Jesil ti ozbiljan, zato sto nema konkurenciju NIJE trebao biti izabran ?? Pa i Mirza da je Rookie bio bi izabran, jer su ove godine novajlije u ligi ocajne.semir01 je napisao/la:jesi ti ozbiljanGuarin14 je napisao/la:Lenbias :
Kakve veze ima konkurencija u ekipi, trebali su da ne pozovu Peru (iako je igrama zasluzio) zato sto mu je losa konkurencija, ne kontam te ? Objasni ovo malo, ziv biocuj nema veze konkurencija
![]()
Pero nikada ne bi bio izabran da ima konkurenciju kao Mirza
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neki su govorili da je Teletovic kosarkaski slucaj Dzeke, tu su negdje..
Nama je bitno samo da zabijaju, a uvijek ima neki faktor koji ce smetati. Drugo je sto su oni ambiciozni i zele titule, to treba postovati
Nama je bitno samo da zabijaju, a uvijek ima neki faktor koji ce smetati. Drugo je sto su oni ambiciozni i zele titule, to treba postovati
ti si se meni obratio prvi i spomenuo me, stvarno ne znam zasto kad uzmemo u obzir da me nisi skontao ali ocito je da to refleksno radis stalno tako da sam trebas skontati zasto, tu ti ja stvarno ne mogu pomoci, to je ipak tvoj problem jer ti mene ne kontas a ne ja tebe, toliko sto se toga svega tice, zdravoGuarin14 je napisao/la:Pa koja je onda poenta uopste pisanja svega ovoga, ako se i ti slazes svime ovim gorim sto sam ja napisao ??LenBias je napisao/la:gdje sam napisao da pero nije zasluzio? sta citas ti i izmisljas bolan? urazumi se malo i sjasiGuarin14 je napisao/la:Ma ko uopste spori da je Mirza bolji od Pere, to je ocito, valjda ? Nego po prema box-scoreu strucnjaku iako imas odlicnu sezonu, ne trebas biti izabran da igras za Rookie.. Mirza da je Rookie isto tako bi bio izabran da igra, kao sto je i Pero izabran i to je sva prica, da je Pero druga godina, kao sto je Mirza ni on ne bio izabran i tako to dodje.. Ko je bolji Pero ili Mirza, suvisno je raspravljati a i glupo
Tema je nas Mirza, tako da nema smisla da vise ista pisemo vezano za ovu raspravu, ja sam napisao svoje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
to niko ne govoriGuarin14 je napisao/la:Jesil ti ozbiljan, zato sto nema konkurenciju NIJE trebao biti izabran ?? Pa i Mirza da je Rookie bio bi izabran, jer su ove godine novajlije u ligi ocajne.semir01 je napisao/la:jesi ti ozbiljanGuarin14 je napisao/la:Lenbias :
Kakve veze ima konkurencija u ekipi, trebali su da ne pozovu Peru (iako je igrama zasluzio) zato sto mu je losa konkurencija, ne kontam te ? Objasni ovo malo, ziv biocuj nema veze konkurencija
![]()
Pero nikada ne bi bio izabran da ima konkurenciju kao Mirza

Onda nema potrebe da se spominje Perina konkurencija i umanjuje covjekov uspijeh, kad se svi slazemo da je Pero zasluzeno izabran.
Kad cemo znati za Mirzu i trice ?
Kad cemo znati za Mirzu i trice ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel za trice idu 3 sa istoka, 3 sa zapada ili nema tog pravila?
Ako su razdvojeni istok i zapad mogao bi upasti..
5 ucesnika je poznato ostalo je jos jedna pozivnica.I 6 ucesnik dolazi sa istokaatuzlak1987 je napisao/la:Jel za trice idu 3 sa istoka, 3 sa zapada ili nema tog pravila?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Odakle 5Bihac96 je napisao/la:5 ucesnika je poznato ostalo je jos jedna pozivnica.I 6 ucesnik dolazi sa istokaatuzlak1987 je napisao/la:Jel za trice idu 3 sa istoka, 3 sa zapada ili nema tog pravila?

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ima na istoku njihovih domacih igraca, i ja nesto sumnjam ...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Curry, Love i Irving su oni za koje ja znam.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I Korver i Bellineli...Donnie Darko je napisao/la:Curry, Love i Irving su oni za koje ja znam.
A na istoku imas igrace njihove kao sto su Beal, Lowry, Afflalo, Anthony, Dunleavy, Ariza, George i jos neki. Znaci sanse su minimalne ali treba se nadati
George neće, Melo takođe.. Ima finih šansi Mirza, al' bi favorit bio da je Mike, pošto je Mirza, ostaje nada samo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Yebo ti takvu NBA kad je Pero Antic sa 5,8 ppg i 3,4 rpg najbolji Rookie centar.
Wilt Chamberlain se prevrce u grobu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A Nerlens Noel koji je trebao to da bude jos nije ni blizu povratka na teren nakon sto je prije 11-12 mjeseci pretrpio povredu ACL. A garant tu ima nesto iza, isto kao i za Rosea. Nisu ga pustili da igra citavu sezonu zbog novca od osiguranja...Znaci ovaj se sad ne treba ni vracat beze, to mu na pocetku naredne godine dodje kao da je pauziro vise od godinu i pol. Znaci koja glupost koda je sve u tijelu polomio..Mozambik je napisao/la:Yebo ti takvu NBA kad je Pero Antic sa 5,8 ppg i 3,4 rpg najbolji Rookie centar.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nedavno su bile neke inforacije da ce se vratit u februaru.tuzlak1987 je napisao/la:A Nerlens Noel koji je trebao to da bude jos nije ni blizu povratka na teren nakon sto je prije 11-12 mjeseci pretrpio povredu ACL. A garant tu ima nesto iza, isto kao i za Rosea. Nisu ga pustili da igra citavu sezonu zbog novca od osiguranja...Znaci ovaj se sad ne treba ni vracat beze, to mu na pocetku naredne godine dodje kao da je pauziro vise od godinu i pol. Znaci koja glupost koda je sve u tijelu polomio..Mozambik je napisao/la:Yebo ti takvu NBA kad je Pero Antic sa 5,8 ppg i 3,4 rpg najbolji Rookie centar.
Meni je Nerlens nekako premrsav za centra u NBA. A i procitao sam negdje da je bilo price da ce se vratiti vec u ovoj sezoni. Uglavnom, spade knjiga na Perutuzlak1987 je napisao/la:A Nerlens Noel koji je trebao to da bude jos nije ni blizu povratka na teren nakon sto je prije 11-12 mjeseci pretrpio povredu ACL. A garant tu ima nesto iza, isto kao i za Rosea. Nisu ga pustili da igra citavu sezonu zbog novca od osiguranja...Znaci ovaj se sad ne treba ni vracat beze, to mu na pocetku naredne godine dodje kao da je pauziro vise od godinu i pol. Znaci koja glupost koda je sve u tijelu polomio..Mozambik je napisao/la:Yebo ti takvu NBA kad je Pero Antic sa 5,8 ppg i 3,4 rpg najbolji Rookie centar.

Sta rade ti iz Georgetowna, nisu izbacili centra jos od Mourninga
-
- Kontakt:
Sjajan video
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
hibbert bi se jako naljutio da ovo procitaMozambik je napisao/la:Meni je Nerlens nekako premrsav za centra u NBA. A i procitao sam negdje da je bilo price da ce se vratiti vec u ovoj sezoni. Uglavnom, spade knjiga na Perutuzlak1987 je napisao/la:A Nerlens Noel koji je trebao to da bude jos nije ni blizu povratka na teren nakon sto je prije 11-12 mjeseci pretrpio povredu ACL. A garant tu ima nesto iza, isto kao i za Rosea. Nisu ga pustili da igra citavu sezonu zbog novca od osiguranja...Znaci ovaj se sad ne treba ni vracat beze, to mu na pocetku naredne godine dodje kao da je pauziro vise od godinu i pol. Znaci koja glupost koda je sve u tijelu polomio..Mozambik je napisao/la:Yebo ti takvu NBA kad je Pero Antic sa 5,8 ppg i 3,4 rpg najbolji Rookie centar.
Wilt Chamberlain se prevrce u grobu.![]()
Sta rade ti iz Georgetowna, nisu izbacili centra jos od Mourninga

Još jedna nagrada stiže na adresu našeg kapitena Mirze Teletovića. Naime, u izboru avazovog Sporta dnevne novine Avaz Mirza Teletović je ličnost godine. Osvojio je 104 boda, dok je drugoplasirani Edin Džeko imao 17 bodova manje. Treće mjesto su podijelili Hamza Alić i Vedad Ibišević sa sa po 46 bodova. U izboru je učestvovalo 30 sportskih radnika iz naše države i svi oni su isticali da imaju težak zadatak odabrati pet najboljih.
Mirza je dobio ovu nagradu zbog toga što je igrao odlično u dresu naše reprezentacije u Sloveniji i zbog toga što je na sjajan način predstavljao našu državu u NBA ligi gdje je u ovoj sezoni počeo pružati dobre partije. Osim četvorice pobrojanih, u ovom izboru su još učestvovali Safet Alibašić, Adnan Ćatić, Larisa Cerić, Miralem Pjanić, Nihad Đedović i Mirsad Terzić.
Prije našeg kapitena vlasnici ove nagrade su bili Sergej Barbarez, Enid Tahirović, Razija Mujanović, Vedad Ibišević, Edin Džeko (tri puta) i Amel Mekić. Ovim putem koristimo priliku da našem kapitenu još jednom čestitamo na izboru za ličnost godine u Bosni i Hercegovini.
Mirza je dobio ovu nagradu zbog toga što je igrao odlično u dresu naše reprezentacije u Sloveniji i zbog toga što je na sjajan način predstavljao našu državu u NBA ligi gdje je u ovoj sezoni počeo pružati dobre partije. Osim četvorice pobrojanih, u ovom izboru su još učestvovali Safet Alibašić, Adnan Ćatić, Larisa Cerić, Miralem Pjanić, Nihad Đedović i Mirsad Terzić.
Prije našeg kapitena vlasnici ove nagrade su bili Sergej Barbarez, Enid Tahirović, Razija Mujanović, Vedad Ibišević, Edin Džeko (tri puta) i Amel Mekić. Ovim putem koristimo priliku da našem kapitenu još jednom čestitamo na izboru za ličnost godine u Bosni i Hercegovini.
Jesi ti to pisao ili kopiraš sa portala? Ako je ovo drugo u pitanju, bilo bi lijepo da link zakačiš odakle si preuzeo.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.