Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito

Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 18 jan 2017, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- rob do bagro
- Kontakt:
MCMXLVI je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Mi poslasmo Mešu Alispahića u Zenicu s nadom da će eksplodirati makar od posljedica radijacije kad se razočarasmo opet![]()
Dobra ti ova
![]()
zenica je puna pacova i zato dismr : )

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Dijete drago, eto mi ko ne znamo ko ste i šta ste vi pa očekivali da ćete nas dočekati uljudno, podržavači masakra na Markalama i troprstaši.BadrHari je napisao/la:I ocekujete da vas fino docekamo ?BitiSrcemVezan je napisao/la:Mi poslasmo Mešu Alispahića u Zenicu s nadom da će eksplodirati makar od posljedica radijacije kad se razočarasmo opet
Dijete drago, sreća ima momaka dovoljno zrelih pa ne padaju na provokacije, a takvi kao ti nista bolje i ne zasluzuju
1946
http://www.****/vijesti/sara ... -kolo-vodeMCMXLVI je napisao/la:
![]()
Dobra ti ova
![]()
Misevi vam kolo vode..toliko
@Bitiqrcemvezan CCCC
Zadnja izmjena: Pacov, dana/u 23 avg 2015, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bravo, de postavi i onu Bože pravde i povedi nož žica pa potpuno isprazni dušu...rob do bagro je napisao/la:MCMXLVI je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Mi poslasmo Mešu Alispahića u Zenicu s nadom da će eksplodirati makar od posljedica radijacije kad se razočarasmo opet![]()
Dobra ti ova
![]()
1946
Nisi ti skontao u kojem smislu cetniku : )Pacov je napisao/la:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
glodaruMCMXLVI je napisao/la:Nisi ti skontao u kojem smislu cetniku : )Pacov je napisao/la:

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Što nisi ovu stavio?

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
U kolko ti je sati sinoc seka dosla kuciBitiSrcemVezan je napisao/la:Bravo, de postavi i onu Bože pravde i povedi nož žica pa potpuno isprazni dušu...rob do bagro je napisao/la:[img]http://www.portaloko.hr/slika/68037/0/800/28/535/1046/0/tri-prsta.jpg[/img]MCMXLVI je napisao/la:![]()
Dobra ti ova
![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Joj glupe vam price 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Jel' to sve što znaš? Poznati hebači i zahebanti iz Černobilatiti14oldschool je napisao/la:U kolko ti je sati sinoc seka dosla kuciBitiSrcemVezan je napisao/la:Bravo, de postavi i onu Bože pravde i povedi nož žica pa potpuno isprazni dušu...rob do bagro je napisao/la: [img]http://www.portaloko.hr/slika/68037/0/800/28/535/1046/0/tri-prsta.jpg[/img]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

1946
-
- Kontakt:
Šibicari, ma samo nam se napušite činekur zeničke 

-
- Kontakt:
Jel moguce da nema niko drugi da napravi dobru emisiju o remijer ligi ??? Svake sedmice,u isto vrijeme odprilike, 45-60 minuta !!! Obn,Face tv, Hayat, Ftv ??? izvjestaji sa utakmica moraju bit bolji po 3-5 minuta a ne 30sekundi...i treba dovodit igrace u studio od svakog kluba svaku emisiju neki drugi.. najbolje igraci mogu pricat o utakmici,sudjenju,atmosferi,ligi itd... a ne oni treneri dodju u studio neznaju sastavit ni jedan tri recenice kako treba
... ovo je stvarno sramota da emisija bude ovako kasno, znamo svi da fudbal se puno prati na svijetu i da je sad i nasa liga malo dobila na popularnosti. Ko ce ti onda gledat u 12 emisiju, glupi BHt 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Samo ne znam kontate li da vam se očevi koji su život dali u borbi protiv toga što vi promovišete okreću u grobuPacov je napisao/la:brat

1946
a tvoj prađed?BitiSrcemVezan je napisao/la: Samo ne znam kontate li da vam se očevi koji su život dali u borbi protiv toga što vi promovišete okreću u grobu
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Svaka punoljetna osoba zna koja je grupa u autu i kada je to ustvari i bilo.. Manijaci nisuPacov je napisao/la:brat

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
sta reci vec zenicki pacov smdrljivi : )
- rob do bagro
- Kontakt:
Borili su se za nezavisnu RS.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
MCMXLVI je napisao/la:sta reci vec zenicki pacov smdrljivi : )
Sarajevski homofobi : )
"Pojedinac zaista može biti glup, ali definicija gluposti je timski rad."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.