FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1921fcz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921fcz » 21 nov 2016, 14:29

HausMan je napisao/la:ako znas citati izmedju redova onda ces sjvatiti sta je rekao covjek a ne ja....
Pa takvi kao ti mu jebu sve sa tribine i pisu po forumima da je ovakav ili onakav. Ako mislis da je nezadovoljan u klubu grdno se varas.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 21 nov 2016, 14:31

ne bulazi jadan nebio gluposti, kad sam ja napisao nesto protiv igraca.... ne supljiraj u prazno. vidim sta je izjavio jako je zadovoljan...nego ja cu tebi vjerovati a ne njemu...e mozgova tobe yarabi

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 21 nov 2016, 15:11

Jahicu brukas i sebe i klub :facepalm:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

ZeljeznicarFan
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarFan » 21 nov 2016, 18:12

I ja sam placenik Kluba,sad mi prvog plata opet! Nemojte protiv Uprave !
Zadnja izmjena: ZeljeznicarFan, dana/u 21 nov 2016, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
Radnička klasa !

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 nov 2016, 18:12

Jahic je skroz pogubio konce, kada je dosao umislio je da ce sa starim kreditom i igrama i statusom koji je imao prije moci raditi neke stvari te glumiti igraca i zvijezdu, medjutim zaboravlja da mu je 35.godina i da je pri zalasku karijere, da je onaj igrac kao 2006. i da mu je 26.godina uvjeren sam da bi klub sve njegove marifetluke istrpio, ovako njegovo ponasanje je ozbiljan atak na klub.

Sjetite se da sam cvrsto bio na Bogijevoj strani i da sam na kraju ispao i u pravu, klub je njegovim varacanjem u tim sve rekao ko je u pravu a ko ne, ali sa Jahicem je vec druga prica, trebamo izaci u javnost i reci i objasniti neke stvari, te reci da kao klub ne priznajemo sindikat fudbalera kojim rukovodi jedan covjek, na stranu sto je je vecina bh. fudbalera upravo clan tog sindikata, ovako ispada da sindikat ima skrivene namjere kojim malo pa malo atakuju na klub, pa valjda je Zeljo kao klub jaci i veci od sto i jednog khurcevog sindikata, ali polako ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 21 nov 2016, 18:19

Hrasno1921 je napisao/la:Jahic je skroz pogubio konce, kada je dosao umislio je da ce sa starim kreditom i igrama i statusom koji je imao prije moci raditi neke stvari te glumiti igraca i zvijezdu, medjutim zaboravlja da mu je 35.godina i da je pri zalasku karijere, da je onaj igrac kao 2006. i da mu je 26.godina uvjeren sam da bi klub sve njegove marifetluke istrpio, ovako njegovo ponasanje je ozbiljan atak na klub.

Sjetite se da sam cvrsto bio na Bogijevoj strani i da sam na kraju ispao i u pravu, klub je njegovim varacanjem u tim sve rekao ko je u pravu a ko ne, ali sa Jahicem je vec druga prica, trebamo izaci u javnost i reci i objasniti neke stvari, te reci da kao klub ne priznajemo sindikat fudbalera kojim rukovodi jedan covjek, na stranu sto je je vecina bh. fudbalera upravo clan tog sindikata, ovako ispada da sindikat ima skrivene namjere kojim malo pa malo atakuju na klub, pa valjda je Zeljo kao klub jaci i veci od sto i jednog khurcevog sindikata, ali polako ...
Dogovorio se Pozder 9 000 km platu, a Bogicevic nije mogao da se dogovori nego tuzi i ako smatram da je bolji igrac od Kosorica za klasu.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 nov 2016, 18:22

Bogi je u Vitezu pokazao da je trenutno bolji od Ace, odnosno da je ovaj u padu forme od početka sezone.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 nov 2016, 18:23

HausMan je napisao/la:nista se ne brini za zajku i on ce biti otjeran za nekih 6 mjeseci i bice krivac za nesto nije to problem. trenutno imamo miru koji nece potpisati ugovor, imamo lendrica koji je nezadovoljan jer ga prozivaju kvazi strucnjaci i navijac i naravno zeli da ide. tako da ocekujemo po ustaljenoj proceduri nastavak cirkuzanja s klubom.
:lol:

Eh ne mogu da vjerujem, odakle ti to? Ivan novim ugovorom ima mnogo bolje uslove nego sto je mogao sanjati da ce ikada imati dolaskom u Zelju, sticajem okolnosti druzi se sa mojim drugom sa kojim je nerazdvojan, i tacno znam da je prezadovoljan svim, pocev od kluba, uslova, grada pa do svega ostalog, Zelju moze napustiti jedino ako stigne kakva dobra ponuda koja ce zadovojljiti i njega i klub, i ono najbitnije jeste da je zahvalan jer mu je upravo Zeljo kao klub ozivio karijeru i opet je u zizi interesovanja nakon potucanja po lijevim klubovima poput Sudtirola, Milsanija i Kerkyre i sl.

Tako da tvoje tvrdnje nisu istinite ...
1921'

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 21 nov 2016, 19:30

Hrasno1921 je napisao/la:
HausMan je napisao/la:nista se ne brini za zajku i on ce biti otjeran za nekih 6 mjeseci i bice krivac za nesto nije to problem. trenutno imamo miru koji nece potpisati ugovor, imamo lendrica koji je nezadovoljan jer ga prozivaju kvazi strucnjaci i navijac i naravno zeli da ide. tako da ocekujemo po ustaljenoj proceduri nastavak cirkuzanja s klubom.

Eh ne mogu da vjerujem, odakle ti to? Ivan novim ugovorom ima mnogo bolje uslove nego sto je mogao sanjati da ce ikada imati dolaskom u Zelju, sticajem okolnosti druzi se sa mojim drugom sa kojim je nerazdvojan, i tacno znam da je prezadovoljan svim, pocev od kluba, uslova, grada pa do svega ostalog, Zelju moze napustiti jedino ako stigne kakva dobra ponuda koja ce zadovojljiti i njega i klub, i ono najbitnije jeste da je zahvalan jer mu je upravo Zeljo kao klub ozivio karijeru i opet je u zizi interesovanja nakon potucanja po lijevim klubovima poput Sudtirola, Milsanija i Kerkyre i sl.

Ja mu to isto govorim a on vjeruje Ligati koji je dno od covjeka i koji izvrce rijeci koje mu se dadnu u izjavi. Nije to jednom tako radio nego vise puta

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 21 nov 2016, 21:14

Hrasno1921 je napisao/la:

ti si pametniji od ovog sto ima 102 acc. nista ja ne tvrdim, ja gledam ponasanje lendrica na utakmicama, proslave gola sad i ranije, i s ovim tekstom i njegovom izjavom mi je sve jasno. a vrlo dobro znamo...sta su pisali poslije njegove izjave psi laju karavani prolaze. tako da od tebe ljubavi nema nista. on prima pare, ima dobre uslove i profesionalno ce odraditi svoje, ali mislim da on hoce da ide sad na zimu.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 nov 2016, 21:18

Realno kome se ne svidja nek ide. Zeljo je postojao prije Lendrica i Stevanovica postojat ce i poslije njih. Ne znam sta je ocekivao kad je u 6-7 utakmica fulao bar 3 mrtva zicera po utakmici. Njemu hvala meni je drag,ali ako mu nije lijepo nek ide. Bolje to nego da se "vuce" po terenu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 21 nov 2016, 21:23

mi treba da gradimo tim, pravimo familiju a ne da samo gledamo kako cemo popljuvati svakog zivog igraca poslije 5 utakmica. prvo navijaci su postalo smijesni, drugo uprava je prejadna i kako sutra ocekivati neki uspjeh....nikako vala..vela havle ..

bas me zanima kakvu vi buducnost vidite nas klub za koji navijamo s ovim sto se radi_

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 21 nov 2016, 22:32

Sto rezis odmah? ti tvrdis kako po ponasanju Lendrica na utakmicama vidis da zeli da ide :mrgreen:
uporedjujes proslavu golova prije i sad, i po tome mogu zakljuciti da si neki strucnjak u svom fahu, ja ti kazem da nista od toga ne stoji i da je sva prica izmisljanje i mlacenje prazne slame, nesto cemu se uopste ne treba pridati bilo kakva znacajna paznja ... :D
Sa tim bih zavrsio tu pricu oko toga.

Ja vise razbijam glavu kako nadoknaditi eventualne odlaske bitnijih igraca u slucaju da dodje kakva ponuda i kako se adekvatno pojacati na zimu, evidentno je da se trebamo pojacati gotovo na svakoj poziciji, dosta fula smo imali u proteklom periodu po pitanju dovodjenja fudbalera, u ligi 6. ako bi nesto zeljeli napraviti morali bi se max. potruditi po pitanju, eventualni ne izlazak u evropu drugu godinu zaredom bio bi katastrofa, prvenstveno zbog finansija pa tek onda svega ostalog ...
1921'

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 21 nov 2016, 23:01

Hrasno1921 je napisao/la:Jahic je skroz pogubio konce, kada je dosao umislio je da ce sa starim kreditom i igrama i statusom koji je imao prije moci raditi neke stvari te glumiti igraca i zvijezdu, medjutim zaboravlja da mu je 35.godina i da je pri zalasku karijere, da je onaj igrac kao 2006. i da mu je 26.godina uvjeren sam da bi klub sve njegove marifetluke istrpio, ovako njegovo ponasanje je ozbiljan atak na klub.

E kod tog nepriznavanja imas vec jedan ozbiljan problem a to je da isti taj sindikat priznao FIPRO koji radi po okriljem FIFE i da kao takav htjeo nehtjeo moras ga priznat.Sto se tice Jahe kako posijes tako ces poznjet.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 nov 2016, 23:02

Sto se pojacanja tice fkt ne moze covjek biti pametan. Najbolje uzimati iz nase lige,ali sbi dobri imaju ugovor sto znaci da ih ne moze dovesti. Treba nam dobar lijevi bek,stoperi provjereni. Iz nase lige ne vjerujem da mozemo nekog naci za te pozicije,a da ga ne moramo platiti. Ako Lendric ode najbolji bi bio Obradovic,ali i on ima ugovor. Spominje se odlazak Miroslava. Za njega tesko mozemo naci zamjenu. Nek nam Bog pomogne.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 22 nov 2016, 08:46

Amazon kad je pisao da Miro nece produziti, vi se smijali kazu gotovo sve. Aha, gotovo kako nije. Samo sto nije.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 nov 2016, 09:58

Smijali smo se i kad si rekao da on i Lendra idu u juniore :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 nov 2016, 10:01

Odakle da Miroslav nece produziti ugovor? Indajderi provalili?

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 22 nov 2016, 10:17

Virtu4l je napisao/la:Smijali smo se i kad si rekao da on i Lendra idu u juniore :lol:
Smijali smo se i kad mu je moglo. Pa, nameće se pitanje, kada se ovom kompjuteru nismo smijali?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 22 nov 2016, 10:43

Virtu4l je napisao/la:Smijali smo se i kad si rekao da on i Lendra idu u juniore :lol:
Kako se toga sjeti.. :urnebes: :urnebes:
Sta kaze onaj, poredi prijasnje i sadasnje proslave golova. :lol:

Tako je, ispisajte se i po Sanelu i po sindikatu. Gamadi jedna !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.