Nadam se da je uprava obratila posebnu pažnju na ove dvije utakmice, tj. da su obezbijedili masne premije za 6 bodova.LjoZee je napisao/la:Pripremite se da su moguci svi rezultati. Ne idemo kod Olimpika na Otoku vec negdje gdje nismo pobjedili od 2010. Vazno mi je mlatnemo Celik sljedece sedmice i da sa pobjedom zavrsimo stresnu polusezonu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Neandertalac
- Kontakt:
Danas tri boda za šamar koji će nas sve osvijestiti da shvatimo i energiju usmjerimo na jedino bitno mjesto, zeleni teren i rezultate!
Kada budemo imali rezultate sve ostalo će ići kao podmazano.
Hajde Željo pobijedi, bodove donesi...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- plavousrcu
- Kontakt:
Bez rezultata smo zivi mrtvaci, vazduh, zrak, hava. Teoretski se moze desiti da danas imamo bodova isto kao sedmoplasirani. Umjesto da energiju tokom sedmice usmjerimo na utakmicu mi smo je nevjerovatno glupo usmjerili na saopstenja. Onda mi se busaju svi u prsa sa Zeljeznicar za zivot cijeli. Nama koji trazimo kafane sa gledamo danas utakmicu Zeljo je sve, a njima svima je samo interes. Zmija da me ujede otrovala bi se.Neandertalac je napisao/la:Danas tri boda za šamar koji će nas sve osvijestiti da shvatimo i energiju usmjerimo na jedino bitno mjesto, zeleni teren i rezultate!
- Neandertalac
- Kontakt:
Bit će to sve ok. Samo danas da je kako uzeti tri bobe pa posle rutinske vs Čelika riješiti sada već nagomilane interne probleme.plavousrcu je napisao/la:Bez rezultata smo zivi mrtvaci, vazduh, zrak, hava. Teoretski se moze desiti da danas imamo bodova isto kao sedmoplasirani. Umjesto da energiju tokom sedmice usmjerimo na utakmicu mi smo je nevjerovatno glupo usmjerili na saopstenja. Onda mi se busaju svi u prsa sa Zeljeznicar za zivot cijeli. Nama koji trazimo kafane sa gledamo danas utakmicu Zeljo je sve, a njima svima je samo interes. Zmija da me ujede otrovala bi se.Neandertalac je napisao/la:Danas tri boda za šamar koji će nas sve osvijestiti da shvatimo i energiju usmjerimo na jedino bitno mjesto, zeleni teren i rezultate!
Ima vrijeme i mjesto za te stvari a ne preko portala i klupskih glasila. Zloupotreba navijačke ljubavi sa kojom se već neko vrijeme perfidno manipuliše.
Mnogima će se to vratiti kao bumerang jer; možeš kako hoćeš ali ne možeš dokle hoćeš.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Problem je što od pojedinih igrača ne možeš tražiti da se zainate i ostvare pobjedu koja će pokrenuti bolja vremena i ne možeš se tome sa sigurnošću nadati.
Tako su nas naučili, ali ja se nadam i iskreno vjerujem da možemo doći do povoljnog rezultata.
Budite tim!Budite klapa! Vi ste ŽELJO!Dokažite nam suprotno!
Sredina mora biti na vrhuncu, Blagoje i Marković moraju pomagati maximalno odbrani koja mi ne ulijeva dozu sigurnosti.
Za skok se ne bojim, ali obojica su dosta spori, pogotovo Bogi kojeg je Kokot gotovo pretrčao.
Miro i Kiržmane pomažite bekovima, a Lendriću zabij ga odmah, neće biti sigurno puno šansi i svaku moraš iskoristiti.
VTŽ
Tako su nas naučili, ali ja se nadam i iskreno vjerujem da možemo doći do povoljnog rezultata.
Budite tim!Budite klapa! Vi ste ŽELJO!Dokažite nam suprotno!
Sredina mora biti na vrhuncu, Blagoje i Marković moraju pomagati maximalno odbrani koja mi ne ulijeva dozu sigurnosti.
Za skok se ne bojim, ali obojica su dosta spori, pogotovo Bogi kojeg je Kokot gotovo pretrčao.
Miro i Kiržmane pomažite bekovima, a Lendriću zabij ga odmah, neće biti sigurno puno šansi i svaku moraš iskoristiti.
VTŽ
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Bocca nije toliko spor,ali Bogicevic je ko puz. Markovic je za mene jedan prosjecan igrac,ali u svakom slucaju bolji je od Secerovica. Kad je Blagojevic na nivou tad je i ekipa dobro cim on malo podbaci nema nas nigdje. Ne znam sta je pametnije staviti Ugljesu ili Bekrica na poluspica. Bekric je spor i ne moze on puno u velikim utakmicama pokazati dok Ugi moze koliko-toliko odgovoriti zadatku na toj poziciji. Lendra mora biti raspolozen i nadam se da ce Memija napokon uputiti jedan dobar centarsut.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Možda Marković jeste prosječan igrač, ali on i Blagojević se odlično razumiju.
I ja mislim da bismo trebali pokušati sa Uglješom, dati mu još jednu priliku, ali sve zavisi od toga šta je Slavko uvidio.
I ja mislim da bismo trebali pokušati sa Uglješom, dati mu još jednu priliku, ali sve zavisi od toga šta je Slavko uvidio.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Stalno nešto pričamo o individualnim kvalitetama i manama.
Vrijeme je da počnemo igrati i razmišljati kao tim!
Vrijeme je da počnemo igrati i razmišljati kao tim!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
A jbg, moramo kad je 90% golova koje primimo plod individualne greške. Samo je pitanje ko će pogriješiti prije gola, Bogićević ili Kosorić, jedan sigurno hoće, ili će neka budala ničim izazvana skriviti penal i poništiti sve ono što je uradio recimo Stevanović.Neandertalac je napisao/la:Stalno nešto pričamo o individualnim kvalitetama i manama.
Malo puta smo ove sezone djelovali kao tim i to je ono što mi najviše nedostaje iz Edisovog mandata. Kod Edisa smo primali najmanje golova upravo zato jer smo se držali svi k'o jedan.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ove sezone samo prvih 20-tak min. protiv Sirokog smo djelovali kao tim,ostalo nistaVirtu4l je napisao/la:A jbg, moramo kad je 90% golova koje primimo plod individualne greške. Samo je pitanje ko će pogriješiti prije gola, Bogićević ili Kosorić, jedan sigurno hoće, ili će neka budala ničim izazvana skriviti penal i poništiti sve ono što je uradio recimo Stevanović.Neandertalac je napisao/la:Stalno nešto pričamo o individualnim kvalitetama i manama.
Malo puta smo ove sezone djelovali kao tim i to je ono što mi najviše nedostaje iz Edisovog mandata. Kod Edisa smo primali najmanje golova upravo zato jer smo se držali svi k'o jedan.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Ni meni ova ekipa ne djeluje kao tim. Kod Edisa su svi disali kao jedan,ali zbog one lijepe atmosfere. Gotovo uvijek pun stadion,10 pobjeda u nizu,svi zadovoljni. Ali nazalost kraj je bio vrlo ruzan valjda to tako mora. Nadam se da ce proljece biti nase jer definitivno ovo nije Zeljo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Kad god se priča o ovome sjetim se utakmice u Gradačcu iz pretprošle sezone kad ga je Benjo zabio iz slobodnjaka u sudijskoj nadoknadi. Sudija nas kolje, borimo se za titulu, ali momci ne odustaju i budu nagrađeni za to.gramparada je napisao/la:Ove sezone samo prvih 20-tak min. protiv Sirokog smo djelovali kao tim,ostalo nista
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
sjecam se vristo sam pred kompjuterom kao da smo ligu prvaka osvojili
Ovi momci su igrali srcem za naseg Zelju. Dobari igraci i jos bolji ljudi.
E bravo, ta utakmica, iskreno meni jedna od najdražih pobjeda.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Neko je skontao da nije dobro sto smo tim i rijesio se Mulalica. Nije bio ni onda idealan izbor, ali mi umjesto ka boljem krenemo ka gorem. Zrinjski od 2013. kuci nije izgubio u prvenstvu. Mora se nekad prekunuti taj niz. Zasto ne danas?Virtu4l je napisao/la:A jbg, moramo kad je 90% golova koje primimo plod individualne greške. Samo je pitanje ko će pogriješiti prije gola, Bogićević ili Kosorić, jedan sigurno hoće, ili će neka budala ničim izazvana skriviti penal i poništiti sve ono što je uradio recimo Stevanović.Neandertalac je napisao/la:Stalno nešto pričamo o individualnim kvalitetama i manama.
-
- Kontakt:
Volimo tebe, volimo tebe a njih ko **** a njih ko ****
Obraduj nas danas Željo
sve je danas nebitno osim Želje i dobrog rezultata. Iskreno sa bodom bi bio zadovoljan a pobjeda = ludnica
Obraduj nas danas Željo

-
- Kontakt:
ta pobjeda nas je ostavila u trci za titulu s " galaktikosima"Virtu4l je napisao/la:E bravo, ta utakmica, iskreno meni jedna od najdražih pobjeda.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.