Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Jooj Dzeke svi normalno sjede on noga preko noge haha 

- twostepsfromhell
- Kontakt:
Aha, isto kakva trebaLucryler je napisao/la:Jooj Dzeke svi normalno sjede on noga preko noge haha

Elegant je napisao/la:Dzeko ce uci tamo oko 80-85 minuta, standardno.
Uvjek ga tada ubacuje i kvari mu **** statistiku :S
hahahaha koja prilika za City i opet nista 

ma ja nebi ni uso u 85 yebem ti mancinija koji majmun
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sace mancini zatvarati utakmicu... ubaciti De Yonga i sl. Dzeku ¨odmara¨ za carlinga ...
Nece ni dobit sansu danas, nazalost.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
i onda bi opet bilo da fakne of bek tu baznijaastra1922 je napisao/la:ma ja nebi ni uso u 85 yebem ti mancinija koji majmun
...
kako stvari stoje, on ce sebi - ako se ovaj trend nastavi - trebati traziti novi klub. Dok je Mancinija, bice izgleda treci napadac... Da nije pricao gluposti prosle zime, mozda bi ga United uzeo... 

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Joj Mancini Da Bog da izgubio
Bas tako,ovo je kopanje za pravljenje jos jednog Teveza.mone je napisao/la:rotacija valjda podrazumijeva da svako dobije podjednaku minutazu...RiNo je napisao/la:Mancini vodi uspješno najefikasniji klub Premierlige koji je u 15 utakmica postigao 49 golova. Tako da nema smisla dovoditi u pitanje njegovu rotaciju napadača.
Ovo vise definitivno nije rotacija igraca!
P.S I koji klinac raja napada Balu pa i on je klupe omirisao x puta.
Ako bi iko trebao odmoriti ili biti rotiran to je Kun-ara,kao da mu je kruna na glavi a na klupi mu punac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
2. utakmicu zaredom ulazi 85. minuti. Mancini panju jedan.
Ja mislim da za Edina ne moze biti vece ponizenje kad balavci igraju u prvoj postavi, a on ih zamjenjuje 
P.S. Je l' se ono Edin ne pozdravi s Nasriem, mora da mu je bilo krivo sto hoda k'o mrav, da Edin ne odigra ni tih 5 usranih minuta...

P.S. Je l' se ono Edin ne pozdravi s Nasriem, mora da mu je bilo krivo sto hoda k'o mrav, da Edin ne odigra ni tih 5 usranih minuta...
Izdržati, to je temelj vrline!
Čudan dan, trener takav stručnjak a ova današnja odluka?? Ne zbog fana Ede ,ali ???mislim nije ok!
hm, znaci da bi vala mogao zaigrati protiv stoke-a? garant on i balotelli otpocetka (po meni njih dvojica bas i ne blistaju skupa al eto).
znate sta, vidi se da ni ne rotira toliko mancini koliko "odmara" balotellija svakih par utakmica. i nije bas vise ni da rotira, nekako se nazire prvih 11.
dzeko ocito treci tek po redu u napadu.
znate sta, vidi se da ni ne rotira toliko mancini koliko "odmara" balotellija svakih par utakmica. i nije bas vise ni da rotira, nekako se nazire prvih 11.
dzeko ocito treci tek po redu u napadu.
...
Znao sam da je Auero van forme i prije ove utakmice!
Nevjerovatno je koliko je taj čovjek napravio grešaka u današnjoj utakmici, više nego "fantazista" Silva!
Mislio sam da mu negine klupa, međutim prevario sam se!
Da je kojim slučajem Džeko slično odigrao, bio bi zamjenjen oko 50 minute!
Ovo više nije rotacija, to je i Džeki jasno!
Ja mu predlažem da bude što bezobrazniji, sebičniji, jer izgleda,da se to više cjeni nego timska igra!
Nevjerovatno je koliko je taj čovjek napravio grešaka u današnjoj utakmici, više nego "fantazista" Silva!
Mislio sam da mu negine klupa, međutim prevario sam se!
Da je kojim slučajem Džeko slično odigrao, bio bi zamjenjen oko 50 minute!
Ovo više nije rotacija, to je i Džeki jasno!
Ja mu predlažem da bude što bezobrazniji, sebičniji, jer izgleda,da se to više cjeni nego timska igra!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
agueru od odlaska teveza jednostavno nema konkurencije u city-ju, i vidi se da je zacementiran otpocetka...
hajde sve, al kad ga ubaci u 85. min samo da vrijeme ukrade, to tako degradira dzeku da je to cudo jedno. odvratan je.
hajde sve, al kad ga ubaci u 85. min samo da vrijeme ukrade, to tako degradira dzeku da je to cudo jedno. odvratan je.
...
Niti od City-a kluba (barem dok je Mancini tu) niti od Manchinia trenera. Nevezano za Dzeku. Vidim da su se i danas gutavo provukli protiv ekipe koja je 3 x jeftinija od njih barem.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
jel ovo druga ili treca utakmica zaredom da je krenuo sa klupe Dzeko?
ne mogu se sjetiti koja je zadnja tekma bila prije Chelsea..Bayern?
ne mogu se sjetiti koja je zadnja tekma bila prije Chelsea..Bayern?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, eleGancy, Google Adsense [Bot], greenwood, Sveti i 58 gostiju.