FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bit ce da je i rezultat zatvoren za javnost,zvanicna na FB koliko vidim suti,napisali sastav i bit ce struje nestalo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Je l' Hadžić fakat bio jedini koji nije dobio priliku ni da se zagrijava na utakmici danas? Je l' fakat to Čala dragi? 

Samo Saraj'vo.
,a ne znam , samo kontam da najmanje 80 % ljudi nije vidjelo ovo kad nas je kupio Tan , ja se iskreno ne sjecam ruznije sezone i sa tim losije lige kad smo sa onakom igrom 3 zavtsili. Niko nije ocekivao da imamo mozda i manje sanse za Evropu nego prije Tana , barem po stanju ekipe . Ja se sjecam da smo imali lose odbrane al se ne sjecam da smo ikad igrali ovako nekako ruzno jedva, I kontam nes mi smo sve trenere postavljali sa pogresnim ekipama , Ovoj Ekipi bi mozda bolje doso Kodro da nes osvjezi proba mladje dok kad smo imali onu ekipu koju je trebalo nabrijavat samo mi smo imali Uscuplica ako me razumjes.. Mislim jest mozda i ne treba srat mozda treba prihvatit realnost , a realnost je nemamo dugova imamo akademiju klub nije nas i manje vise sto se rezultata tice sve isto
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Brate imas ispod posta u komentarima dalji tok tekme.miky_hz je napisao/la:Bit ce da je i rezultat zatvoren za javnost,zvanicna na FB koliko vidim suti,napisali sastav i bit ce struje nestalo

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Zabio je go zelji iz penala, nikad mu prezime znao nisam izgovorit ko mali...MartinSco je napisao/la:A zamisli još Fuada Šašivareća? Prekucali bi..OsmanhodzicBuco je napisao/la:Titula u ligi za opstanak se poklapa sam ambicijama adzuke...sarajevo u rangu sela doboja kod kaknja, krupe kod banjaluke, nekog apstraktnog metaleghea... komotno mogu napustiti kosevo i igrati u butmiru pred 200 navijaca... da nam je nermin haskic bio bi nam glavni igrac, da nam je radan sunjevaric bio bi najbolji defanzivni vezni... Sarajevo nikad slabije, kompletna liga nikad slabija...grozno se radi u bh fudbalu... depresiju smo vec prekucali, ako se nastavi ovako anksioznost je sljedeca
NE ZNAM STO NE DAT MOMKU MAKAR 10 MINUTA TAKO DA SE ZNA DA NEGE IGRAT KO ZNA DOKAD AKO NIJE DOBIO PROBU OVDJEPitarBordo je napisao/la:Je l' Hadžić fakat bio jedini koji nije dobio priliku ni da se zagrijava na utakmici danas? Je l' fakat to Čala dragi?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne znam, ako je tačno da ga je poveo i onda držao ga na klupi, a 23 druga igrača učestvovala, to je morbidno.paulus je napisao/la:NE ZNAM STO NE DAT MOMKU MAKAR 10 MINUTA TAKO DA SE ZNA DA NEGE IGRAT KO ZNA DOKAD AKO NIJE DOBIO PROBU OVDJEPitarBordo je napisao/la:Je l' Hadžić fakat bio jedini koji nije dobio priliku ni da se zagrijava na utakmici danas? Je l' fakat to Čala dragi?
Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Pa reko je insajder neki dan da ce ga Cala prikovat za klupu, hahaha seljacka politikaPitarBordo je napisao/la:Je l' Hadžić fakat bio jedini koji nije dobio priliku ni da se zagrijava na utakmici danas? Je l' fakat to Čala dragi?
- PitarBordo
- Kontakt:
Baš me interesuje čija se tu sujeta našla uvrijeđenom... Al' ovo danas je fakat bez veze, ako je bilo ovako kako meni prenesoše.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Pa reko je insajder neki dan da ce ga Cala prikovat za klupu, hahaha seljacka politikaPitarBordo je napisao/la:Je l' Hadžić fakat bio jedini koji nije dobio priliku ni da se zagrijava na utakmici danas? Je l' fakat to Čala dragi?
Samo Saraj'vo.
Vagali ga pred tekmu i kazu fali mu 5,5 kg jos uvijekPitarBordo je napisao/la:Je l' Hadžić fakat bio jedini koji nije dobio priliku ni da se zagrijava na utakmici danas? Je l' fakat to Čala dragi?

Morace jedno vrijeme da radi sa Saidom individualno

I inace razmislja se da Saida zaposle kao nutricionistickog trenera za mlade igraci koji tek ulaze u seniorski fudbal.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Tako je to kad junior glumi glumu..nazalost. Imace sansu, neka trenira 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Šta je ono na dresovima ba? Hahahahah! Banujte Evandera, sve je ovo zbog onog supka!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
'Pljuvaci' se povampirili!!!

Hejtajte do cetvrtka aBda

Hejtajte do cetvrtka aBda

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Evolution87
- Kontakt:
Jel ovo nije igrao ni ronaldo iz estonije?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da jeste, u drugom se cijeli prvi tim promjenio, mislim da je bio u tom setu.Evolution87 je napisao/la:Jel ovo nije igrao ni ronaldo iz estonije?
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta je sa dresom, nisam skontao?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dal' je moguće? Pripremite se na realnost ove godine, prošle smo u ovim utakmicama imali više sreće nego znanja, pa Čala majstore zar i ti? Zar da ti projekat igra, bekic?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
"Utakmica počinje za nekoliko minuta. Sarajevo igra u sljedećem sastavu: Pavlović, Hodžić, Bekić, Novaković, Mihojević, Radovac, Ivetić, Sarić, Crnkić, Hebibović i Ahmetović."PitarBordo je napisao/la:Mislim da jeste, u drugom se cijeli prvi tim promjenio, mislim da je bio u tom setu.Evolution87 je napisao/la:Jel ovo nije igrao ni ronaldo iz estonije?
"57' Na terenu je sada sljedeci sastav: Adilovic, Salcinovic, Kadusic, Mujakic, Pidro, Heric, Rahmanovic, Andjusic, Kuzmanovic, Lelic, Smajlagic."
Hadžić i Liivak nisu igrali danas.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Stari dresovi. Ivetic je promijenio broj a stoji mu 25 i dalje. Plus su nesto krecili u bijelo gdje je ime.MortemHz je napisao/la:Sta je sa dresom, nisam skontao?

Ne volim ga, ali ovdje je u pravu i fino pitanje je dao seratorima!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, Uvijeknapravojstrani i 47 gostiju.