hahahaha,to se ti izvuko?cccalfarouqaminu je napisao/la:dobro jutro druzino,evo nema skole pa reko da se javim....Inace nisam otiso imam test iz mate a nemam blage

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hahahaha,to se ti izvuko?cccalfarouqaminu je napisao/la:dobro jutro druzino,evo nema skole pa reko da se javim....Inace nisam otiso imam test iz mate a nemam blage
ma to sam ja bacio jednu fino upakovanu kritiku... nisam htio previse otovoreno jer ima dino svuda svojih vjernih poklonika koji bi branili njegovu cast po svaku cijenuMonolog je napisao/la:Nisam ni čuo pjesmu koju je Merlin izveo, tako da ne mogu suditi(naravno, neću žuriti sa slušanjem iste) o eventualnoj (ne)kvaliteti. No, s obzirom da se radi o Merlinu, dobro bih provjerio neke manje popularne britanske i američke rock bendove, pa da vidimo od koga je posudio muziku.
![]()
Što se tiče Merlinovog Aristotelizma, ne znam ko njeg shvata za ozbiljno.
a sta krampa kazebot12 je napisao/la:pjesma je bas po uksu velikog bota
****enobarca je napisao/la:...zan li tko gdje u BiH ima za kupiti sony ericsson w995......
...hvala na odg...a sto ga ne preporucujes??QUARESMA 18<<< je napisao/la:****enobarca je napisao/la:...zan li tko gdje u BiH ima za kupiti sony ericsson w995......
mada ti ne preporucujem taj telefon
ako si u sarajevu, vidi http://www.univerzalno.com to je negdje, grbavica cini mi se
to harry brate ako nas ko izvuče onda će to biti onaharry_90 je napisao/la:Pjesma nije nesto,al ona Maja Sar je prelijepai stvarno cura lijepo pjeva.. najbolji glas na nasoj bh muzickoj sceni,sto se tice zenskih vokala..jos je iz Tuzle,gdje ces bolje jbt
![]()
[youtube][/youtube]
harry_90 je napisao/la:Pjesma nije nesto,al ona Maja Sar je prelijepai stvarno cura lijepo pjeva.. najbolji glas na nasoj bh muzickoj sceni,sto se tice zenskih vokala..jos je iz Tuzle,gdje ces bolje jbt
![]()
Pa ti poredi sta je bitnije.legenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Pjesma nije nesto,al ona Maja Sar je prelijepai stvarno cura lijepo pjeva.. najbolji glas na nasoj bh muzickoj sceni,sto se tice zenskih vokala..jos je iz Tuzle,gdje ces bolje jbt
![]()
a ona čičkava Aida Mušanović je bolja ona je iz Goražda ,samo nas ona može izvući![]()
![]()
![]()
kad su Tuzlanke znale pjevati ,one samo dobro izgledaju
nemoj samo reći da Maja ne zna pjevatilegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Pjesma nije nesto,al ona Maja Sar je prelijepai stvarno cura lijepo pjeva.. najbolji glas na nasoj bh muzickoj sceni,sto se tice zenskih vokala..jos je iz Tuzle,gdje ces bolje jbt
![]()
a ona čičkava Aida Mušanović je bolja ona je iz Goražda ,samo nas ona može izvući![]()
![]()
![]()
brazzo je napisao/la:nemoj samo reći da Maja ne zna pjevatilegenda reala je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Pjesma nije nesto,al ona Maja Sar je prelijepai stvarno cura lijepo pjeva.. najbolji glas na nasoj bh muzickoj sceni,sto se tice zenskih vokala..jos je iz Tuzle,gdje ces bolje jbt
![]()
![]()
![]()
T-MAC je napisao/la:i et..
nikad mi necemo nigdje maketi kad imamo debile u ovoj drzavi..ovo treba otvorit neki novi goli otok pa odvozit tamo,i mucit do kraja zivota..
u petak odem u hitnu i tamo mi doticni debil kaze,(ovom prilikom mu se sjetim sve uze i sire familije i pozelim im sve najgore)nije ti nista,,idi kuci,vitamic c i ostale gluposti..
onda odem kod svoje doktorice koja me salje na snimanje pluca i onda fino saznam da imam upalu pluca..![]()
a vec sam je imao prije nekoliko godina..
i sta onom kretenu sad iz hitne uradit...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.