FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jedna je plivacka ekipa to se zna
i to slobodnim stilom plivaju.

"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
upravo tako .. ekipa sa svete tribineDžo_Rigorozni je napisao/la:Jedna je plivacka ekipa to se znai to slobodnim stilom plivaju.

- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Mozes misliti levati se zlijecu sa parkinga Zdrave vode i skacu
Odoh cugati...nek sve bude fer i pobjedi bolji..cestitacu ako to budete vi,ali sumnjam.Posteno od mene

Odoh cugati...nek sve bude fer i pobjedi bolji..cestitacu ako to budete vi,ali sumnjam.Posteno od mene

"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
pa qume ponesi dezodorans hahahahahahaskoJa je napisao/la:Pa ovo je nidje veze jer ce smrad i nama smetati!

Nije ti ta losa! 

ja sam za veceras siguran u dvoje
tekma ce biti neizvjesna totalno
na tribinama klasicni cas navijackoj grupi koja u 20 god. nije smislila vise od 5 novih pjesama i cije su udarne pjesme horsko psovanje sudiji, pusini.....
na tribinama klasicni cas navijackoj grupi koja u 20 god. nije smislila vise od 5 novih pjesama i cije su udarne pjesme horsko psovanje sudiji, pusini.....
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 07 maj 2011, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Haj raja vidimo se vakat je da se krene 

petaka karta, evo i ambijent na jugu izgotivljen, šta vam još treba da se osjećate ko kod kuće? 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
hahaskoJa je napisao/la:Nije ti ta losa!

sta ima u Doglodimanedžad je napisao/la:sretno danas sarajevo i nadam se da cete dobiti male plave i na trebinamai na terenu veliki
poz iz gradacca
Ovo su Donje Moštreinae ! HAHAHHAHAHnime_tm87 je napisao/la:sta ima u Doglodimanedžad je napisao/la:sretno danas sarajevo i nadam se da cete dobiti male plave i na trebinamai na terenu veliki
poz iz gradacca
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
ha ha potpis kume na ovo ..potpisUPS je napisao/la:ja sam za veceras siguran u dvoje
sta ima u ALBANIJInime_tm87 je napisao/la:sta ima u Doglodimanedžad je napisao/la:sretno danas sarajevo i nadam se da cete dobiti male plave i na trebinamai na terenu veliki
poz iz gradacca

mlijeka i hljeba ima...FCS-FCS je napisao/la:sta ima u ALBANIJInime_tm87 je napisao/la:sta ima u Doglodimanedžad je napisao/la:sretno danas sarajevo i nadam se da cete dobiti male plave i na trebinamai na terenu veliki
poz iz gradacca![]()

to mi je reko i onaj vas bot sto mu nista ne smijete a on zari i PALI
dobar je sipi-mipi dobar..samo ga uskoro nece biti u vasem jadnom kopu..ide na jos jednu kaznicu..hahahahahhahha
dobar je sipi-mipi dobar..samo ga uskoro nece biti u vasem jadnom kopu..ide na jos jednu kaznicu..hahahahahhahha
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ako se derbi ne iskoristi za prozivanje MV -a , fakat ne preostaje nista vise nego da se dignu ruke od sjevera... 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Svi na Kosevo , nema izgovora , Bog nas pogledao i dao nam ovako lijep dan , samo da se sve zavrsi bez incidenata.
ne zanima me ...e hajde bar na ovaj dan necemo o tim glupostima vec sta mislis koji ce biti ishod tekme ?FCS-FCS je napisao/la:to mi je reko i onaj vas bot sto mu nista ne smijete a on zari i PALI

Kadeti
Sarajevo – Željezničar 5:0
Juniori
Sarajevo – Željezničar 2:0
aBd hattrick
Sarajevo – Željezničar 5:0
Juniori
Sarajevo – Željezničar 2:0
aBd hattrick

ako budemo pravi..tesko vamanime_tm87 je napisao/la:ne zanima me ...e hajde bar na ovaj dan necemo o tim glupostima vec sta mislis koji ce biti ishod tekme ?FCS-FCS je napisao/la:to mi je reko i onaj vas bot sto mu nista ne smijete a on zari i PALI
ako budemo mrljavili ko protiv zvijezde...X
U napadu smo definitivno bolji (mislim na imena a ne na dosadasnje igre) jer Obuca i Avdic imaju odigranih tekmi u nogama ko pola vase ekipe...treba tu dodati i Muharemovica (ista stvar)
vi ste bolji u veznom redu a odbrana je tu negdje u 5 deka...suplja i kod vas i kod nas..nekad bljesne ali samo "nekad"
ma ne znam za rezultat...nama vise treba pobjeda i TO VIDIM KAO RAZLOG DA IZADJU I SRCEM ODIGRAJU..vama i X nije los a ceka vas i ona tekma sa celikom ..ima tu i umora
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, Tatamata1946 i 22 gosta.