Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
druga utakmica u nizu, a koja već ove sezone da ga ubacuje u kasnim 80-tim, to je stvarno izgranje sa zivcima Dzeke i svjesno ponizavanje kako njegovih igrackih kvaliteta tako i kao covjeka, stvarno strasno
da on igra lose pa uredu, vec posljednje utakmice je odigrao extra dobro i opet klupa, imam osjecaj kada bi davao i po 5 golova da bi opet bio na klupi
da on igra lose pa uredu, vec posljednje utakmice je odigrao extra dobro i opet klupa, imam osjecaj kada bi davao i po 5 golova da bi opet bio na klupi
Hajd sto se igra sa Dzekinim zivcima
al sto sa nasim haha, pa niko ziv nebi gledao City da Dzeko ne igra, ovako hudi cekamo , strepimo, a on po 5-6 minuta dobija sansu od Mancinija, da ih prestanemo gledat a
bojkot hahaha...?

nije problem sto je ostao 2 utakmice zaredom na klupi ( Balonja je ostao 3 mislim ..Norwich, Arsenal , Bayern) ,da su to bile neke prosječne utakmice tj ..utakmice sa prosječnim engleskim klubovima ...aldin-8 je napisao/la:druga utakmica u nizu, a koja već ove sezone da ga ubacuje u kasnim 80-tim, to je stvarno izgranje sa zivcima Dzeke i svjesno ponizavanje kako njegovih igrackih kvaliteta tako i kao covjeka, stvarno strasno
ovo su bila 2 zaredom velika derbija tako da se na neki način sam nameće zaključak da je Džeko 3 napadačka opcija City -ja ...mislim da treba ostati strpljiv i ne gubiti živce jer sam ubijeđen da Balonja onakav kakav jest ne može u kontinuitetu igrati dobro ...

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Mislim da ste previse subjektivni ,odigrao racunajuci reprezentaciju 27 utakmica ove polusezone,bolje je ovako nego da igra svaku i dozivi neku povredu uzrokovanu prevelikim naporom,najvaznije je da je zdrav
do ove utakmice u klubu
Dzeko-1327 minuta
Aguero-1319
Balo-867
do ove utakmice u klubu
Dzeko-1327 minuta
Aguero-1319
Balo-867
Zadnja izmjena: pazzarac, dana/u 18 dec 2011, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Džeko mora da ima konjske živce, ali ne mogu ti oduzeti cinjenicu da si i dalje prvi strijelac Citya i ako s najmanjom minutažom. Na goal.comu Baloteli igrac utakmice i dobio 8? Da vidim reko imam li ja problema s vidom i odem na skysport kad uredu sve s mojim vidom Baloteli 6
Edin ako je pametan treba sutiti i raditi,sve osim toga isao bi kontra sebe. Ali zato kad igra treba igrati samo za sebe,biti sebican kad god je u prilici da asistira ili suta treba izabrati ovo drugo. Pa jedini igra on timski i evo gdje ga je to dovelo,morao bi to promjeniti...
Baloteli 4,5 utakmica nije igrao zbog kartonapazzarac je napisao/la:Mislim da ste previse subjektivni ,odigrao racunajuci reprezentaciju 27 utakmica ove polusezone,bolje je ovako nego da igra svaku i dozivi neku povredu uzrokovanu prevelikim naporom,najvaznije je da je zdrav
do ove utakmice u klubu
Dzeko-1327 minuta
Aguero-1319
Balo-867
Samo lagano doći će i njegovih 5 minuta. 
I sam Džeko zna da mu je konkurencija opaka te da ne može igrati svaki meč.Eh dobro da je neko drugi mjesto Mancinia pa da Balotelli dobije ukor možda bi i igrao al' ovako teško.Ja sam siguran da će Edin iako ne igra kao neki drugi napadači na kraju sezone biti među top 5 strijelaca u EPL.

I sam Džeko zna da mu je konkurencija opaka te da ne može igrati svaki meč.Eh dobro da je neko drugi mjesto Mancinia pa da Balotelli dobije ukor možda bi i igrao al' ovako teško.Ja sam siguran da će Edin iako ne igra kao neki drugi napadači na kraju sezone biti među top 5 strijelaca u EPL.

FK Pjetlovi
Zadnja mozda 2 mjeseca Mancini nema povjerenje u Dzeku nikako, i samo ga koristi u manjim utakmicama.
Mnogi navijaci City-a su davno rekli da Dzeko je manje manje tekme i za Kup-tekme, i nazalost Mancini izgleda isto misli.
Mnogi navijaci City-a su davno rekli da Dzeko je manje manje tekme i za Kup-tekme, i nazalost Mancini izgleda isto misli.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Misliti i shrati nije isto,pogotovo kad se zna da su mu vecina golova i asistencija bas u tim velikim tekmama.Pauk je napisao/la:Zadnja mozda 2 mjeseca Mancini nema povjerenje u Dzeku nikako, i samo ga koristi u manjim utakmicama.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ko to plati igraca 40 milja krvnih zrnaca da bi ga koristio samo za carling i ostale smijesne utakmice... Istina je, da je Dzeko nakon baraza malo pao. Fizicki ili psihicki nije vazno. Vazno je da se to odrazilo na njegovu formu, mada to nije ne znam kakav argument da Dzeko vec neko vrijeme je na nekakvom ledu ...
Ti to poznaješ mnoge navijace, pa ako iko ima podršku navijaca onda je to Džeko. Kad mu nisu okrenuli leda kada onu polusezonu nije zabijao ne vidim zašto bi i sada kada je i pored svega prvi strijelac. Kun i Balo ove sezone nisu ništa više od Džeke uradili, a to što ih Mancini više forsira zna on sam. Kad su sva trojica dobri jedan mora ispaštati, a trenutno je to Džeko. Ne znamo da li bi zabio da je igrao u ova dva derbija, u druga dva u kojima je igrao MU i Tot. zabio je šest golova. Nek on samo zabija, pa i "manjima" 3 boda su tri boda.Pauk je napisao/la:Zadnja mozda 2 mjeseca Mancini nema povjerenje u Dzeku nikako, i samo ga koristi u manjim utakmicama.
Edin nema tehnicke mogucnosti da dribla 2 - 3 igraca kao sto to moze Aguero i sl. tako da to sto si napisao i nije rjesenje za Edina. EPL je prebrza za njega i jedino ispravno rjesenje je da ode u Serie A, liga jaka, klubovi veci od Citya, skrojeno za njega. Juve, Milan, Inter, svi bi ga zeljeli.Denizmare je napisao/la:Edin ako je pametan treba sutiti i raditi,sve osim toga isao bi kontra sebe. Ali zato kad igra treba igrati samo za sebe,biti sebican kad god je u prilici da asistira ili suta treba izabrati ovo drugo. Pa jedini igra on timski i evo gdje ga je to dovelo,morao bi to promjeniti...
Ne znam stvarno sto je tako tesko prihvatiti da su Aguero i Balonja tehnicki nadmocniji i bolji od Edina Dzeke.
- Principatus
- Kontakt:
Nekad, kad se iz dosade pozelim nebuloza, svratim na ovu temu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Zato što to nije tako, statistika ne laže, Džeko zabija, asistira, proigrava 13 golova i 7 asistencija nije loše ni za igraca koji stalno igra, a predobro je za igraca koji se toliko rotira. Džeko kad asistira tad se pametuje ne valja to nije njegov posao, a kad Kun asistira to je brilijantno, brilijantno je i kad trci ko muha bez glave, Balo i Džeko su slicni, tipovi, ali ovaj još mora raditi da bih dostigao Džeku, jer Džeko je dokazan napadacjuveboy je napisao/la:Edin nema tehnicke mogucnosti da dribla 2 - 3 igraca kao sto to moze Aguero i sl. tako da to sto si napisao i nije rjesenje za Edina. EPL je prebrza za njega i jedino ispravno rjesenje je da ode u Serie A, liga jaka, klubovi veci od Citya, skrojeno za njega. Juve, Milan, Inter, svi bi ga zeljeli.Denizmare je napisao/la:Edin ako je pametan treba sutiti i raditi,sve osim toga isao bi kontra sebe. Ali zato kad igra treba igrati samo za sebe,biti sebican kad god je u prilici da asistira ili suta treba izabrati ovo drugo. Pa jedini igra on timski i evo gdje ga je to dovelo,morao bi to promjeniti...
Ne znam stvarno sto je tako tesko prihvatiti da su Aguero i Balonja tehnicki nadmocniji i bolji od Edina Dzeke.
Ja ne vidim da neko hvali asistencije Aguera ovdje na forumu, cak naprotiv mnogi misle da je Kun van forme ( Slazem se),ali on ce opet igrati sada u srijedu u prvih 11, za njega ne vazi pravilo forme, on ce uvjek igrati a pogotovo kada su velike utakmice u pitanju. Za Balotelija vazi skoro isto, on ne znam sta da uradi opet ce igrati, kad uradi neku glupost uvjek je njegova mladost kriva. Edina je stavio na klupu nakon 4 gola, tako da se moze zakljuciti da mu je ( Mancinuju) treci izbor. Asistencije Edinu nece pomoci on se moze pribliziti samo golovima u prvih 11 ( cak i tada mu je mjesto upitno), kao sto kolega jedan rece, Edin mora poceti za sebe igrati ako misli da opstane u klubu. Sta mislite ako dodje 4 napadac sada u januaru?ZOI84 je napisao/la:Zato što to nije tako, statistika ne laže, Džeko zabija, asistira, proigrava 13 golova i 7 asistencija nije loše ni za igraca koji stalno igra, a predobro je za igraca koji se toliko rotira. Džeko kad asistira tad se pametuje ne valja to nije njegov posao, a kad Kun asistira to je brilijantno, brilijantno je i kad trci ko muha bez glave, Balo i Džeko su slicni, tipovi, ali ovaj još mora raditi da bih dostigao Džeku, jer Džeko je dokazan napadacjuveboy je napisao/la:Edin nema tehnicke mogucnosti da dribla 2 - 3 igraca kao sto to moze Aguero i sl. tako da to sto si napisao i nije rjesenje za Edina. EPL je prebrza za njega i jedino ispravno rjesenje je da ode u Serie A, liga jaka, klubovi veci od Citya, skrojeno za njega. Juve, Milan, Inter, svi bi ga zeljeli.Denizmare je napisao/la:Edin ako je pametan treba sutiti i raditi,sve osim toga isao bi kontra sebe. Ali zato kad igra treba igrati samo za sebe,biti sebican kad god je u prilici da asistira ili suta treba izabrati ovo drugo. Pa jedini igra on timski i evo gdje ga je to dovelo,morao bi to promjeniti...
Ako bi svi poceli za sebe igrati sad bi i Boltonu gledali u ledja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Covjek bi stekao utisak da je negdje Mancini obecao da ce rotirati jednako sva 3 napadaca pa mu se sad moze prigovarati sto su Aguero i Balloteli ispred Dzeke.
Konkurencija u napadu City-a posljednih godina je strasna.
Za Roque Santa Cruza,Felipa Cacieda,Craiga Bellamy-a ni na klupi nije bilo mjesta a kamoli u prvoj postavi.
A ovaj posljedni npr u ovoj sezoni ima sasvim solidnu minutazu u ekipi Liverpoola.
Dzeko ima sasvim solidnu minutazu,daleko od toga da je u potpunosti zapostavljen,da ne zaboravimo da je i Carlos Tevez jos uvjek zvanicno clan City-a,barem je za utjehu u slavnoj "rotaciji" ispred njeg
Mancini ide ka tituli Premiershipa,njegove odluke se pokazuju pravilnima i nemamo nikakve realne osnove da mu zamjerimo na njegovim odlukama.
Al naravno prilicno je nezahvalno ocekivati objektivnost od Bosanaca koji ce ako Dzeko odigra odlicnu utakmicu a dobije losu ocjenu od goal.com ismijati tu stranicu,a ako pak Dzeko odigra lose a dobije dobru ocjenu,u slucaju da neko napise da je Dzeko odigrao lose odma mu se spotice "eto ljudi koji prate sa goal.com ne znaju a ti znas"
Konkurencija u napadu City-a posljednih godina je strasna.
Za Roque Santa Cruza,Felipa Cacieda,Craiga Bellamy-a ni na klupi nije bilo mjesta a kamoli u prvoj postavi.
A ovaj posljedni npr u ovoj sezoni ima sasvim solidnu minutazu u ekipi Liverpoola.
Dzeko ima sasvim solidnu minutazu,daleko od toga da je u potpunosti zapostavljen,da ne zaboravimo da je i Carlos Tevez jos uvjek zvanicno clan City-a,barem je za utjehu u slavnoj "rotaciji" ispred njeg

Mancini ide ka tituli Premiershipa,njegove odluke se pokazuju pravilnima i nemamo nikakve realne osnove da mu zamjerimo na njegovim odlukama.
Al naravno prilicno je nezahvalno ocekivati objektivnost od Bosanaca koji ce ako Dzeko odigra odlicnu utakmicu a dobije losu ocjenu od goal.com ismijati tu stranicu,a ako pak Dzeko odigra lose a dobije dobru ocjenu,u slucaju da neko napise da je Dzeko odigrao lose odma mu se spotice "eto ljudi koji prate sa goal.com ne znaju a ti znas"

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
rece zm.comRoberto Mancini left out Edin Dzeko, which seems to be standard for big Premier League games.
...
Trenutno korisnika/ca: 231983, hurem, Jegres, Principatus, sagitarius, tuzlanskinacin i 53 gosta.