BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Aldin u svome stilu vodi 5;2 i na kraju izgubi u tiebreaku 1:7
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tomo na cemu si?
Aldin opet pokazao da je ogranicen ko balkon. 5-2 u drugom setu i onda pusiona u TB.

Aldin opet pokazao da je ogranicen ko balkon. 5-2 u drugom setu i onda pusiona u TB.
Tomo spasava sezonu sjajnim cetvrtfinalom u Genovi koji je po imenima poput slabijeg ATP 250-ice. Bravo, Brkicu! Izgleda da najbolje igra u ovom dijelu sezone jer je prosle godine u ove dvije sedmice uzeo dvije petnaeske u Italiji. Sada se ponovo ugurao u Top 300 s ovih 25 bodova i pocastio sa skoro 3800 eura (s dublom) koje nije nikad zaradio do sada ako se izuzmu kvale GS. E, da ga ne ceka Almagro u cetvrtfinalu, moglo je i dalje.
Aldin? Deja vu. Nema covjek samopouzdanja i kad ga krene da bar uzme set!
Aldin? Deja vu. Nema covjek samopouzdanja i kad ga krene da bar uzme set!
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 18 sep 2015, 10:08, ukupno mijenjano 1 put.
Tomo sutra sa Almagrom 

-
- Kontakt:
Bravo za Tomu, mislim da nikad nije igrao protiv zvucnijeg imena od Almagra, naravno ako spanac veceras pobijedi.
Sta reci za Aldina, koju posluku porati...
Fatic ispao u 2.kolu Bola.
Sljedece sedmice Damir u Maroku, Mirza u Turskoj.. Zna li neko gdje nastupaju Aldin i Tomo?
Sta reci za Aldina, koju posluku porati...
Fatic ispao u 2.kolu Bola.
Sljedece sedmice Damir u Maroku, Mirza u Turskoj.. Zna li neko gdje nastupaju Aldin i Tomo?
Bravooo Tomooo,u ova dva kola dobija igrace koji su sama krema celendzer turnira ove godine
,sledece kolo protiv Almagra vjerovatnoo,zasluziioo je jedan takav mec 

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
"shimkos, od sada cu te zvati Struff! hajde sto fulas s Pouille, evo si nastavio i s jednim Nijemcom. Razbio ga levat Lestienne! Osvojio 4 gema! 

Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Obori me zuco na kladionici a sve slusajuci shminkeraBiki je napisao/la:"shimkos, od sada cu te zvati Struff! hajde sto fulas s Pouille, evo si nastavio i s jednim Nijemcom. Razbio ga levat Lestienne! Osvojio 4 gema!

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Tomo je prije Australian Opena u Beogradu trenirao sa Obradovićem i rekao je da posjeduje strašan talenat ali da nema prave ljude iza sebe. To je svakako razumljivo jer sparinguje sa bivšim rukometašem i amaterima iz Ljubuškog
-
- Kontakt:
Poraz Aldina i Tome u dublu..
Kakav Obradovic, profesionalni dodavac peskira 
Sta sam to fulio sa Pouilleom, momak je bolji igrac od Mirze 5 puta
Struffu se ovdje ocigledno nije igralo, nije normalno da teniser sa takvim servisom ispadne ovako lako

Sta sam to fulio sa Pouilleom, momak je bolji igrac od Mirze 5 puta
Struffu se ovdje ocigledno nije igralo, nije normalno da teniser sa takvim servisom ispadne ovako lako
Da li ce bit kakvog streama za Damira?
hoceeJimCarrey je napisao/la:Da li ce bit kakvog streama za Damira?
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Evo Mirza cesto objavi video na svom profilu kako adi s nekim privatnim fitnes trenerom,izgleda da se Mirza uozbiljio.
FK Sarajevo !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bez volje 

Visoke loptice, spin, po Gavranovom bekendu, neće to moći izdržati Poljak
Neće više gema vidjetshminka je napisao/la:Visoke loptice, spin, po Gavranovom bekendu, neće to moći izdržati Poljak

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.