Alija Delimustafic je vec pao, valjda bio trebao i Miske, dva ratna druga koja su se obogatila na ratnoj pljacki i privatizaciji, od cega je Miske i 1996. pokrenuo svoju kompaniju.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jarane ti si gori od Jahica, sta ti je, jesil dobar? Koliko vidim po tvojim komentarima ti si fakat imao neku korsit od Zelje dok nije dosao Misimovic, pa vas izgleda rastjerao ko zeceve...ako nije to a to mogu da shvatim, onda bi trebao da se lijecis.Hrasno1921 je napisao/la:Mogu i ja glumiti demagoga ali ga ne glumim, trenutno je najbitnije da se klub sacuva i da se ova uprava komplet od cistacice do Misketa otjera, na sve moguce nacine, klub je u odredjenoj agoniji od kada su oni tu, nema Evrope, nema rezultata, najgora transfer politika od kraja rata pa na ovamo, za buducnost kluba i taj eventualni jedan poraz nebi bio nista, ako bi otvorio pandorinu kutiju i haos u i oko kluba koji bi kosta na kraju upravu glave.
Ma salim se naravno. Davno je ovaj presao sve granice, ali jbg.Pukovnik je napisao/la:mi smo prije svega sportski rivali i u okviru toga sasvim je normalno da postoji netrpeljivost,Virtu4l je napisao/la:Dajte ba pitari, samo potvđujete tezu tuzlaka da se ližemo
međutim ovo što on piše je van okvira sporta a tu se svakako solidarišemo.
Od moderacije ne mozes nista ni ocekivati jer su ga pustili da pise sta hoce i kako hoce i jos to podrzavaju. Tako da ce prije nego njega banuju sve druge ostraniti koji ne razmisljaju kao on i njegova CENTRALA PLAVI ZAMAK.Virtu4l je napisao/la:Ma salim se naravno. Davno je ovaj presao sve granice, ali jbg.Pukovnik je napisao/la:mi smo prije svega sportski rivali i u okviru toga sasvim je normalno da postoji netrpeljivost,Virtu4l je napisao/la:Dajte ba pitari, samo potvđujete tezu tuzlaka da se ližemo
međutim ovo što on piše je van okvira sporta a tu se svakako solidarišemo.
A ko ste vi jer mi ovde znamo ko smo i da navijamo za Zeljeznicar. To da je dovoljno to para za pola krova da ako pravis od plastike i crijep hoces da stavis hahahaha. Sta sve necu procitati da mi je znati kad si samo ti nesto gradio gradjevnica.warrior je napisao/la:Odakle vam vise snaga volja vrijeme zivci i sve ostalo sto ide uz to da po ovom forumu pisete sve i svasta ! Shvatite jednom da ste svi samo navijaci obicni posmatraci koji plate kartu i da gledaju tekmu i da pri tom ne stedite grla i dlanove ! Shvatite da uprava ne pravi stadion VI NAVIJACI GOSPODO vi ga pravite svojim parama a oni vam prodaju maglu ! Da se razumijemo nemam nista protiv uprave al pogledajte jedan primjer.Desetogodisnja za istok 1000 km puta 71 do sad prodana je 71000 km to je pola krova i skoro sve stolice za 4000 ljudi cca i jos je prodaju dakle VI pravit VI ne oni !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 181 gost.