Pitaristok je napisao/la:Eto tebi ćemo vjerovati pored naših ušiju a boga mi i očiju, objektivna zenička publika, ša maji...Blatusa je napisao/la:Morao sam se prijaviti samo zbog ovih komentara vezano za Zenicu , jednostavno ne kontam navijace iz Sarajeve , poslije svake utakmice imate prigovora vezanih najmanje za utakmicu vazda ste osteceni , vazda vas neko vrijedja , vazda nadjete nesto da ocrnite ne samo Zenicu , nego sve ostale gradove i ekipe iz Premijer lige , stvarno mi nije jasno , podrazumjeva se da u svakoj navijackoj skupini ima odredjenih broj budala koji se isticu po svom divljackom i prostackom ponasanju i svi to dobro znate , pravi navijaci Čelika iz Zenice Robijaši , simpatizeri uvijek imaju postovanja prema u prvom redu umrlima , pa prema igracima drugih rasa , prema tome nemojte se truditi i ljagati cijelu Zenicu i Robijase , a i smijesno je procitati da ste vi poceli nerede iz revolta zbog racistickih ispada nekoliko drogiranih pojedinaca , debila .
Nego ovaj zrinjski jako loš nikako mi nije jasno otkud prvi s ovako lošom dinamikom ekipe...
Nek ste mi vi objektivni