Ne treba nam ovo. Moramo kod dovodjenja igraca otvoriti cetvere oci. Rukovodstvo je dovelo Jahica jer smo ga mi zelili i na sta na kraju ispade. Suspendovan je jer nije ispunjavao radne obaveze, ne razumijem sta mu nije jasno.Thetraphak1921 je napisao/la:Zali se na to sto je suspendovan jer nije prisustvao treningu i sastanku igraca. Cilj tuzbe ne znam.. To, vjerujem, ne zna ni sam Sanel.TikTak je napisao/la:Jahic je ispao supak i nije se na ovaj nacin trebao oglasavati. Klub je veci od sto Jahica i Misimovica i Petrovica a na ovaj nacin srozava se ugled. Nije mi jasno na sta se on zali?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Klasicno pljuvanje po klubu od strane sindikata i srozavanje ugleda kluba jer je u pitanju Zeljo. A svi znamo ko je osnovao sindikat i ko ga vodi. Sto nema ni jedne druge tuzbe javno nego samo nase.Thetraphak1921 je napisao/la:Zali se na to sto je suspendovan jer nije prisustvao treningu i sastanku igraca. Cilj tuzbe ne znam.. To, vjerujem, ne zna ni sam Sanel.TikTak je napisao/la:Jahic je ispao supak i nije se na ovaj nacin trebao oglasavati. Klub je veci od sto Jahica i Misimovica i Petrovica a na ovaj nacin srozava se ugled. Nije mi jasno na sta se on zali?
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Evo jos jednog momka koji pise onoo sto sam ja pisao. Ali nema veze,sad ce se javiti onaj nesto87 sa sovom na avataru i napisati lupas gluposti i time ce sve sumnje biti otklonjene.
-
- Kontakt:
.1921fcz je napisao/la:Klasicno pljuvanje po klubu od strane sindikata i srozavanje ugleda kluba jer je u pitanju Zeljo. A svi znamo ko je osnovao sindikat i ko ga vodi. Sto nema ni jedne druge tuzbe javno nego samo nase.Thetraphak1921 je napisao/la:Zali se na to sto je suspendovan jer nije prisustvao treningu i sastanku igraca. Cilj tuzbe ne znam.. To, vjerujem, ne zna ni sam Sanel.TikTak je napisao/la:Jahic je ispao supak i nije se na ovaj nacin trebao oglasavati. Klub je veci od sto Jahica i Misimovica i Petrovica a na ovaj nacin srozava se ugled. Nije mi jasno na sta se on zali?
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo upravo nema veze sa rezanjem plata jer je on uredno prima i to punu i kad je suspendovan. Nego Jahic se mislio kurciti pa otisao dva dana u Grcku na dan utakmice. Slobodno pogledaj kod njega na fb-u jer je debil se slikao i objavio.Transfer1312 je napisao/la:Vratit ce oni njega kao i Bogicevica polahko! Ja kad sam govorio da za Jadranka nema osnove , svi ste ovdje govorili da sam lud. Eto zivi bili pa vidjeli , ovo je pokusaj ciscenja platnog spiska , ali to su njihove greske i nek odgovaraju za njih.Isto kao i Bekric koji ima jos 3 godine ugovora , i ostale nepotrebne igrače. A vecinom mladi igraci potpisivali na krace.. Gdje je to logika!? Kako god sebi ce...1921fcz je napisao/la:Da da svi smo mi na platnom spisku kluba. Svi oni navijaci koji dolaze na grbavicu. Radi ove situacije niko ne brani upravu, ali kad Jahic pljuje po klubu a nema osnove onda cu ja stati iza kluba. Ako je tebi norlamno da jedan igrac ode na dan utakmice u Grcku na dva dan na more bez pitanje ikoga meni nije.Transfer1312 je napisao/la:Ovdje šta god se napišeš kritično, ispadaš protivnik Želje , Mismovića , Nikolića , Slavke itd. Hebe se meni i za Misimovića i za sve njih. Za mene je Bog AMAR dok ovi ne osvoje isto toliko titula. Ja da finansiram njihove pokušaja organijazcije kluba , nema šanse. Rastjerali su sve što su mogli , oko sebe drže navijače koji imaju interes od kluba tj koji su na platnom spisku. Sad će ovi reći sigurno Tuborg politika , a ja nikad u taj kafić nisam ušao. Svoje greške ispravljate preko tuđih leđa , financijski su došli pred zid , nema dalje da nema Misimovića plati nebi bilo. Doveli Ticu koji je podoban ,doveli Ćenana isto tako, jedina svijetla tačka u svemu ovome je meni Slavko kojeg cijenim. Prodaju maglu fol Lendrić u Galatu![]()
, vi niste sposobni nikog prodati! Jedino što vi umijete je prodavanje Magle!!
Sretno vama , ja neću da gledam klub kao društvo jednog lica. Glumi Mamića ovima što ih plaćaš , meni nečeš...
Ti slobodno zaobidji grbavicu.
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Izaće sve na vidjelo, prije ili poslije, samo lagano. Bojim se da je Jahić optužen za period kad su ga navodno pustili iz kluba da ide u Grčku i proba završiti neki transfer, barem se tako pisalo na mjestima gdje pišu željovci. I tad je to bilo ok jer je trebalo izdogovarati sporazumni raskid sa Sanelom a to bi nama u ovom trenutku bilo idealno. S jedne strane imamo s njim idiotski ugovor koji je u naše ime pravio neki kreten a s druge očigledno je da nije uspio ništa dogovoriti dole i hajmo sad na foru, pa ko koga syebe.
idioti

niti jedan sud nece u ovakvom slucaju presuditi u korist uposlenika. Ne mozes ti samovoljno napustiti radno mjesto. i onda se ibretiti jer su te sankcionisali. Ima srece sto nije dobio momentalno otkaz.Transfer1312 je napisao/la:Pa cilj svega na kraju krajeva jeste raskid ugovora na stetu igraca... I to svi znamo ! Pravda je spora ali stigne ! Samo sabura...
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Moj Sanele..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Hoces da kazes da je tebi ovo ok sto on kaze. Klasicno nepostivanje nikoga u klubu a pogotovo treneraTransfer1312 je napisao/la:Pa cilj svega na kraju krajeva jeste raskid ugovora na stetu igraca... I to svi znamo ! Pravda je spora ali stigne ! Samo sabura...
"Tačno je da se trener Petrović i ja ne slažemo uvijek u mišljenju, ali razlike u mišljenju nisu i ne smiju biti smatrane za nedisciplinu. Pogotovo ne smiju biti korištene kao opravdanje za izostanak očekivanih rezultata. Od profesionalnog fudbalera očekuje se da pruži svoj maksimum na treninzima i na utakmicama u skladu sa trenerovim zamislima, ali ne i da bude poslušni sljedbenik svake trenerske misli."
ima li ijedan igrac da zeli ostati u klubu i da je zadovoljan?? e moji zeljovci na sta ste spali ccxc
adult image hosting

- TrollsRoyce
- Kontakt:
Jahic se ponasao kao kreten,Petrovic je jedna od rijetkih osoba u klubu koja je postena i korektna,na stvari pokusava gledati normalno bez nekih interesa.
Jahic se nije zalagao na treningu. Npr igra se na 2 gola na treningu,dodje do Jahica lopta,nikog oko njega,on je nabije u pm,sta treba Slavko uraditi? Pa nije Thiago Silva,nego covjek koji svakako nije za ozbiljnog fudbala.
Jahic se nije zalagao na treningu. Npr igra se na 2 gola na treningu,dodje do Jahica lopta,nikog oko njega,on je nabije u pm,sta treba Slavko uraditi? Pa nije Thiago Silva,nego covjek koji svakako nije za ozbiljnog fudbala.
Mozes misliti sta je izjavio. Pravo na trening pa ga lincuj.HausMan je napisao/la:ima li ijedan igrac da zeli ostati u klubu i da je zadovoljan?? e moji zeljovci na sta ste spali ccxc
adult image hosting
Koga boli qrac za Jahićem, svakako nikakve koristi od njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma koga boli k... sta vi pisete. nemoguce je da svi igraci ne valjaju, nemoguce da je krivo 10 momaka a svi ostali dobri i bogovi. ponavljaju se price iz dana u dan.
sto ne produzi miro ugovor? hoce samo sto ne zapinje....vi ste levati obicni sta drugo reci na komentare
sto ne produzi miro ugovor? hoce samo sto ne zapinje....vi ste levati obicni sta drugo reci na komentare
- manijakKladusa
- Kontakt:
Ja se toplo nadam da sa zajkom nije potpisan ugovor na duze od godinu dana, jer na ove bakutanere se redovno opecemo, prvo bekric, pa sad jahic. i uvijek pred neku vaznu tekmu, izadje neko pismo u javnost, pa j... vise
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
nista se ne brini za zajku i on ce biti otjeran za nekih 6 mjeseci i bice krivac za nesto nije to problem. trenutno imamo miru koji nece potpisati ugovor, imamo lendrica koji je nezadovoljan jer ga prozivaju kvazi strucnjaci i navijac i naravno zeli da ide. tako da ocekujemo po ustaljenoj proceduri nastavak cirkuzanja s klubom.
- manijakKladusa
- Kontakt:
ti kvazi za lendru mi nikako nisu jasni, ako ga je slavko mogao cekati da proradi, sta navijaci puse tuki, realno u ovom trenutku je on najbolje sta imamo uz miruHausMan je napisao/la:nista se ne brini za zajku i on ce biti otjeran za nekih 6 mjeseci i bice krivac za nesto nije to problem. trenutno imamo miru koji nece potpisati ugovor, imamo lendrica koji je nezadovoljan jer ga prozivaju kvazi strucnjaci i navijac i naravno zeli da ide. tako da ocekujemo po ustaljenoj proceduri nastavak cirkuzanja s klubom.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Moj @HusMan ko te slaga za Lendrica. Pa da je nezadovoljan ne bi produzivao ugovor sa klubom. A strucnajci koji pricaju su takvi kao ti.
Za Miru malog ako je ko mislio da ce produzenje ugovora ici tako lako onda nema pojma kako stvari idu u fudbalu kada je u pitanju najbolji igrac tog kluba.
Ali daj da seremo samo to je najvaznije, a niko ne zeli da sagleda citavu situaciju oko svega.
Za Miru malog ako je ko mislio da ce produzenje ugovora ici tako lako onda nema pojma kako stvari idu u fudbalu kada je u pitanju najbolji igrac tog kluba.
Ali daj da seremo samo to je najvaznije, a niko ne zeli da sagleda citavu situaciju oko svega.
ako znas citati izmedju redova onda ces sjvatiti sta je rekao covjek a ne ja....