Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Blatusa
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Blatusa » 23 avg 2015, 21:07

Pitaristok je napisao/la:
Blatusa je napisao/la:Morao sam se prijaviti samo zbog ovih komentara vezano za Zenicu , jednostavno ne kontam navijace iz Sarajeve , poslije svake utakmice imate prigovora vezanih najmanje za utakmicu vazda ste osteceni , vazda vas neko vrijedja , vazda nadjete nesto da ocrnite ne samo Zenicu , nego sve ostale gradove i ekipe iz Premijer lige , stvarno mi nije jasno , podrazumjeva se da u svakoj navijackoj skupini ima odredjenih broj budala koji se isticu po svom divljackom i prostackom ponasanju i svi to dobro znate , pravi navijaci Čelika iz Zenice Robijaši , simpatizeri uvijek imaju postovanja prema u prvom redu umrlima , pa prema igracima drugih rasa , prema tome nemojte se truditi i ljagati cijelu Zenicu i Robijase , a i smijesno je procitati da ste vi poceli nerede iz revolta zbog racistickih ispada nekoliko drogiranih pojedinaca , debila .
Eto tebi ćemo vjerovati pored naših ušiju a boga mi i očiju, objektivna zenička publika, ša maji...

Nego ovaj zrinjski jako loš nikako mi nije jasno otkud prvi s ovako lošom dinamikom ekipe...

Nek ste mi vi objektivni ;)
"Pojedinac zaista može biti glup, ali definicija gluposti je timski rad."

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 avg 2015, 21:10

Blatusa je napisao/la:
Blatusa je napisao/la:Morao sam se prijaviti samo zbog ovih komentara vezano za Zenicu , jednostavno ne kontam navijace iz Sarajeve , poslije svake utakmice imate prigovora vezanih najmanje za utakmicu vazda ste osteceni , vazda vas neko vrijedja , vazda nadjete nesto da ocrnite ne samo Zenicu , nego sve ostale gradove i ekipe iz Premijer lige , stvarno mi nije jasno , podrazumjeva se da u svakoj navijackoj skupini ima odredjenih broj budala koji se isticu po svom divljackom i prostackom ponasanju i svi to dobro znate , pravi navijaci Čelika iz Zenice Robijaši , simpatizeri uvijek imaju postovanja prema u prvom redu umrlima , pa prema igracima drugih rasa , prema tome nemojte se truditi i ljagati cijelu Zenicu i Robijase , a i smijesno je procitati da ste vi poceli nerede iz revolta zbog racistickih ispada nekoliko drogiranih pojedinaca , debila .
Eto tebi ćemo vjerovati pored naših ušiju a boga mi i očiju, objektivna zenička publika, ša maji...

Nego ovaj zrinjski jako loš nikako mi nije jasno otkud prvi s ovako lošom dinamikom ekipe...

Nek ste mi vi objektivni ;)
Možda, al rasisti sigurno nismo. LP

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 avg 2015, 21:13

I Sarajlije se cude sto ih neko ne voli i zove pogrdnim nazivima.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Pacov

Post Postao/la Pacov » 23 avg 2015, 21:14

Pitaristok je napisao/la: Možda, al rasisti sigurno nismo. LP
jeste homofobi
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

Blatusa
Kontakt:

Post Postao/la Blatusa » 23 avg 2015, 21:21

Kako samo glupo generalizuješ to je čudo . Po tebi svaki navijač Čelika je racista , stvarno ti je inteligencija na nivo nekog dječaka koji još uvijek ne razlikuje boje . :o

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 avg 2015, 21:26

Bog te mazo 15 do 12 pregled Premijer lige :lol: nek su oni stavili ovo g.ovno od festa u Neumu na direktnom prijenosu :oops: :facepalm:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 23 avg 2015, 21:29

fukara87 je napisao/la:Bog te mazo 15 do 12 pregled Premijer lige :lol: nek su oni stavili ovo g.ovno od festa u Neumu na direktnom prijenosu :oops: :facepalm:
Kad su idioti
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 23 avg 2015, 21:29

Raciste, tu ima raciste, ima i svinje leti, misovi
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 avg 2015, 21:30

A gdje ti pročita da ja kažem da ste uopće vi rasisti a kamo li svi...Ako si se prepozna to je tvoj problem., inteligentni...
Doviđenja...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 avg 2015, 21:31

Jasno se ba vidjelo ko su kreteni bili u Zenici, a ko ne. Par procenata domace publike, oko 100 njih stoji i zeli problema ne prateci tekmu. Ostali sjede kao sto normalni ljudi sjede i prate tekmu..

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 23 avg 2015, 21:31

fukara87 je napisao/la:Bog te mazo 15 do 12 pregled Premijer lige :lol: nek su oni stavili ovo g.ovno od festa u Neumu na direktnom prijenosu :oops: :facepalm:
Štimaju termin dijaspori preko bare :mrgreen: .

Blatusa
Kontakt:

Post Postao/la Blatusa » 23 avg 2015, 21:37

Pitaristok je napisao/la:A gdje ti pročita da ja kažem da ste uopće vi rasisti a kamo li svi...Ako si se prepozna to je tvoj problem., inteligentni...
Doviđenja...
Nisi direktno odgovorio , stvarno ne znam na koga se mislilo možda na navijače Jagodine . Vozdra

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 avg 2015, 21:38

tuzlak1987 je napisao/la:Jasno se ba vidjelo ko su kreteni bili u Zenici, a ko ne. Par procenata domace publike, oko 100 njih stoji i zeli problema ne prateci tekmu. Ostali sjede kao sto normalni ljudi sjede i prate tekmu..
Znači nisu imali većinu glasova?
Jesu li barem imali kvorum?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 avg 2015, 21:38

Odvratan potez navijaca FCS prema Radoavcu, a on ispao jos gori...on je profesionalac i kao takav ne smije se upustati u sleljacke rasprave. Trebao je to podnijeti kao sportista
=\_1921_/=

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 23 avg 2015, 21:39

Javio Salem da ce zaglaviti u pekari :lol: :lol:
lezVe do bagro

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 avg 2015, 21:40

:P
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 18 jan 2017, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 avg 2015, 21:40

Blatusa je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:A gdje ti pročita da ja kažem da ste uopće vi rasisti a kamo li svi...Ako si se prepozna to je tvoj problem., inteligentni...
Doviđenja...
Nisi direktno odgovorio , stvarno ne znam na koga se mislilo možda na navijače Jagodine . Vozdra
Inteligentni,
zar nije očito, mi nismo rasisti, mi Sarajlije, kontaš, inteligentni...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 avg 2015, 21:42

MCMXLVI je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jasno se ba vidjelo ko su kreteni bili u Zenici, a ko ne. Par procenata domace publike, oko 100 njih stoji i zeli problema ne prateci tekmu. Ostali sjede kao sto normalni ljudi sjede i prate tekmu..
Ista prica svake j.ebene sezone.

zenica jednostavno dismr : )
Tako je sosonu.

" ". :kafa:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 avg 2015, 21:43

Komentator kaze da su u jednom trenutku kada je Sarajevo vrsilo izmjenu par njih ustalo i pocelo se svadjati sa ovima koji su psovalo Harmonyju i gadjali ga kada je izlazio..

Uglavnom bilo je kadrova, vecina raje normala. Ali posto je prazan jug onda su se neki prebacili tamo blizu gostiju i tako da je bilo ocekivano da ce biti problema. Onakav raspored je bio i protiv Zelje u zadnjem kolu.. Znaci po meni je grupa iz Zenice kriva jer niz utakmica kada gosti dodju provociraju i stanu blizu. Da su bili na drugom kraju istoka ne bi nista se desilo jer je Bilino dobar stadion..

Sa druge strane idiotluk je topovsko udar.. Ipak sve treba ostati na verbalnim provokacijama jer generalno uvijek zaplati neko ko nije kriv nista..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 23 avg 2015, 21:44

dzelllo je napisao/la:
Javio Salem da ce zaglaviti u pekari :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: moguce
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.