FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 27 nov 2016, 14:56

amazon je napisao/la:Nemamo boljeg? Hoces da mi kazes da je Bogicevic bolji od Kosorica? Ja se nadam da se zajebavas :crazy:
Kazem da je bolji stoperski par Boccacini-Bogicevic od Kosorica i Bogicevica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plavousrcu » 27 nov 2016, 14:56

Opet peti. Iduce sedmice se pomjeramo sigurno za jedno mjesto ako pobijedimo, a realno za dva. **** ti zivot sta da smo juce izgubili. Kako vazna pobjeda nismo jos svjesni.

amazon
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 27 nov 2016, 14:59

LjoZee je napisao/la:
amazon je napisao/la:Nemamo boljeg? Hoces da mi kazes da je Bogicevic bolji od Kosorica? Ja se nadam da se zajebavas :crazy:
Kazem da je bolji stoperski par Boccacini-Bogicevic od Kosorica i Bogicevica.
Kako si to zakljucio? Po jednoj odigranoj utakmici skupa ili ?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 27 nov 2016, 15:02

Kosoric najlosiji stoper u historiji, konto na hinjaka dobio zuti pa da nas zrinjski uzme 3 razlike i da moze rec vidis cim ja ne igram lose...smijesni su oni koji ne vide da on nema kvalitet za kantona a ne u Zelji da igra

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 nov 2016, 15:03

Jucer su sjajno odigrali i pokazali su da mogu izvrsiti sve zadatke bez problema. Ako vec Kosoric mora igrati neka igra sa Boccacinijem jer on i Bogicevic nikako ne mogu zajedno.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 nov 2016, 15:04

SaboBabo je napisao/la:Kosoric najlosiji stoper u historiji, konto na hinjaka dobio zuti pa da nas zrinjski uzme 3 razlike i da moze rec vidis cim ja ne igram lose...smijesni su oni koji ne vide da on nema kvalitet za kantona a ne u Zelji da igra
slika
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 27 nov 2016, 15:06

amazon je napisao/la: Ja sve sto sam ovdje ikad napisao je zato sto nasem Zelji zelim najbolje. Nista ne pisem ni zbog Misimovica, Kozarica, Peste, hrasnog, petog, desetog, vec zbog Zelje, ali je logicno da se ljudi koji su u "rukovodstvu" trenutno, moraju stavljati u kontekst neke price. Ja mozda imam previse kritican nacin pisanja, al ja opet ne pisem kako pusu vjetrovi, niti sam dvolican. Ne pisem protiv Misimovica konkretno, vec protiv nacina na koji se klub vodi u sportskom dijelu i imam svoj stav sto se toga tice. S druge strane sam tog istog Misimovica na celu pohvalio zbog uvodenja zakonitog sistema u poslovanje kluba. Nisam insajder, al ne pisem napamet, vec na osnovu onoga sto svojim ocima vidim. A vidim da se nase pobjede prosljavljaju u inat ljudima koji vole Zelju, hej u inat, kao da su najveci neprijatelji. Nisam ja te ljude nazvao neprijateljima vec "rukovodstvo" i smatram da zbog toga zasluzuju najostrije kritike. Nemir su sami sebi unijeli jer da smo na terenu poderali sve priblizno kao danas, da nismo doveli 300 igraca i otjerali, al bukvalno otjerali gotovo isto toliko, nema te struje koja bi mogla unijeti nemir. Ko misli da bilo koga treba smijeniti imaju procedure za to, koliko god imale smisla u nasem slucaju, al opet postoje. Nisam ja ni protiv saopcenja, ali dovoljno doziranih, jer Zelju prati ogroman broj ljudi koji zasluzuju da budu upoznati sa odredenim desavanjima. Al kad saopcenja poprime ovakve konotacije da jedan dio rukovodstva ljude koji su takode u organima kluba naziva neprijateljima, onda to prelazi ne u mahalanje vec ja bih rekao u svojatanje. A Zeljo nije niciji vec nas.
od cega ti je obraz jarane!?

amazon je napisao/la: PostPostao/la amazon » 08 nov 2016, 23:19
Ja se nadam da ce igraci biti pametni i ove utakmice do polusezone izgubiti i suknut ga Misketu do kraja grla.Pa nek ide u svoju privatnu firmu i tjera radnika.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 27 nov 2016, 15:17

ja se iskreno nisam nadao onako borbenoj utakmici i na onako losem terenu...iskren da budem bio sam zadovoljan ako izvucemo iks znajuci kako smo igrali prethodne utakmice...svaka cast momci, svaka cast misketu sto je usao u teren i zabio gol hehehehe.

velika steta sto je sad bas pauza kad smo izgledala uletili u dobar period...bravo za vedrana on je bio prekretnica svega dobrog u jucerasnjoj utakmici..

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 nov 2016, 15:18

HausMan je napisao/la:ja se iskreno nisam nadao onako borbenoj utakmici i na onako losem terenu...iskren da budem bio sam zadovoljan ako izvucemo iks znajuci kako smo igrali prethodne utakmice...svaka cast momci, svaka cast misketu sto je usao u teren i zabio gol hehehehe.

velika steta sto je sad bas pauza kad smo izgledala uletili u dobar period...bravo za vedrana on je bio prekretnica svega dobrog u jucerasnjoj utakmici..
:opaopa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 nov 2016, 15:19

Klub je iznad igrača!
Ne možeš u Želji igrat ako si loš! Kraj priče.
Željo je brend. 100 000 ljudi vidi vijest Želji.
Svima na oku, atraktivan si, skoro zvijezda. Ali medijska. Hoću i na terenu da si zvijezda a ne onako. Mogao bi on, dobar igrač, bla bla...
Na klupu. Sada više nisi zvijezda. Evo naše dijete će igrat neće sigurno biti ispod sadašnjeg mjesta na tabeli. Pa ćemo ga i istrpiti.
Ali tebe nećemo.
Jeko ti, gdje si igro prije!?
Još za petaka!? Za petaka, hoću da sam prvi!

Tu fali stručan čovjek, Željovac. Ne možeš njemu folove prosipat. Igro loše, boli ga zglob, leđa, "prodo" loptu, skrivio penal, slabo se kretao, fulio šansu, jednu, pet, deset...
Šta ima...

U tom dijelu trenutni iz uprave imaju problem. Pokušavaju ali ne znaju kako. Fali im neko ko zna.

Završite to, dogovorite se. Klub ispred svega!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 nov 2016, 15:21

Hvala Pjanicu i Rahimicu.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 27 nov 2016, 16:02

Bravo za kadete i juniore na ubjedljivim pobjedama, kompletirano 3/3 :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 27 nov 2016, 17:36

LjoZee je napisao/la:Hvala Pjanicu i Rahimicu.
Vidim od sviju proslo kao ne bitno to sto su uplatili Pjanic i Rahimic. Svaka cast njima dvojici koji sa Zeljom nemaju nista. Gdje su samoprozvane legende i svi koji govore da vole Zelju da uplate tu jednu kartu.

kontinen
Kontakt:

Post Postao/la kontinen » 27 nov 2016, 17:38

Pišu saopštenja kad narednu izgubimo, ali to se neće desiti još skoro

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 nov 2016, 18:08

1921fcz je napisao/la:
Vidim od sviju proslo kao ne bitno to sto su uplatili Pjanic i Rahimic. Svaka cast njima dvojici koji sa Zeljom nemaju nista. Gdje su samoprozvane legende i svi koji govore da vole Zelju da uplate tu jednu kartu.
Ni ovo "prozivanje" nije dobro.

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 nov 2016, 18:09

Kosoric treba malo na klupu. Nije losa rezerva :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 27 nov 2016, 18:09

Haj' popustite više i sa jednim i sa drugima molim vas, uživajte malo ebem mu mater

Nešto kontam, mi ćemo sa Slavkom daleko dogurati, frajer je majstor svog posla i realno uz strpljenje i rad možemo ponovo očekivati dominaciju u bh fudbalu. I onda se sjetim onog uhljupa skijaša i sad mi se plače kad saberem sve. Gdje bi nam kraj bio da je Slavko od početka tu :crazy:

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 27 nov 2016, 19:14

Neandertalac je napisao/la:
1921fcz je napisao/la:
Ni ovo "prozivanje" nije dobro.
A sto nije dobro jeli treba sutiti. Kad ti isti prozivaju danima i seru gdje stignu. Naravno da cu ih prozivati ko sto sam prozivao i za dovodjenje i raskidanje ugovora sa igracima u zadnja tri prelazna roka.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 nov 2016, 19:22

Šta je dobro prepucavanje donijelo?
Samo probleme.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt: