Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kako ti znaš da niste svi racisti kad tako generalizuješ , uvijek govori samo za sebe ne za većinu medo jedan .
"Pojedinac zaista može biti glup, ali definicija gluposti je timski rad."
dzelllo je napisao/la:Javio Salem da ce zaglaviti u pekarifukara87 je napisao/la:Bog te mazo 15 do 12 pregled Premijer ligenek su oni stavili ovo g.ovno od festa u Neumu na direktnom prijenosu
![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Da, upravu si Tuzlak. Par ljudi cijeli ugođaj, da ga tako nazovem, pokvari...
Ode i Dželo, pretpostavljam da je Dženo sljedeći
- invincible1921
- Kontakt:
dzelllo je napisao/la:Javio Salem da ce zaglaviti u pekarifukara87 je napisao/la:Bog te mazo 15 do 12 pregled Premijer ligenek su oni stavili ovo g.ovno od festa u Neumu na direktnom prijenosu
![]()
![]()

Wagner, Zeba i Salem legende lige
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Zamolio bih administraciju da shodno propisima foruma o vrijeđanju sagovornika il drugog forumaša najoštrije kazni gosp. forumaša "Blatusa" jer isti me je više puta uvrijedio dovodeći u pitanje inteligenciju moje malenkosti te me također nazvao "medo"...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zar je otisao?? Danas nakon utakmice kada je davao izjavu izgledalo je kao da nece do toga doci bas, gledao je u buducnosthilmo je napisao/la:Ode i Dželo, pretpostavljam da je Dženo sljedeći

medo jedanPitaristok je napisao/la:Zamolio bih administraciju da shodno propisima foruma o vrijeđanju sagovornika il drugog forumaša najoštrije kazni gosp. forumaša "Blatusa" jer isti me je više puta uvrijedio dovodeći u pitanje inteligenciju moje malenkosti te me također nazvao "medo"...
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Mustuluk!!!!!!hilmo je napisao/la:Ode i Dželo, pretpostavljam da je Dženo sljedeći
lezVe do bagro
Sa Veležove stranice na fejsu:tuzlak1987 je napisao/la:Zar je otisao?? Danas nakon utakmice kada je davao izjavu izgledalo je kao da nece do toga doci bas, gledao je u buducnosthilmo je napisao/la:Ode i Dželo, pretpostavljam da je Dženo sljedeći
KOMPLETAN STRUČNI ŠTAB RAZRIJEŠEN FUNKCIJE!
Nakon utakmice na Grbavici Upravni odbor FK Velež donio je odluku o razrješenju dužnosti kompletnog stručnog štaba na čelu sa Dželaludinom Muharemovićem.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka dovedu Musu sad, solidan je on lik..
-
- Kontakt:
Ja samo ne znam jel osto u Sarajevu ili se vratio s nasimo autobusom pa ga docekali?hilmo je napisao/la:Sa Veležove stranice na fejsu:tuzlak1987 je napisao/la:Zar je otisao?? Danas nakon utakmice kada je davao izjavu izgledalo je kao da nece do toga doci bas, gledao je u buducnosthilmo je napisao/la:Ode i Dželo, pretpostavljam da je Dženo sljedeći
KOMPLETAN STRUČNI ŠTAB RAZRIJEŠEN FUNKCIJE!
Nakon utakmice na Grbavici Upravni odbor FK Velež donio je odluku o razrješenju dužnosti kompletnog stručnog štaba na čelu sa Dželaludinom Muharemovićem.

#musvdg
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nije bilo tih grupa zvanično, ali je dobar dio članova tih istih robijaša bio. Očigledno bojkot vrijedi za sve utakmice osim one sa Sarajevom. Jebote jel' vam toliki doživljaj kad dolazi FK SarajevoBadrHari je napisao/la:Sarajlije pisu pred gostovanje u Zenicu kako je cernobil, smrdigrad, radioaktivan .. Ismijavaju naše finansijsko stanje ko da su iz druge države, u repertoaru im psovanje Zenice po nekoliko desetina minuta. Bez imalo postovanja nazivaju nas četnicima zbog par maloumnika, a među robijasima bruka djece sehida.
Na njihovim stadionima nam govore da nam je grad srce srbije itd itd ..
Kampanja da se ocrne Robijasi se nastavlja, od podmetanja onog videa od strane beskičmenjaka poput @fedeltefrotte ..
Ali nek se dobro zna, grupe koje predstavljaju Robijase nisu bili na stadionu juce, Robijasi patriotizam nebrojeno puta pokazali kao i navijacku solidarnost. To znaju stariji Hordaši i Manijaci a vi djeco po forumu piskarajte

1946
-
- Kontakt:
Najbliziji je..tuzlak1987 je napisao/la:Neka dovedu Musu sad, solidan je on lik..

#musvdg
- tuzlak1987
- Kontakt:
Njegov skor u PL Dzelin: 1W, 3D, 4L..
Kod Dzene je ipak bolja situacija sto se skora tice ali veca ocekivanja..
Letit ce sad mozda Drinin..
Kod Dzene je ipak bolja situacija sto se skora tice ali veca ocekivanja..
Letit ce sad mozda Drinin..

Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 18 jan 2017, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dzeno je vec dobio otkaz, sad odradjuje post otkazni period od deset dana 

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mi poslasmo Mešu Alispahića u Zenicu s nadom da će eksplodirati makar od posljedica radijacije kad se razočarasmo opet 

1946
I ocekujete da vas fino docekamo ?BitiSrcemVezan je napisao/la:Mi poslasmo Mešu Alispahića u Zenicu s nadom da će eksplodirati makar od posljedica radijacije kad se razočarasmo opet
Dijete drago, sreća ima momaka dovoljno zrelih pa ne padaju na provokacije, a takvi kao ti nista bolje i ne zasluzuju
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.