FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 28 nov 2016, 18:53

Ajzea popusti ba narod naporan si. U pravu si, ne smaraj vise. Totalno me zaboli sta ti pises.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 18:53

amazon je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Puno pričaš. Onako, samo praznu priču. Vrtiš je u krug, iznova i iznova.

Pare za tribinu su tu. Novi sponzori u najavi.
Pregovori za prekucavanje lige.

Budi malo pozitivan, za promjenu.
Neces mi ti zabraniti da pisem sta god zelim. Nije ti ovo babo ostavio. Ako ti se ne svidja imas ignore liste i uzivaj.
Ne ignore lista. To je lako. Previše si maha uzeo, ti i pojedini. Tjerate Željovce sa teme, skačete im za vratove kada god nešto lijepo napišu, omalovažavate svaki potez, pljujete sve živo. Kritika da, lični interes, kući prosipaj.
Nije ni tebi "babo" ovo ostavio.

Nadam se da sam jasan, možemo da budeš fin a možemo i drugačije. Do tebe je.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 28 nov 2016, 18:54

Jao jest zayeban postao, kako ga je forum opismenio to nisu istine..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 nov 2016, 18:55

amazon je napisao/la: Ja se nadam da ce igraci biti pametni i ove utakmice do polusezone izgubiti i suknut ga Misketu do kraja grla.Pa nek ide u svoju privatnu firmu i tjera radnika.
[/quote]
HausMan je napisao/la:ubice nas zrinjski tri razlike sutra sta ti je ba ...
Hrasno1921 je napisao/la:Na temi Zelje oni pisu o nekim objektima, inspektorima i sl. koliko je to napaceno ... :plac:

Sutra bi poraz od jedno 4.gola razlike mozda bio i najidealnije rjesenje koliko god to nekome zvucalo idiotski, pandorina kutija mora da se otvori :beba:

Naravno da sam u pravu. Od mene niko sretniji nema kada Zeljeznicar osvoji tri boda, sretnim me ucini tokom citave sedmice. Vi, zarad svojih interesa prodajete klub i zelite mu sve najgore. Neka svima bude jasno ko ste i sta ste, neka svima bude jasno koja je razlika izmedju nas koji uputimo kritiku jer volimo klub vise od svega i vas, laznih prijatelja kluba i navijaca.

ZELJEZNICAR UBER ALLES !

Nadam se da ce nasi igraci i slijedecu utakmicu odigrati na ovom nivou. Fascinantni su bili svi do jednog. Bekric me najvise impresionirao, i zasluzio je da ga pohvalim obzirom da sam bio njegov najveci kriticar. Lendric je zvijer i najbolji napadac lige !!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 nov 2016, 18:58

Kakav majstor!

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 19:00

Eh tako. Bravo Amazon, samo pozitiva.

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 19:08

Prestanite sa negativnim!

Avlami@ citirao sam te ali obrisaše post.
Irfo@ se nadovezao na moj post od jutros i rekao nešto sa čim se slažem. Ovoj kompoziciji fali jedan vagon da gazimo sve redom. Ja tu vidim Amara.
Šta ti misliš?

Pišite pozitivno, negativno će samo nestati.

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 28 nov 2016, 19:12

Sta mislite kakav ce teren biti u subotu, nije se igralo mjesec dana skoro na njemu, ali najavljuju padavine ovih dana, mogu li ga malo uredit da se ne raspadne dok zavrsi zagrijavanje igraca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 28 nov 2016, 19:13

Neandertalac je napisao/la: Avlami@ citirao sam te ali obrisaše post.
zašto ti izbrisase?

ma ja se pouzdam u slavka i njegov izbor pojacanja + njegove priprene tako da sam miran :mrgreen:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 19:16

Quinlan je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Avlami@ citirao sam te ali obrisaše post.
zašto ti izbrisase?

ma ja se pouzdam u slavka i njegov izbor pojacanja + njegove priprene tako da sam miran :mrgreen:
Nemoj kuhat, pod jedan.

Pod dva, priča je Amaru. Jedino ako ga ti ne bi u klubu, da prepustimo Slavki sve.

UPRAVA NAPOLJE!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 nov 2016, 19:18

Amar je jedino sto nedostaje ovoj garnituri ljudi.

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 28 nov 2016, 19:21

amazon je napisao/la:
1921fcz je napisao/la:
amazon je napisao/la:Velika stvar za nas navijace da se krene s radovima jer to nama treba. Shvatite da Zeljo nije gradjevinska firma, nego fudbalski klub. Nista bez rezultata nema. Rezultati sve diktiraju i jedino se tako navijaci mogu privuci. Dzaba tribina ako ne bude rezultate, nema ni euforije, nema nista.

Dokaz je pobjeda u Mostaru. Pobjeda, sad ce biti puna Grbavica, kakva tribina, ne treba nama navijacima nista. Al je lijepo da imamo jednu normalnu tribinu nakon toliko godina.
Dzaba ti i rezultati kad opet ne mozes igrati na svom stadionu. Kad svi prije shvate da jedno bez drugog ne moze bit ce lakse. Dva puta se kuca pocela praviti od korva pa smo vidjeli gdje smo zavrsili. Imali rezultate a nista drugo. E sad ide pravilnim putem koji je malo duzi ali ga treba istrpiti.
Pa opet je evropa usko povezana s ovim sto pisem. Jer ako nema rezultata nema evrope. Jednacina je jednostavna. Znaci najbitnije je ono terenu i tabeli, a tribina je nesto sto se usput radi. Ostat ce upisano da je taj i taj napravio to i svaka cast.Al ne treba sad svrsavati jer nista nije za svrsavanje.

Imamo sanse za titulu, imamo sanse za evropu sto do neki dan nije bilo zamislivo. Da smo izgubili ne daj Boze u Mostaru, koga bi zanimala tribina.
Ivica je sve rekao sto se tice toga.
Ti izgleda ne shvatas. Dva puta se pokusala kuca praviti od krova pa samo imali sta smo imali. I zamalo u provaliju otisli radi te politike.

Mi i bez te evrope ne bi mogli igrati na svom stadionu da se nije krenulo graditi i sminkati stadion. Izgleda da si slabo to sve propratio cim govoris da te ne interesuje gradnja. Samo mi reci gdje bi to igrali da nismo krenuli sa gradnjom.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 19:21

Aco@ što banovaste čovjeka, trajno. Ako je istina.
U pravu je sto posto!

Je li ovo Željin pdf, je li ovde mogu pisati Željovci ili trolovi sa sto acc?!

U čemu je problem?

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 19:24

Amar i 5 pojacanja ali samo Amar ko trener, samo to bi bilo šugavo zbog Slavke.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 19:25

MocMahale444 je napisao/la:Amar i 5 pojacanja ali samo Amar ko trener, samo to bi bilo šugavo zbog Slavke.
Amar kao SD. I neka Slavke, ne treba trenere rotirati tek tako.

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 28 nov 2016, 19:29

Neandertalac je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Amar i 5 pojacanja ali samo Amar ko trener, samo to bi bilo šugavo zbog Slavke.
Amar kao SD. I neka Slavke, ne treba trenere rotirati tek tako.
To i kazem neka ga, izgledali bi ko papci kad bi nogirali Salku. Nego Amar jedino kao šsš. Mislim da mu ta pozicija mjesto odgovara, ovo ostalo bi mogao deverati. A'l zna se sta je on nema potrebe izmišljati toplu vodu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 28 nov 2016, 19:30

Neandertalac je napisao/la:Prestanite sa negativnim!

Avlami@ citirao sam te ali obrisaše post.
Irfo@ se nadovezao na moj post od jutros i rekao nešto sa čim se slažem. Ovoj kompoziciji fali jedan vagon da gazimo sve redom. Ja tu vidim Amara.
Šta ti misliš?

Pišite pozitivno, negativno će samo nestati.
Samo pozitivu furati ;) ...ne pisem puno al ponekad udjem na temu i nevjerovatno kako pojedini pisu i do koje mjere se ide tj. nema mjere ccc jbt kad je bio onaj hotic i taadasnja uprava nije se ovoliko u negativu islo ... iskreno sto se tice sportskog dijela kojeg smo realno hvalili non stop a kritikovali taj organizacioni sad smo dosli u obrnutu situaciju ... Daj imenuj sportskog direktor, menadjerski ugovor i da se zna ko je pored trenera odgovoran tj. ako fulis ti kao sd 5 igraca jbga noga nije to to pa makar i Amar bio to uz svo postovanje ... A tjerati ljude koji su poslozili neke stvari i pokrenuli neke promjene da Zeljo lici na ozbiljan klub je nidje veze ... Ono sto je minus ovoj upravi je ne kaznjavanje mahalanja kako igraca tako i ostalih u klubu ...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 28 nov 2016, 19:40

admin je napisao/la:Bodove cu tamo, a ovdje obrazlozenje...

Amazon - lik koji sasvim sigurno ima tacno definisane namjere. Drzi se pravila i uspjeva izbjeci ban cime do maksimuma testira integritet administracije gdje svjesno pusimo clanove, popularnost pa cak i stavljamo 'glavu na panj' da bismo ostali dosljedni osnovnim proncipima foruma. Mogao sam ovdje staviti I Hrasno1921, ali Amazon je tu mnogo duze, bez bana, a ovaj drugi je i kreatvniji pa je ponekad vrlo zabavan..
Posto vidim da zbog mene gubite clanove i stavljate glavu na panj, svojevoljno se odjavljujem s ovog foruma, kako biste dobili na popularnosti! Pozdrav i uzdravlje.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 28 nov 2016, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 28 nov 2016, 19:41

Da ne citiram sviju.
Pozitiva. Hbga, Gavran@ Avlami@ opet, ovo je nečija kuća a Željin samo pdf. I tu se treba zaustaviti ili ne pisati. Meni je žao, da se ja pitam skinuo bih ban. Ne tako davno čuo sam, neka piše ko šta hoće. Ispostovati to, ali sa poštovanjem, prema klubu i prema forumu, sa obje strane.
Prozivanje nije donijelo puno dobroga. Ne moraš se voljeti sa nekim ali ga treba poštovati i ispostovati.
Bar ja to tako gledam.

Dalje, za Amara. Naravno da mora biti odgovornost.
Amar, SD i podvući crtu. Nema više evo ima ovaj, malo je povrijeđen ima plastičnu nogu neka potpiše na dvije. Ili je budala ili nam menageri uvaljuju itd.
Tu Amar stupa na scenu jer je evidentno da nemamo takvog znalca. Uz svo poštovanje prema Slavki, njegovom znanju, mislim da bi mu sa Amarom bilo itekako lakše a plus klub bi profitirao; marketinški, znanjem, sigurnošću, jednim mirom koji bi on donio plus bar ja tako mislim, ne bi se mogli iz saveza iživljavati nad nama.
Eh sada, Uslovi, kako i šta.
Neka razmišlja o tome čiji je to posao.

UPRAVA NAPOLJE!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 28 nov 2016, 19:47

amazon je napisao/la:
admin je napisao/la:Bodove cu tamo, a ovdje obrazlozenje...

Amazon - lik koji sasvim sigurno ima tacno definisane namjere. Drzi se pravila i uspjeva izbjeci ban cime do maksimuma testira integritet administracije gdje svjesno pusimo clanove, popularnost pa cak i stavljamo 'glavu na panj' da bismo ostali dosljedni osnovnim proncipima foruma. Mogao sam ovdje staviti I Hrasno1921, ali Amazon je tu mnogo duze, bez bana, a ovaj drugi je i kreatvniji pa je ponekad vrlo zabavan..
Posto vidim da zbog mene gubite clanove i stavljate glavu na panj, svojevoljno se odjavljujem s ovog foruma, kako biste dobili na popularnosti! Pozdrav i uzdravlje.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vala ovog admina ocima nikad mogao nisam, ali na ovome, alal mu kur.ac. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, bvsic, Paromlinac i 37 gostiju.