Ma rodjak sad cemo im kontru slozitrodjak je napisao/la:Ne valja, Mladost preuzela inicijativu i diktira tempo(bojim se kakvog bezveze gola).
IDEMOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIII

Ma rodjak sad cemo im kontru slozitrodjak je napisao/la:Ne valja, Mladost preuzela inicijativu i diktira tempo(bojim se kakvog bezveze gola).
IDEMOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIIII
Ma **** ga, imali smo izgleda par šansi ali nismo zabili za 0:2, stigne kazna nakon toga.RodjeniiBrato je napisao/la:ma ja ibro se povukao cim smo zabili gol, to je normala kod nas! FUJmmmamn je napisao/la:1 1
A izleda brate da igraju table ko manjevm22 je napisao/la:Znao sam da će opet sjebat igrače na poluvremenu. Šta im radi u svlačionici nije mi jasno?
Pa da.Ma koliko ga svi mi simpatizirali,ova taktika je za ****.AlemC85 je napisao/la:ibro me opasno nervira, povlači se, ja mu glupe taktike...bolan razbij protivnika kada imaš šansu...
Hajde Ramagaaaaaaaa treca srecaRodjeniiBrato je napisao/la:rasevic OUT
ramovic IN
Sačekaćemo.Ali previše puta da bi bila slučajnost...Goodison je napisao/la:Sačekajte barem kraj tekme pa roncajte.
dobar je bod za sta????,mozda u borbi za opstanak,ako zelimo biti u vrhu ovo se mora dobijati glat,hebem im hljebAlemC85 je napisao/la:1:1 68'
dobar je i bod...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.