asylum je napisao/la:Ma kakavo zdravlje ovo se trpa na 3 para sutra

BTW je l iko broji ove asove rodika i raonica... pa jedno ih je 10 bilo do sad

dosad je u najmanju ruku Raonic pokazao isti kvalitet kao i Rodik
zvijezda je rodjena...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
asylum je napisao/la:Ma kakavo zdravlje ovo se trpa na 3 para sutra
Citizen-X je napisao/la: Dakle kao sto vec rekoh - veceras moj tip je Raonic 2,5 kv + over gemova koliko god daju![]()
![]()
mozda i rez 1:2 kvota 4,3
kladusa je dala na over gemova u 1. setu 1,39 sto znaci da i oni svejedno predvidjaju jaci mec...
jbiga opet kazem to je samo moje vidjenje stvari....
eto prodje ja i danas.haka je napisao/la:Man.city proslo,Parma KP1kvota 1,jos Partizan i Sevilla koeficijent3,30.Uplata 10km.Juce sam proso za 50km.pa eto malo krenulo
Andy drazi si mi za 164 razloga!haxonja je napisao/la:Neka danas preskoci jer imam na Rodicka 1 i Napolia 1, pa dobitak!Willy je napisao/la:Jaruga, hoće li Crnogorac dobiti Endija?
Jesam poen bolestan leti Andy dobro je citav, a 5 puta mec loptu imao :S kod 4:1 treba opet brake pravit i on kiksa pobudalio sam bio :Sever je napisao/la:Jesi li vidio match poen Andya? Ja mislim da je medju 5 najboljih match poena u historiji upravo on sada odigrao..
znaci i ti si omastio brk, neka dobro je lijepo pocinje nova sedmica!ever je napisao/la:Gledao sam cijeli match,jer sam samo njega cekao ,a i da nisam cekao za novac gledao bih nakon prvog seta sigurno..I ono kod 4:2 i 0:40 me pravo iznervirao..Stigne na deuce i onda usere..Tu sam mislio da ce izgubiti..Kakav poen,ne vjerujem jos..
Jest ,hvalim te Bozeharry_90 je napisao/la:Jel ovo od danas u Premier kladi,moguce kladjenje preko neta ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.