Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 08 mar 2014, 18:00

ARGUMENT je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Najgore od svega što mi se čini da Pape ovim prepucavanjim sa starosjediocima u repki lako može doći u situaciju da mu Prcić ne bude zadnji igrač koji okreće leđa... Spaha i Džeko ako se slože da ga smijene,njega na SP neće biti u ulozi selektora... Koliko god se Sajo **** po novinama,Spaha i Džeko mogu cijelu repku nagovorit da ga bojkotuju i samo jedno pismo sleti u savez i Safet je past... Džeko i klapa su nas odveli na SP,a ne Safet,i nema tog čovjeka u savezu koji voli više Safeta od repke,a vala ni od Džeke i Spahe... Miske ga svakako pamti po lošem,tako da je Saji bolje da prestane srati po Avazu i nek priča sa igračima
Meni se cini da bi prije svi ostali igraci bili na strani od Susica nego na Dzekinoj i Spahinoj..jer njih dvojica su jedna grupica, ne bendaju druge ni 5%. Glume bogove nase repke..pa samo pogledajte slike okupljanja, ko je akim kad se zagrijaje, kad su u hotelu, kad su van hotela...Dzeko, Ibricic, Dzekine pajde i Spaha na jednoj strani a svi ostali na drugoj..eto samo po tim slikama da idemo, vidi se koliko je sati!
Ma to se samo vama pricinjava.
Inace,@AGROMENT :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 08 mar 2014, 18:01

legenda reala je napisao/la:Da je sad selektor neko tipa Vahe pa da ih obojicu ostavi kod kuće da gledaju SP 8-)
Nebi nikad doslo do ovog da je neko ozbiljniji selektor. davno bi ih spustio na zemlju.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 08 mar 2014, 18:07

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Kad su u pitanju Džeko i Spahić ja stajem na stranu Papeta, jer znam koje su **** ova dvojica ;)
Murat je već na putu da im traži zamjenu :mrgreen: Denijal nije imao vremena, osmi mart pa ima obaveze.

Kako bih ja sad sa apetitom pozvao Aru, posebno nakon današnje utakmice protiv Zrinjskog...
Vi stvarno još uvijek ne shvatate da nikad Džeko,Spha i sva naša repka neće Safeta doživljavat ko autoritet... al baš nikad... Vidite da radi ko šta hoće,a pogotovo sad kad su izborili SP,Sajo je nemoćan da im se suprostavi... Nekima kad se ne ide nazovu ga samo i kažu mi ne bi na utakmicu u SAD,i fkt ne odu :D Safetu je bolje nek gasi ovaj požar kako zna i umije... Inače u Savezu niko neće stati na njegovu stranu ako se Spaha i Džeko slože da je on višak u ovoj repki... U to sam više nego siguran... Vahid Halilhodžić samo kao pojava izaziva respekt i autoritet u onom svom kaputu... :D I Vahida ne moš ucijenit,nit se prepucavat ko mi na forumu,Mamić je zajebant teški,al jedna greška i Vaha pokupi stvari,nema diskusije više... :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 mar 2014, 18:08

Virtu4l je napisao/la:Kako bih ja sad sa apetitom pozvao Aru, posebno nakon današnje utakmice protiv Zrinjskog..
Pozivanje Hodžića bi bilo mnogo logičnije od Sušićevog. Prvo, dobra reklama za naše domaće prvenstvo, plus momak pokriva poziciju na kojoj smo ostali na svega dvije opcije, od čega su obje u 90% slučajeva u prvoj postavi. Naravno, daleko je Armin još uvijek od toga, ali lično bih mnogo lakše prešao preko poziva njemu. Ybt, pa i Svraka je postigao 2 gola u dresu repke, a 1 je bio pobjedonosni protiv ekipe slične Egiptu.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 08 mar 2014, 18:10

I VAHA ne j.ebe nikog on bi bio sposoban i Džeku i Spahu ove godine poslat u Dubrovnik umjesto u Brazil... u to sam siguran... Čovjek je radio sa svakakvom mrakom,al nikad njega niko nije zezno,uvijek na kraju on ispadne autoritet i gazda,gospodin, i to je to... SP

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 08 mar 2014, 18:13

Claus je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Kako bih ja sad sa apetitom pozvao Aru, posebno nakon današnje utakmice protiv Zrinjskog..
Pozivanje Hodžića bi bilo mnogo logičnije od Sušićevog. Prvo, dobra reklama za naše domaće prvenstvo, plus momak pokriva poziciju na kojoj smo ostali na svega dvije opcije, od čega su obje u 90% slučajeva u prvoj postavi. Naravno, daleko je Armin još uvijek od toga, ali lično bih mnogo lakše prešao preko poziva njemu. Ybt, pa i Svraka je postigao 2 gola u dresu repke, a 1 je bio pobjedonosni protiv ekipe slične Egiptu.
Napokon Virtual da i od tebe čujem jednu pametnu :D Ne smije on pozvati Hodžića,jer nema mud.a kao što ne smije niti jednom igraču nešto reći,s Misketom je pokušao glumit bossa na kraju ga publika natjera da ga vrati i onako debeo ga Miske poprska i još mu reče FUCK YOU nakon gola... :D

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 08 mar 2014, 18:15

Virtu4l je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:Ko je prvi poceo da iznosi prljav ves i da s*re? Pape stiti Dzeku, govori kako mu se ne treba zvizdati, ovaj mu uzvrati javnim prozivanjem... Zaboravili ste da je nas vrli Dzeko Lulica okrivio za poraz u Portugalu?!
Papetov najveći problem je u tome što ih je godinama štitio, podilazio im. Zato će sad neko nayebati. Meni je bitno samo da pozove Muhameda Bešića, a ovi problemi će se riješiti.

@ARGUMENT, e sad zamisli kako se osjeća jedan Kolašinac i Hajrović kada dođu i vide tu situaciju.
Nije im bas podilazio... Na pocetku mandata je vladala disciplina koja je popustala sa dobrim partijama reprezentativaca... Pape je racunao na profesionalizam/dobar odgoj i vjeruj da je pogodio sa vecinom!
Zasto nikad nisi cuo da je Pjanic zloupotrijebio Papetovo "popustanje"? Begovic? Ibisevic?
19risha88 je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:Najgore od svega što mi se čini da Pape ovim prepucavanjim sa starosjediocima u repki lako može doći u situaciju da mu Prcić ne bude zadnji igrač koji okreće leđa... Spaha i Džeko ako se slože da ga smijene,njega na SP neće biti u ulozi selektora... Koliko god se Sajo **** po novinama,Spaha i Džeko mogu cijelu repku nagovorit da ga bojkotuju i samo jedno pismo sleti u savez i Safet je past... Džeko i klapa su nas odveli na SP,a ne Safet,i nema tog čovjeka u savezu koji voli više Safeta od repke,a vala ni od Džeke i Spahe... Miske ga svakako pamti po lošem,tako da je Saji bolje da prestane srati po Avazu i nek priča sa igračima
Ko je prvi poceo da iznosi prljav ves i da s*re? Pape stiti Dzeku, govori kako mu se ne treba zvizdati, ovaj mu uzvrati javnim prozivanjem... Zaboravili ste da je nas vrli Dzeko Lulica okrivio za poraz u Portugalu?!
ja ti samo kažem da je za Safeta puno bolje da priča sa Spahom i Džekom nego sa novinarima,Indexa.hr,avaza itd... Spaha i repka su već jednom pisali protiv saveza,a puno lakše ime je pisat protiv Safeta... A on nek se k.urči po novinama oni su iznad njega... A ovaj savez sebi neće dozvolit ko onaj prazno Bilino Polje i igrače iz premijer lige BIH u A timu protiv Azerbejdžana :D
Selektivno citas i pratis! Pricao je! Oni ljuti zbog necega, Pape rekao da on sastavlja spisak, a da oni mogu da sastavljaju kad budu selektori! Nasli se uvrijedjeni...cak Spaha napravi dvije gol sanse Egiptu... Selektor jos brani Dzeku poslije utakmice, a ovaj mu se oduzi javnim prozivanjem....
Podrzavas dakle da dva-tri reprezentativca mijenjaju selektora kakav god da je... Lijepo.... Tako kad ih Vaha ne pusti u Bosnu eto ti belaja....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2014, 18:19

Claus je napisao/la:Pozivanje Hodžića bi bilo mnogo logičnije od Sušićevog. Prvo, dobra reklama za naše domaće prvenstvo, plus momak pokriva poziciju na kojoj smo ostali na svega dvije opcije, od čega su obje u 90% slučajeva u prvoj postavi. Naravno, daleko je Armin još uvijek od toga, ali lično bih mnogo lakše prešao preko poziva njemu. Ybt, pa i Svraka je postigao 2 gola u dresu repke, a 1 je bio pobjedonosni protiv ekipe slične Egiptu.
Ne brinem se ja puno za njega, siguran sam da u Liverpoolu prate šta se dešava sa njim i kako igra. Poziv bi mu mnogo valjao za karijeru. Svraka je opao u formi, to je problem.
damir_82 je napisao/la:Nije im bas podilazio... Na pocetku mandata je vladala disciplina koja je popustala sa dobrim partijama reprezentativaca... Pape je racunao na profesionalizam/dobar odgoj i vjeruj da je pogodio sa vecinom!
Zasto nikad nisi cuo da je Pjanic zloupotrijebio Papetovo "popustanje"? Begovic? Ibisevic?
To su odgojeni momci, odrasli u inostranstvu, i od malena im je usađeno poštovanje. Znaju šta je autoritet, jer vani samo tako možeš uspjeti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 08 mar 2014, 18:20

Veroljub Salatić,Sanel Jahić,Ajdin Mahmutović,Edin Cocalić,Muhamed Besic,Hrgota,Huseinović i Burić prije povreda,Sanjin Prcić,Tanković,Atajić,babuka Muslimović......mogu ovako nabrajati do nove godine.Dakle sve bolji,kvalitetniji igrači koji su ostali bez reprezentativnog dresa da bi u isti usli Vrsajevic,RVI Toni Šunjić,amidzino zlato Tino Sven,Višća i Fejzić (drugoligaški golman) .Safete bio si igračka legenda ,nema šta i P O S R E Ć I L O ti se da smo imali najlaksu grupu i par brilijantnih reprezentativca koji su na krilima navijača napravili ovo što su napravili.Sa ovakvom ekipom u onakvoj grupi bi i Alija Hadziosmanovic -čika Braco iz Vrbanjuše mogao napraviti isti uspjeh .Mozes Safete ti to nekom malo nepismenijem,nekom ko je odigrao i pogledao manje utakmica od mene pokusavati prodati ovo kao neki svoj patriotizam,a ja se sjećam kad si izjavljivao da te ne interesuje ta ista reprezentacija koju sad vodiš!nebitno je sve više.uglavnom super je sto smo na SP i hvala Bogu samo nek ne puca .ja nisam kao 90 posto ljudi.ja sam pljuvao Papeta oduvijek i oduvijek ga treba maknuti

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 mar 2014, 18:22

damirdamic72 je napisao/la:Veroljub Salatić,Sanel Jahić,Ajdin Mahmutović,Edin Cocalić,Muhamed Besic,Hrgota,Huseinović i Burić prije povreda,Sanjin Prcić,Tanković,Atajić,babuka Muslimović......mogu ovako nabrajati do nove godine.Dakle sve bolji,kvalitetniji igrači koji su ostali bez reprezentativnog dresa da bi u isti usli Vrsajevic,RVI Toni Šunjić,amidzino zlato Tino Sven,Višća i Fejzić (drugoligaški golman) .Safete bio si igračka legenda ,nema šta i P O S R E Ć I L O ti se da smo imali najlaksu grupu i par brilijantnih reprezentativca koji su na krilima navijača napravili ovo što su napravili.Sa ovakvom ekipom u onakvoj grupi bi i Alija Hadziosmanovic -čika Braco iz Vrbanjuše mogao napraviti isti uspjeh .Mozes Safete ti to nekom malo nepismenijem,nekom ko je odigrao i pogledao manje utakmica od mene pokusavati prodati ovo kao neki svoj patriotizam,a ja se sjećam kad si izjavljivao da te ne interesuje ta ista reprezentacija koju sad vodiš!nebitno je sve više.uglavnom super je sto smo na SP i hvala Bogu samo nek ne puca .ja nisam kao 90 posto ljudi.ja sam pljuvao Papeta oduvijek i oduvijek ga treba maknuti

Saberi se.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 08 mar 2014, 18:24

Sabinho je napisao/la:
damirdamic72 je napisao/la:Veroljub Salatić,Sanel Jahić,Ajdin Mahmutović,Edin Cocalić,Muhamed Besic,Hrgota,Huseinović i Burić prije povreda,Sanjin Prcić,Tanković,Atajić,babuka Muslimović......mogu ovako nabrajati do nove godine.Dakle sve bolji,kvalitetniji igrači koji su ostali bez reprezentativnog dresa da bi u isti usli Vrsajevic,RVI Toni Šunjić,amidzino zlato Tino Sven,Višća i Fejzić (drugoligaški golman) .Safete bio si igračka legenda ,nema šta i P O S R E Ć I L O ti se da smo imali najlaksu grupu i par brilijantnih reprezentativca koji su na krilima navijača napravili ovo što su napravili.Sa ovakvom ekipom u onakvoj grupi bi i Alija Hadziosmanovic -čika Braco iz Vrbanjuše mogao napraviti isti uspjeh .Mozes Safete ti to nekom malo nepismenijem,nekom ko je odigrao i pogledao manje utakmica od mene pokusavati prodati ovo kao neki svoj patriotizam,a ja se sjećam kad si izjavljivao da te ne interesuje ta ista reprezentacija koju sad vodiš!nebitno je sve više.uglavnom super je sto smo na SP i hvala Bogu samo nek ne puca .ja nisam kao 90 posto ljudi.ja sam pljuvao Papeta oduvijek i oduvijek ga treba maknuti

Saberi se.
Puno logicnije od Tine i Hadzica,barem je napadac,a to nam fali.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 mar 2014, 18:24

:lol: :lol: :lol:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

velez_mostar
Kontakt:

Re: Odg: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la velez_mostar » 08 mar 2014, 18:32

Logicno je druze da ga nece podrzati onaj kome je stalo do repke!
Oduvijek se znalo da je Susic propali pokusaj trenera!
Potpis za post.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 mar 2014, 18:33

mislim da je citava sportska javnost na strani selektora,jer svi igraci trebaju da se spuste na zemlju,da igraju srcem za ovu drzavi i da samo misle o tome kako pobjediti i zabiti gol vise... Spahu i Dzeku bi radije ostavio kuci nego ih vodio u Brazil,ako ce vec tamo nastaviti rusiti atmosferu u ekipi! BIH mora biti ispred svega,a ovim zvjezdicama treba vec neko reci da ih se nece trpiti,njihova bahatost i primitivizam ovdje ne moze proci! Spahic se selektoru izvinuo,jos to treba uraditi Dzeko...selektor je njihove javasluke dugo godina prikrivao,presucivao i to mu je hvala od ove dvojice "Furaca"!? selektor mora uvesti stroziji rezim u ekipi,pa kome smeta ne mora ni igrati,neka ostane u Sarajevu i gleda SP preko tv-a!

2!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 mar 2014, 18:36

bosnas_ je napisao/la:mislim da je citava sportska javnost na strani selektora
Naravno da jeste. Protiv njega su samo oni koji su još uvijek zaslijepljeni i tvroglavo tjeraju po svome, a sad je i najvećem slijepcu jasno protiv čega se selektor bori sve ove godine. Dosta ih je pokrivao, nekad je moralo prestati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 mar 2014, 18:46

dimitrijevic je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Saberi se.
Puno logicnije od Tine i Hadzica,barem je napadac,a to nam fali.
Ako nam treba napadac tu su Hodzic i Muslimovic. Atajic prvo mora zaigrati nogomet na profesionalnom nivou.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 08 mar 2014, 18:49

Virtu4l je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:mislim da je citava sportska javnost na strani selektora
Naravno da jeste. Protiv njega su samo oni koji su još uvijek zaslijepljeni i tvroglavo tjeraju po svome, a sad je i najvećem slijepcu jasno protiv čega se selektor bori sve ove godine. Dosta ih je pokrivao, nekad je moralo prestati.
Pa i nije da Susic nije nista kriv! Trebao je to on malo ranije regulisati, siguran sam da ga Spaha i Dzeko ne vucu tek od jucer za nos..trebao ih je odmah spustiti na zemlju a ne sad preko medija voditi rat sa njima...a sto se tice drugih stvari kao pozivanje/nepozivanje nekih igraca, lose pripreme za tekme, manjak autoriteta itd..normala da je on kriv za to!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 mar 2014, 18:52

Dzeko i Spaha ce otjerati ublehu koja koristi repku za licni interes, u tome cemo im pomoci mi, pravi navijaci!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 08 mar 2014, 18:59

Jasta, pa cete onda zajednom sa njima dvojicom praviti spisak.
To nema ni u tunguziji da igrac moze biti iznad selektora.
Samo to moze kod nas, zato i jesto cirkus repka.
Ostro Safete, nedaj da ti se petljaju u posao.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 08 mar 2014, 19:02

Može Virtual pisat kako Pape ima podršku javnosti,a 10.000 duša izviždalo repku... AL da se ublaži reći ćemo samo kako je mala grupica izviždala Edina Džeku... A poslije kvalifikacija repka ima samo poraze... Samo što zaboravljate da je tamo na stadionu bila dijaspora i da su plaćali karte po nenormalnim cijenama,a zauzvrat su dobili harmoniku i folklor na centru... Ko da su išli na neki teferič :D Publika u Zenici će uvijek stati na Spahinu i Džekinu stranu,i kad se gubi i kad se pobjeđuje,primalo se i po 5 komada i 4 na Bilinom al nikad se Džeki niti bilo kojem igraču nije zviždalo... Tako da publika u BiH neće nikad stati na stranu niti jednog selektora... To što neki ovdje vole Papeta zbog FK Sarajeva je već jedan drugi par čarapa ;) al ja samo znam da su igrači u našoj repki jači od selektora... A Pape samo može dobiti podršku u Avazu a oni su objektivni samo kad njima odgovara...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.