDIT : ko je sljedeca zrtva Barcelone u La Ligi ?
Poredit ga sa bilo kim igracem na svijetu je nemoguce.Treba ga suspendovat na koju godinu da ova igra dobije na zanimljivosti.Samo je pitanje njega i njegove motivacije u koliko je motivisan sljedi genocid protivnicima.
Mada zaista ne pamtim kada je on odigrao jednu utakmicu a da nije dobra za nejgove standarde sto je opet fantasticno.
Ovo veceras je bila 5 brzina Barce ,a kad sezona odmakne i pocne se bliziti kraju i pocnu se odlucivati torfeji ocekuje da ubace u 6-tu brzinu.Tj brzinu koju samo oni imaju.
EDIT : ko je sljedeca zrtva Barcelone u La Ligi ?
Zadnja izmjena: Zabac, dana/u 25 sep 2011, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Vec smo igrali sa tim ekipama...messilla je napisao/la:Sad očekujemo Levante ili Racing na vašem slijedećem gostovanju , apsolutno nam svejedno koji će od ta dva tima biti...Edin TM87 je napisao/la:Sad ocekujemo 2:2 na iducem gostovanju...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
dobar.JuveSissoko je napisao/la:moze Ramos, sa ledja low kickomOTNYS_YNWA je napisao/la:O moj Bože, pa ja mislim da nema čovjeka koji može zaustaviti ovog Messija.
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Kako ste prosli?Edin TM87 je napisao/la: Vec smo igrali sa tim ekipama...
Don't hate what you don't understand.
Naravno da nisam mislio bukvalno ,nego da vam se ponove jedna od dvije onakve utakmice.Edin TM87 je napisao/la:Vec smo igrali sa tim ekipama...messilla je napisao/la:Sad očekujemo Levante ili Racing na vašem slijedećem gostovanju , apsolutno nam svejedno koji će od ta dva tima biti...Edin TM87 je napisao/la:Sad ocekujemo 2:2 na iducem gostovanju...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ma yebes Real sva sreca sto im je raspored ocajan i sto igraju jos 5 kola protvi XY ekipa.
MALAGA je nas najveci konkurent !!!!

MALAGA je nas najveci konkurent !!!!
Poraz i remi, nisi znao?xaviesta je napisao/la:Kako ste prosli?Edin TM87 je napisao/la: Vec smo igrali sa tim ekipama...
Nisam znao ko ste "vi", jesil ubiljezio nastup?Edin TM87 je napisao/la: Poraz i remi, nisi znao?
Ma nisam, prepona me muci...xaviesta je napisao/la:Nisam znao ko ste "vi", jesil ubiljezio nastup?Edin TM87 je napisao/la: Poraz i remi, nisi znao?
Sigurno je to razlog očajne partije Reala.Edin TM87 je napisao/la: Ma nisam, prepona me muci...
8 golova - Messi *Ito koji golovi
*
7 golova (3 pen) - Ronaldo
Nuff' said!
7 golova (3 pen) - Ronaldo
Nuff' said!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 25 sep 2011, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Edine jesi se to prikljucio momcadi Reala ????
I nije bas, u ovom kolu je sve ispravljeno.xaviesta je napisao/la:Sigurno je to razlog očajne partije Reala.Edin TM87 je napisao/la: Ma nisam, prepona me muci...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Septembar, a Messi vec upisao 12 golova i 10 asistencija. 
A ima i ono kad Xavi razvali Diegaxaviesta je napisao/la:[youtube][/youtube]
Baca na Dinha
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mali je odličan.Više igra Iniestinu poziciju kako sam ja primijetio engo što su govorili da je novi Xavixaviesta je napisao/la:[youtube][/youtube]
Baca na Dinha
Kako god rastura
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Odlicna igra veceras,trpa Barca na Camp Nou
Aletico moze biti sretan sto jos koja lopte nije zavrsila u golu.Fabregas nastavlja sa sjanim igrama,steta sto nije zabio i veceras,ali dobro.Zajedno sa Xaviem i Thiagom drzao sredinu i radili su sjajan presing.Odbrana ovog puta na nivou,nisu ispadali bezveze.
Villa i Pedro odigrali dosta dobru utakmicu s obzirom kakvi su do sad bili.Villa naravno promasio jedan mrtvi zicer,al to se mora ispuniti,nista novo od njega
Nadam se da ce i njih dvojica uhvatiti pravu formu.
Za Messia nemam rijeci,sve se vidi.Strasno nesto.
Villa i Pedro odigrali dosta dobru utakmicu s obzirom kakvi su do sad bili.Villa naravno promasio jedan mrtvi zicer,al to se mora ispuniti,nista novo od njega
Za Messia nemam rijeci,sve se vidi.Strasno nesto.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
bparena je napisao/la:AL ne vidim ZELJU DO GROBA da nam pojasni sebicnog i slabog Messija...Donnie Darko je napisao/la:Septembar, a Messi vec upisao 12 golova i 10 asistencija.
Halooo ba javi se
par stranica izaZELJO DO GROBA je napisao/la:Messi![]()
odlicna igra, odusevljen sam,
odbrana na nivou, par puta je puklo, cini mi se jedan ili dva faula sa ivice 16-erca, i jednom Victor odradio ono sto najbolje zna,skino 1 na 1...
sredina isto odlicna, Cesc me pravo odusevljava iz utakmice u utakmicu (osim prosle), dosta agilna, puno su pokrili terena i lopti uzeli veznjaci..
napad odlican, Villa i Pedro napokon odigrali koliko-toliko dobru utakmicu, cak u nekim momentima me podsjecaju na proslu sezonu, al i oni su dosta pokrili i oduzeli, ili pomogli u oduzimanju lopti..
e sad ono najbolje Messi, heh
vanzemaljac..
ofanzivno bez greske, stvarno svaka cast, al u drugom poluvremenu me i takticki, ne moze se reci odusevio, al bio je dosta dobar, cak i vise nego sto sam ocekivo nakon prvog poluvremena ove i citave prosle utakmice..
vise puta je istrco na protivnickog igraca, i dosta puta je zatvorio put za loptu prema protivniku..
ne mogu vam opisati koliko mi je drago ovo sto je takticki bio dobar u drugom...skoro pa sam bio pomislio da je i on idiot posto kao i kolega mu iz mrskog mi kluba...xD
kad je dobar pohvalim, kad je los kritikujem...to je ono normalno, a ne i za lose dobijes pohvalu...bar ja tako razmisljam...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.