RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 01 sep 2013, 20:34

bilo je šta je bilo, ali stvarno je Ibro postao kao Benitez, koji je dok je vodio liverpool i chelsea stalno rotirao igrače i nikada nije imao konstantu igrača, jedino mu se znalo da je Reina jedini siguran na golu. :?

ponavljam ne želim spekulisati da li mu neko sastavlja tim ili ne, ali želim ovo reći, ako ti se pokaže prilika da rasturiš protivnika, onda to iskoristi, a to je danas velež morao, a nije, e sad do koga je ne znam? da li neko bojkotuje ibra, ili se stvarno nešto drugo dešava, ko zna? :?

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 sep 2013, 20:50

rodjak je napisao/la:Samo ovo prvo da kazem.
Sto se tice odlaska na (barem domace utakmice)tu ne smije biti nikakvog opravdanja(za onoga ko se iole smatra nekim Velezovim tifozom)za ne dolazak na utakmice.Da pecene kokosi padaju ,ako se igra utakmica tada pravi tifoz mora ici i podrzati svoj klub.Usput ako neke stvari ne valjaju treba tako sa tribina vrsiti pritisak na trenera,upravu,igrace da se popravi ono sto nevalja.Nista se nece popraviti nedolaskom na tribine. ;)

Druga stvar.Danas smo izborili mrsav bod ako ce mo se boriti za sam vrh,ovo se danas moralo dobiti ;) .Istina nekad se potpeti pa ne mozemo gola dati,pa se nadam da je to jedna nasa takva utakmica kad nismo mogli postici pobjednicki gol(reklo bi se eto da smo stvorili dosta sansi).Mene vise brine sastavljanje prvog tima,mora se prestati praksa povlastenih igraca,i igranje onih koji su objektivno slabiji od nekoga ko je na klupi :evil: .Takav nacin rada odvraca publiku sa stadiona i stvara lose raspolozenje medju igracima. :roll:

I jos jedna stvar,"pastvko" ,eto ti nisi iso na utakmicu kad si se zenio,a ja sam i to iznvjerio,i ostavio sam mladu samu i otiso na utakmicu,a da nije pojma imala gdje sam :lol: (doduse to je bio drugi dan svadbe kada je i dalje masa raje i rodbine festala, svirala,igrala i pjevala,i kad su vidjeli da me nema svi se dali u potragu za mladozenjom,niko nije znao gdje sam,a on fino kidno pod BB na utakmicu ,sjecam se tada dobili Celika 2:0,**** me se za svadbu kad Velez igra) :lol: (toliko o dolasku i nedolasku na utakmice)

FORZA VELEZ
Da nas je bar nekolike milje takvih ko ti, ligu bi poharali sigurno!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 01 sep 2013, 21:15

Velez je jedna velika qarina od ekipe. Hoce u Evropu a nemogu dobit nikoga na straini. Kad budemo dobivali u gostima Sarajevo, Zelju, Sirokog, Borca I ove malo jace ekipe onda se nadat necemu. Ibrinjo I njegova hebena taktika ce nas ukopat do kraja sezone. Borba za opstanak je zagarantovana. Samo me izbace iz takta svake sezone naj radje bi ih podavio ko macice :evil: :twisted:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 01 sep 2013, 21:28

Crveni_1922 je napisao/la:Velez je jedna velika qarina od ekipe. Hoce u Evropu a nemogu dobit nikoga na straini. Kad budemo dobivali u gostima Sarajevo, Zelju, Sirokog, Borca I ove malo jace ekipe onda se nadat necemu. Ibrinjo I njegova hebena taktika ce nas ukopat do kraja sezone. Borba za opstanak je zagarantovana. Samo me izbace iz takta svake sezone naj radje bi ih podavio ko macice :evil: :twisted:
Slažem se Crveni_1922, uvijek isto.

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 01 sep 2013, 21:31

poslozite se na ovoj pauzi i dobiite Borac

Sretno RA

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 01 sep 2013, 22:06

Ibro je danas napravio jedan dobar potez, a to je sto je ostavio Kodru na klupi, a također je uradio i 3 katastrofalna poteza a oni su sljedeci: Ćemalović u prvih 11, Jusfbašić na klupi i Hajdarević na klupi...

Sad ide reprezentativna pauza pa zatim 2 utakmice kod kuće protiv jakih protivnika (Borca i Sarajeva), nadam se da ćemo uspijeti pobjediti oba protivnika, al prvo Ibro mora sam određivati sastave i još malo poraditi sa igračima na ovoj pauzi...

FORZA!
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 01 sep 2013, 22:54

anel81m je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Samo ovo prvo da kazem.
Sto se tice odlaska na (barem domace utakmice)tu ne smije biti nikakvog opravdanja(za onoga ko se iole smatra nekim Velezovim tifozom)za ne dolazak na utakmice.Da pecene kokosi padaju ,ako se igra utakmica tada pravi tifoz mora ici i podrzati svoj klub.Usput ako neke stvari ne valjaju treba tako sa tribina vrsiti pritisak na trenera,upravu,igrace da se popravi ono sto nevalja.Nista se nece popraviti nedolaskom na tribine. ;)

Druga stvar.Danas smo izborili mrsav bod ako ce mo se boriti za sam vrh,ovo se danas moralo dobiti ;) .Istina nekad se potpeti pa ne mozemo gola dati,pa se nadam da je to jedna nasa takva utakmica kad nismo mogli postici pobjednicki gol(reklo bi se eto da smo stvorili dosta sansi).Mene vise brine sastavljanje prvog tima,mora se prestati praksa povlastenih igraca,i igranje onih koji su objektivno slabiji od nekoga ko je na klupi :evil: .Takav nacin rada odvraca publiku sa stadiona i stvara lose raspolozenje medju igracima. :roll:

I jos jedna stvar,"pastvko" ,eto ti nisi iso na utakmicu kad si se zenio,a ja sam i to iznvjerio,i ostavio sam mladu samu i otiso na utakmicu,a da nije pojma imala gdje sam :lol: (doduse to je bio drugi dan svadbe kada je i dalje masa raje i rodbine festala, svirala,igrala i pjevala,i kad su vidjeli da me nema svi se dali u potragu za mladozenjom,niko nije znao gdje sam,a on fino kidno pod BB na utakmicu ,sjecam se tada dobili Celika 2:0,**** me se za svadbu kad Velez igra) :lol: (toliko o dolasku i nedolasku na utakmice)

FORZA VELEZ
Da nas je bar nekolike milje takvih ko ti, ligu bi poharali sigurno!
nisam mislio da sebe eksponiram,nego sam dao samo svoj primjer sta mislim sto se tice odlaska na utakmice,kako prije 40 i nesto godina tako i sada,bez ikakve promjene (a bilo je Velezovih padova i uspona).

A ovakvih bisera sam imo jos koliko hoces,recimo dodjem bratu na zakletvu u Belu Crkvu(srbija)budem sa njim samo satak vremena(a bilo dogovoreno da ce mo prenociti),slazem staroj da nema nigdje prenocista(ja ko fol okolo trazio prenociste) da bi se iste veceri vratili za Mostar posto se sutra igro u splitu derbi Hajduk-Velez(dje cu bola to propustiti).Da je stara znala zaklala bi me istog momenta(toliki put preci i biti sa sinom samo satak vremena) :lol: Jos joj to nisam reko :lol: Pa bjezanje iz bolnice dan nakon operacije da se ide u BG na utakmicu :D ...

Ima jos Anele ovakvih koliko god hoces (evo "Pastrvka" prvi i )samo malo da Velez mrdne i da pocne ta borba za Evropu probudila bi se stara garda to je sigurno.Sanjam nastup Rodjenih u nekom Evropskom gradu ,da odradimo to gostovanje pa onda mogu u vijecna lovista zalibo me racku :P

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 01 sep 2013, 23:13

Nije samo to navedeno, znam te odavno sa ovoga ali i naših ostalih foruma (Velež i RA).Iako si koliko se sjećam u USA uvijek si uz Velež a malo nas je nažalost takvih.Raja ovde naprdivaju, te ovako, te onako, sve to stoji, ali da smo tako jaki na tribini ko u naprdivanju bili bi prvaci Evrope.Da nas je vazda 3,4,5 milja na utakmicama, pa kad bi zazviždali nekom igraču sam bi odustao od lopte, nebi ga trebala ni familija Corleone gurat.
Danas su igrali napadački koliko sam vidio na pregledu ali i po komentarima ali nije bilo dovoljno.Raja neshvataju da nemamo kvalitet za više, da je to naša granica.Ko to nije uvidio u prve tri domaće tekme on i nezna puno o ovom sportu.Svejedno, trebamo nastavit ić na tekme i podržavat ih ili pojedince kritikovati, mada mi se kosa počne dizati kad pođu psovat na tribinama, sve sami fudbalski znalci i intelektualci.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 sep 2013, 23:25

Jeste da sam malo mlađi od ovih đuturuma ali lijepo je se prisjetiti tih dana.
1987.Finale kupa,Partizan-Velež.
Ja dijete,tek u školu krenuo,kad mi je stari rekao da idem s njim u Beograd,nisam mogao spavati danima a najgora je bila noć pred sami polazak.Samo sam buljio sat,dok je stari spavao i punio baterije.Grad je živio za taj događaj,ta euforija i slatko iščekivanje,u zraku se osjećao naboj.I kad smo konačno stigli na željezničku stanicu,prizor koji će mi zauvijek ostati u očima.Hiljade i hiljade navijača,svi u crvenom,svi pjevaju i tuku lozu zorom :) Ja izgubljen,ali nevjerovatno sretan.Kako sam bio jedan od najmanjih a u vozu je bilo malo prostora za prileći,mene su podigli gore na one gelendere,gdje se koferi ostavljaju.Kad sam izašao u Beogradu,svi su mi se smijali,jer su mi se pruge od tih šipki ucrtale po licu.Kasnije zajebancija ulicama Beograda,nije tu kao danas bilo puno prijekih pogleda.Pilo se po parkovima,ja sam jeo kiki bombone :mrgreen: Sve u crvenom,totalna ludnica.
Ostatak priče i nije tako lijep jer nas je Partizan razvalio...ali predobro je se sjetiti svega toga.
RA tada,definitivno najveća hipi navijačka skupina,sa prejakim pjesmama i stilom života.
Tek sad vidim na ovom snimku-Allez Velez :mrgreen:

[youtube][/youtube]

I predobra priča sa druge strane-

Pre par dana stižem do čaleta sa kćerkom i upadam u raspravu polupijanog čaleta i komšije Dejana izbeglice iz Mostara,koga je život naterao da pređe u neke mirnije krajeve.I ko o čemu pijanci o fudbalu..
Gledam i neverujem,a Dejan (lik mojih godina bliži 40-im,nego punoletsvu)opisuje svoje putovanje na meč sa grobarima,jer i danas on je ludi „rodjeni“...
„lako je bilo navijati za partizan,hajduk,i te velike klubove,ali u Mostaru stvar prestiža je bilo navijati za Velež,i putovati sa njim....ulazak u finale kupa pravi momenat,za obići Beograd,zapevati sa „rajom iz Mostara-Velež nam je ljubav stara“ i uzeti pehar...puno alkohola i prepun voz,bus,kola ko je kako znao stigli su u Humsku....ali tu staju sve nade...
JUG-da jug,nam je odsekao noge i navijanje GROBARA....sve te zastave,hiljade i hiljade crno belih šalova,pa neki kolaži(bela pozadina sa PFC crnim –i odrnuto) prosuti po celom jugu,u rukama hiljade grobara oduzeše nam i zadnju nadu i hukom nas zagušiše i odvedoše u jedan od najgorih poraza-6:1....Gledam ih kako „boksuju“lozu crnogorku,i sečam se tog meča iz ugla sa juga...i montažne skele ,i navijanja....i beše tako.....matori ,napiši svoju priču...

A sad,opet povratak u surovu sadašnjost.Hajde Ibro,ne zajebaji se!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 sep 2013, 23:30

tepsija je napisao/la:Jeste da sam malo mlađi od ovih đuturuma ali lijepo je se prisjetiti tih dana.
1987.Finale kupa,Partizan-Velež.
Ja dijete,tek u školu krenuo,kad mi je stari rekao da idem s njim u Beograd,nisam mogao spavati danima a najgora je bila noć pred sami polazak.Samo sam buljio sat,dok je stari spavao i punio baterije.Grad je živio za taj događaj,ta euforija i slatko iščekivanje,u zraku se osjećao naboj.I kad smo konačno stigli na željezničku stanicu,prizor koji će mi zauvijek ostati u očima.Hiljade i hiljade navijača,svi u crvenom,svi pjevaju i tuku lozu zorom :) Ja izgubljen,ali nevjerovatno sretan.Kako sam bio jedan od najmanjih a u vozu je bilo malo prostora za prileći,mene su podigli gore na one gelendere,gdje se koferi ostavljaju.Kad sam izašao u Beogradu,svi su mi se smijali,jer su mi se pruge od tih šipki ucrtale po licu.Kasnije zajebancija ulicama Beograda,nije tu kao danas bilo puno prijekih pogleda.Pilo se po parkovima,ja sam jeo kiki bombone :mrgreen: Sve u crvenom,totalna ludnica.
Ostatak priče i nije tako lijep jer nas je Partizan razvalio...ali predobro je se sjetiti svega toga.
RA tada,definitivno najveća hipi navijačka skupina,sa prejakim pjesmama i stilom života.
Tek sad vidim na ovom snimku-Allez Velez :mrgreen:

[youtube][/youtube]

I predobra priča sa druge strane-

Pre par dana stižem do čaleta sa kćerkom i upadam u raspravu polupijanog čaleta i komšije Dejana izbeglice iz Mostara,koga je život naterao da pređe u neke mirnije krajeve.I ko o čemu pijanci o fudbalu..
Gledam i neverujem,a Dejan (lik mojih godina bliži 40-im,nego punoletsvu)opisuje svoje putovanje na meč sa grobarima,jer i danas on je ludi „rodjeni“...
„lako je bilo navijati za partizan,hajduk,i te velike klubove,ali u Mostaru stvar prestiža je bilo navijati za Velež,i putovati sa njim....ulazak u finale kupa pravi momenat,za obići Beograd,zapevati sa „rajom iz Mostara-Velež nam je ljubav stara“ i uzeti pehar...puno alkohola i prepun voz,bus,kola ko je kako znao stigli su u Humsku....ali tu staju sve nade...
JUG-da jug,nam je odsekao noge i navijanje GROBARA....sve te zastave,hiljade i hiljade crno belih šalova,pa neki kolaži(bela pozadina sa PFC crnim –i odrnuto) prosuti po celom jugu,u rukama hiljade grobara oduzeše nam i zadnju nadu i hukom nas zagušiše i odvedoše u jedan od najgorih poraza-6:1....Gledam ih kako „boksuju“lozu crnogorku,i sečam se tog meča iz ugla sa juga...i montažne skele ,i navijanja....i beše tako.....matori ,napiši svoju priču...

A sad,opet povratak u surovu sadašnjost.Hajde Ibro,ne zajebaji se!
a što je interesantno taj isti Ibro Rahimić je igrao finale kupa SFRJ 1989. u Beogradu kontra Partizan...

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 sep 2013, 23:32

Igrao je i Zijo Repak :mrgreen:
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 sep 2013, 23:35

tepsija je napisao/la:Igrao je i Zijo Repak :mrgreen:
Baš gdje je Zika danas?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 01 sep 2013, 23:46

AlemC85 je napisao/la:
tepsija je napisao/la:Igrao je i Zijo Repak :mrgreen:
Baš gdje je Zika danas?
Kako mu (ako se dobro sjecam Spasic iz Partizana davno je to bilo ) slomi nogu pod BB. Jbte ja na stajanju cuo kost kad mu je pukla :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 02 sep 2013, 00:12

@rodjak kad si se vec dotaknuo teme evo i jedna od situacija iz moje mladosti. 85-te Hajduk-Velez u Splitu,ja momcic od 18 godina i popio mozda politra loze. Mahnito ja po Splitu i splenga me murija. Ubacise me u maricu zakacise lisice za onu sipku iz ledja i zatvorise vrata. Ja pogleda ispred sebe kad :lol: :lol: :lol: tovar neki jedno 30ak godina jos pjaniji od mene. Udaram ga ja brate nogom u facu a njemu krv iz nosa i usta. Kad smo stali ispred stanice otvara drot vrata i govori sta je njemu. Kazem ja ma kako ste vozili pa udaro glavom vidis da nezna gdje je :lol: i tako me drzali u muriji i puste me kad je zavrsila utakmica. Ima tih situacija gomila moj rodjak,bjezanja iz vojske iz Panceva. I onda mi se dodju javljat ova komsijska balavurdija. Jednom otisli u siroki i dvaput u gabelu :lol: :lol: stara dobra vremena. FORZA DO GROBA
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 02 sep 2013, 00:18

Dobro ljudi šta je sad,pa nismo mi Barsa da sve pobjeđujemo.Pogledajte malo rezultate Mladosti par kola u nazad i biće vam jasno.Od kada je bod u gostima neuspjeh?Nedaj bože da smo krenuli kao Čelik šta bi onda pisali.Ja nisam iz Mostara pa bih molio sve koji znaju da kažu ko sastavlja Ibri tim?Činjenica je da sa ovim timom možemo do sredine tabele,a neke nade gajiti u kupu za evropu i to je to za ovu sezonu.Što se tiče dolaska na utakmice to je stvar svakog pojedinca,ali je vidljivo da nas je malo na utakmicama,zašto to je već duga priča i svako ima svoje razloge.Ja znam za sebe kada mi posao dozvoli sjednem u auto i pravac Mostar.Doduše nisam bježao sa svadbe na utakmicu ali sam zato bio prvu godišnjicu braka na utakmici 08.08.2009. sa suprugom.Nažalost još dugo nas neće biti na tribinama kao kada se išlo pod BB, u Sarajevo pa onda ekskurzije po federaciji(Kakanj,Kiseljak 2 puta itd.)
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 sep 2013, 00:55

Mladost je od pocetka sezona svima jako neugodan protivnik i sa njim se svi muce. Nisam gledao tekmu, ali prema ovom izvjestaju bila je otvorena utakmica sa dosta prilika. Ono sto bode oci su recenice "izasao oci u oci sa golmanom". Dva puta su imali sansu 1 na 1 i nisu uspjeli zabiti gol. Kako onda da ocekujemo da pobjede? Dino i Jusuf na klupi, Mirza od pocetka...

No, idemo dalje. Sada slijedi pauza i ekipa se mora maksimalno dobro pripremiti za meceve sa Borcem i Sarajevom, po meni (uz Olimpic) najjace ekipe u prvenstvu. Ako uspijemo uzeti 3 boda mozemo to smatrati uspjehom, jer ce se ovi klubovi igrati Evropu nagodinu.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 02 sep 2013, 01:38

za anela81..ja sam sa **** 10 godina pobjegao iz skole da bih isao gledati velez u finalu kupa protiv dinama 1986 godine,kada si ti imao 2 godine poceo sam trenirati u velezu,kada sam ja kao jedno dijete prosao od triglava do djevdjelije ti si vjerovatno jos uvjek bio u pelenama i ti si se nasao pametan da pricas o nekim stvarima,o klubu u kojem sam proveo svoje djetinjstvo,o klubu za kojim sam isao kada ti nisi,klubu koji je bio u drugoj ligi a ti i kao ti ste govorili da nismo normalni i da smo ludi,,i kada smo dobijali degenek u grudama i ostalim gradovima vi ste bili u misijim rupama,e kada je velez poceo da pobjedjuje svi ste se pojavili na tribini,svi ste odjedanput postali VELEZOVCI..

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 02 sep 2013, 07:53

Ne vjerujem šta čitam. :roll:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 02 sep 2013, 10:50

blackmundir je napisao/la:za anela81..ja sam sa **** 10 godina pobjegao iz skole da bih isao gledati velez u finalu kupa protiv dinama 1986 godine,kada si ti imao 2 godine poceo sam trenirati u velezu,kada sam ja kao jedno dijete prosao od triglava do djevdjelije ti si vjerovatno jos uvjek bio u pelenama i ti si se nasao pametan da pricas o nekim stvarima,o klubu u kojem sam proveo svoje djetinjstvo,o klubu za kojim sam isao kada ti nisi,klubu koji je bio u drugoj ligi a ti i kao ti ste govorili da nismo normalni i da smo ludi,,i kada smo dobijali degenek u grudama i ostalim gradovima vi ste bili u misijim rupama,e kada je velez poceo da pobjedjuje svi ste se pojavili na tribini,svi ste odjedanput postali VELEZOVCI..
Odkud ti znaš gdje sam ja išao i šta sam ja radio????Otkud znaš da i ja nisam bio tada u Grudama i da nisam hodao baš po toj drugoj ligi, po tim **** zabitima???Izvini veliki nisam te poznao, inače nebi ništa ovde pametovao i ispadao glup pred takim velikanima ko što si ti.
Jeli ti mene lično znaš pa da znaš kad sam ja počeo navijati i kad sam počeo hodati po utakmicama????

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 02 sep 2013, 12:48

Ibro Rahimić nakon remija u Bijeljini
"Protiv Borca nadoknaditi izgubljeno u Bijeljini"

Velež se sa još jednog gostovanja vraća neporažen, ali obzirom na renome dvaju klubova odnosno prikazanu igru jučer u Bijeljini Rođeni sigurno imaju za čim žaliti.

Mnogo zrelije prilike imali su Mostarci, ali je realizacija zakazala, pa su se morali zadovolji tek jednim bodom.

„Imali smo zrelije prilike za gol, ali smo u više navrata loše reagovali pred domaćim golom. Objektivno smo prema prikazanom zaslužili puni bodovni plijen, ali nismo. Slijedi nam reprezentativna pauza koja će dobro doći da ispravimo određene nedostatke u našoj igri. Potom i dvije izuzetno teške domaće utakmice u kojima ćemo pokušati nadoknaditi izgubljeno u Bijeljini,“ izjavio je nakon meča protiv Mladosti Ibro Rahimić.

Velež će vjerovatno tokom reprezentativne pauze otputovati na planinu Bjelašnicu gdje će imati mini pripremni ciklus pred nastavak sezone.

izvor: ss.ba

FORZA VELEZ

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.