FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hrasno1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hrasno1921 » 25 nov 2016, 17:13

Kakav je to rijecnik za foruma? ili se naucite normalno diskutovati ili nemojte nikako, nisam ja vas pajdas niti drug sa tribine da imate pravo tako vrijedjati jos traziti i ban, kako te nije stid, ne samo tebe vec i ostale? ovo je forum nije ulica ... :puke:

Alija Delimustafic je vec pao, valjda bio trebao i Miske, dva ratna druga koja su se obogatila na ratnoj pljacki i privatizaciji, od cega je Miske i 1996. pokrenuo svoju kompaniju.
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 25 nov 2016, 17:14

Ovdje odavno nema zdrave rasprave , radi par pojedinaca koji imaju naloge za pisanje neistina i huškanja navijača, i priželjkivanja poraza Želje i prestanka rada na infrastrukturi,finansijama i sportskom segmentu koji kreću u pravom smjeru.Kako vas nije sramota praviti od navijača 2 struje , za i protiv , kako vas nije stid ? :puke: Idite se bavite pametnim stvarima.

I sretno obilježavanje godisnjice ZAVNOBIH-a ! :bih:
Radnička klasa !

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 25 nov 2016, 17:22

Jasta klub nam cvjeta u svim segmentima blagodat na sve strane, samo jos da krene ta mini tribina, sa kojom godinu dana mazu navijacima oci u kupuju mir u kuci, ako su ta dva navijaca toliko jaka onda uistinu koliko su drugi tek slabi? dva covjeka godinu dana prave tolike probleme svima ... :plac:
1921'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 nov 2016, 17:23

Kad ponestane municije, slijedi trolanje, svi su oni uglavnom isti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 25 nov 2016, 17:37

Evo i nazovi pitara u ispomoc :urnebes:

Kolektivna histerija ...... :rol: :rol:
1921'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 nov 2016, 17:45

Boga mi su se dobro zabrinuli čim su tebe ponovo poslali na teren, šta li nam to sprema naša cijenjena uprava. Sve ovo mi liči na plave koverte sa pečatom tužilaštva.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 nov 2016, 17:56

Dajte ba pitari, samo potvđujete tezu tuzlaka da se ližemo :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 25 nov 2016, 18:05

Dosta zajebancije, molim moderaciju da odstrani ove pitare, neka pisu na opstoj temi te da sankcionisu ove prijetnje i uvrede, nismo na lobotomiji.ba
Za sve ostalo imate pp. pa bujrum ko hoce neka izvoli

Ko god sta mislio jedno je jasno i posve sigurno a to je da u slijedeca dva mjeseca se odredjuje sudbina kluba, sa novim ljudima mozda i mozemo izvuci sezonu na pravi put dok sa ovima je dno neminovno.
Vanredna sjednica kluba mozda bude odrzana i sredinom decembra, jer upravo dobih informaciju da je takvo nesto moguce po statutu, uzimajuci u obzir vecinu skupstine koja za smjene to onda veoma brzo mozemo i ocekivati da se objavi i ozvanici, a to tada povuci - potegni ...
1921'

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 nov 2016, 18:15

Bolje da mi pitari pisu na ovoj temi nego da ovaj otvoreno prizeljkuje smrt jednog covjeka. Ne mogu da vjerujem sta upravo citam. I da izgubimo sutra 10:0 uprava nece nigdje. Fuj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Quinlan
Kontakt:

Post Postao/la Quinlan » 25 nov 2016, 18:24

@admin
@aleksandar_veliki

Radite malo posao, nekad ste redovno na temi ovo je ostalo degutantno, ovako da vas označim pa kad vam dodje obavijest da udjete na temu ;)

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 25 nov 2016, 18:51

Hrasno1921 je napisao/la:Mogu i ja glumiti demagoga ali ga ne glumim, trenutno je najbitnije da se klub sacuva i da se ova uprava komplet od cistacice do Misketa otjera, na sve moguce nacine, klub je u odredjenoj agoniji od kada su oni tu, nema Evrope, nema rezultata, najgora transfer politika od kraja rata pa na ovamo, za buducnost kluba i taj eventualni jedan poraz nebi bio nista, ako bi otvorio pandorinu kutiju i haos u i oko kluba koji bi kosta na kraju upravu glave.
Jarane ti si gori od Jahica, sta ti je, jesil dobar? Koliko vidim po tvojim komentarima ti si fakat imao neku korsit od Zelje dok nije dosao Misimovic, pa vas izgleda rastjerao ko zeceve...ako nije to a to mogu da shvatim, onda bi trebao da se lijecis.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 nov 2016, 18:58

Pukovnik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Dajte ba pitari, samo potvđujete tezu tuzlaka da se ližemo :rol:
mi smo prije svega sportski rivali i u okviru toga sasvim je normalno da postoji netrpeljivost,
međutim ovo što on piše je van okvira sporta a tu se svakako solidarišemo.
Ma salim se naravno. Davno je ovaj presao sve granice, ali jbg.
Voli te tvoje Sarajevo.

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 25 nov 2016, 18:59

Virtu4l je napisao/la:
Pukovnik je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Dajte ba pitari, samo potvđujete tezu tuzlaka da se ližemo :rol:
mi smo prije svega sportski rivali i u okviru toga sasvim je normalno da postoji netrpeljivost,
međutim ovo što on piše je van okvira sporta a tu se svakako solidarišemo.
Ma salim se naravno. Davno je ovaj presao sve granice, ali jbg.
Od moderacije ne mozes nista ni ocekivati jer su ga pustili da pise sta hoce i kako hoce i jos to podrzavaju. Tako da ce prije nego njega banuju sve druge ostraniti koji ne razmisljaju kao on i njegova CENTRALA PLAVI ZAMAK.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 25 nov 2016, 19:14

Odakle vam vise snaga volja vrijeme zivci i sve ostalo sto ide uz to da po ovom forumu pisete sve i svasta ! Shvatite jednom da ste svi samo navijaci obicni posmatraci koji plate kartu i da gledaju tekmu i da pri tom ne stedite grla i dlanove ! Shvatite da uprava ne pravi stadion VI NAVIJACI GOSPODO vi ga pravite svojim parama a oni vam prodaju maglu ! Da se razumijemo nemam nista protiv uprave al pogledajte jedan primjer.Desetogodisnja za istok 1000 km puta 71 do sad prodana je 71000 km to je pola krova i skoro sve stolice za 4000 ljudi cca i jos je prodaju dakle VI pravit VI ne oni !!!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 25 nov 2016, 19:19

Vise volimo Ivicu Osima na tribini nego Kemala Kozarica !

Sad ste dobili svoje.. :kafa:

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 25 nov 2016, 19:20

Istok ce biti izgradjen vasim parama nece para zafalit budite sigurni nece trebat Miske davat "svoje" pare to je samo pjesak u oci a sad kako vidim kako se situacija odvija nebi me cudilo da je i napad na Deju isceniran !

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 25 nov 2016, 19:30

warrior je napisao/la:Odakle vam vise snaga volja vrijeme zivci i sve ostalo sto ide uz to da po ovom forumu pisete sve i svasta ! Shvatite jednom da ste svi samo navijaci obicni posmatraci koji plate kartu i da gledaju tekmu i da pri tom ne stedite grla i dlanove ! Shvatite da uprava ne pravi stadion VI NAVIJACI GOSPODO vi ga pravite svojim parama a oni vam prodaju maglu ! Da se razumijemo nemam nista protiv uprave al pogledajte jedan primjer.Desetogodisnja za istok 1000 km puta 71 do sad prodana je 71000 km to je pola krova i skoro sve stolice za 4000 ljudi cca i jos je prodaju dakle VI pravit VI ne oni !!!
A ko ste vi jer mi ovde znamo ko smo i da navijamo za Zeljeznicar. To da je dovoljno to para za pola krova da ako pravis od plastike i crijep hoces da stavis hahahaha. Sta sve necu procitati da mi je znati kad si samo ti nesto gradio gradjevnica.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 nov 2016, 19:32

Lakše se diše.

Shvatam ja kritiku, revolt pa i interes ali predstavljati se kao navijač i priželjkivati poraz, ne shvatam, neću i ne želim.

Bitna tekma sutra, po tri boda pa u nekim kombinacijama da opet počnemo o tituli pričati. Rezultati su najbitniji, trofeji, uspjesi, pobijede. Pa i porazi ali oni doživljeni u borbi za neki cilj a mi kao najveći moramo imati najveće ciljeve.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 nov 2016, 19:32

@hrasno ti stvarno ides iz krajnosti u krajnost i neka si malo na hladjenju. Ima nas jos koji mislimo da Misimovic i kompanjoni rade sve losije, ali ne treba ispostovati i sto je dobro odradjeno. Sutra igramo vaznu utakmicu, a mi samo razmisljamo u Upravi, saopstenjima, pismima. Uprava je kriva za to i zbog Misimovica i kompanjona su i igraci nesvjesno upleteni u sve. Misli li neko da oni ne prate ove smijurije? Veca smo smijurija od pitara u njihovo najsjajnije doba. Da se svi zapitamo gdje smo dosli? Da prestanemo biti uvlakaci ili protivnici. Zeljo pati braco, a vi necete da shvatite.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 25 nov 2016, 19:37

Vi mislim na navijace obzirom da se bavim slicnim biznisom kad je u pitanju gradnja znam kolko sta kosta e sad gledaj jedna stolica sa ugradnjom po svim UEFA kriterijima je 34 eur ! 71000 km je 35000 eur e sad ti matematicaru izracunaj kolko je to stolica za 71 prodanu desetogodisnju ulaznicu.Ako uopste razumijes sta zelim da kazem

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 181 gost.