Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
eto dobili smo pravi zanimljiv twist na kraju.
a sad na spavanje, valja sutra u pola devet ustati. laku noc.

- skyisthelimit
Laku noc gasi se forum za 7 minuta,a valja sutra na biro 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
zbog cegaBihac96 je napisao/la:Smijesan poraz u svakom slucaju.Nije nikako dobro sto su ovo izgubili,sto se tice Mirze

Na birou izbor za nezaposlenu osobu godineBihac96 je napisao/la:Laku noc gasi se forum za 7 minuta,a valja sutra na biro

Laku noc i jos jednom vela havle.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ovo je bila cista demonstracija izreke "ko se zadnji smije najsladje se smije"
Kidd se obradovo nakon onog faula u napadu, kao gotovo je ovo, a onda ih likovi uzese hladno.
Mirza veceras ispod prosjeka i dobro je sto sada ide par dana pauze. Treba se malo presabrati i hladne glave uci u utakmicu sa OKC. To ce biti aBd u noci sa petka na subotu ako se ne varam.

Mirza veceras ispod prosjeka i dobro je sto sada ide par dana pauze. Treba se malo presabrati i hladne glave uci u utakmicu sa OKC. To ce biti aBd u noci sa petka na subotu ako se ne varam.
-
- Kontakt:
Necu da diskutujem igru jer ovdje ima I previse strucnjaka za to. Samo hocu da dodam nesto, bio sam na utakmici veceras. Prije utakmice su napravili montazu o Mirzi I postavili na veliki ekran. I dobio je sigurno najveci aplauz kad je usao u igru po prvi put. Ovo mi je prvi put da nisam jedini nosio njegov dres. Vidio sam nekog **** u njegovom dresu isto tako I nekog malca od 7-8 godina. Postaje sve vise popularniji I sve vise mi ljudi komentarisu na utakmicama kako je dobar
Mirza nakon duzeg vremena ispod prosjeka,biče bolje.PP je bio na redu netsi se mjenjaju.
Ovo je prava informacija, iz prve ruke, svaka čast. Koliko košta dres? Oni tamo imaju svoje shopove?mambabalkan je napisao/la:Necu da diskutujem igru jer ovdje ima I previse strucnjaka za to. Samo hocu da dodam nesto, bio sam na utakmici veceras. Prije utakmice su napravili montazu o Mirzi I postavili na veliki ekran. I dobio je sigurno najveci aplauz kad je usao u igru po prvi put. Ovo mi je prvi put da nisam jedini nosio njegov dres. Vidio sam nekog **** u njegovom dresu isto tako I nekog malca od 7-8 godina. Postaje sve vise popularniji I sve vise mi ljudi komentarisu na utakmicama kako je dobar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

realno nije zasluzio ovu ocjenu, ni blizu to nije bilo C+ ako cemo biti iskreni i ovo pisem kao osoba kojoj je mirza najdrazi sportas kojeg je nasa drzava ikada imala, D je bilo maksimum za sinoc ali eto, bolje je sto je dobio vecu ocjenu na kraju krajeva, poklonjenom konju se ne gleda u zube

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
i mene je skinuo za 82,80km :(samo što sam ja markicu stavio.... loša noć za mirzu ali nastavio je svoj niz pogođenih trica...najvažnije je da ima mjesto u rotaciji,poeni će doćibega_afc je napisao/la:Najvise mi zao onog momka sto je stoju uplatio, braco mila...
ne znam zasto je vise mjesto u rotaciju vazno, odavno se on vise za to nema potrebe boriti i sada je samo da je clan rotacije onako radi reda nego se na njega i dosta racuna, nema potrebe vise pisati o tome kao da postoji neka sansa da izleti van rotacije 

-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Jednostavno suterima poput njega se desavaju utakmice dao sto je ova i prosla,samo mi je zao sto su morale biti bas u utakmicame poslije onakve parije
.Ali vec u sledecoj ide na 15+ sigurno 

Mirza Teletović trebao bi zaigrati na susretu Rookia i Sophomorea na predstojećem NBA All Star vikendu.
Tako barem tvrdi ugledni američki ESPN, čiji novinar David Thorpe rankira Teletovića kao 12. najboljeg Sophomorea u ligi trenutno, od 18 ukupno.
Prema ESPN-u, Teletović je bolji od čak trojice igrača koji su 2012. godine izabrani među pet prvih pikova drafta, Bradley Beal, Dion Waiters i Thomas Robinson.
Utakmica se igra 14. februara, a kako sada stoje stvari, Teletović bi trebao dobiti poziv za sastav Sophmorea, a nije isključeno da se bh. kapiten nađe i na takmičenju u šutiranju trojki.

Tako barem tvrdi ugledni američki ESPN, čiji novinar David Thorpe rankira Teletovića kao 12. najboljeg Sophomorea u ligi trenutno, od 18 ukupno.
Prema ESPN-u, Teletović je bolji od čak trojice igrača koji su 2012. godine izabrani među pet prvih pikova drafta, Bradley Beal, Dion Waiters i Thomas Robinson.
Utakmica se igra 14. februara, a kako sada stoje stvari, Teletović bi trebao dobiti poziv za sastav Sophmorea, a nije isključeno da se bh. kapiten nađe i na takmičenju u šutiranju trojki.

Po kojem osnovu je Tele bolji od Beala, baš me zanima?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
posalji mail doticnima, ko zna, mozda ti odgovorePrisoner je napisao/la:Po kojem osnovu je Tele bolji od Beala, baš me zanima?
- invincible1921
- Kontakt:
uozbiljite se i ti i novinarLenBias je napisao/la:Mirza Teletović trebao bi zaigrati na susretu Rookia i Sophomorea na predstojećem NBA All Star vikendu.
=\_1921_/=
Šta drugo očekivati od cirkusanta..LenBias je napisao/la:posalji mail doticnima, ko zna, mozda ti odgovorePrisoner je napisao/la:Po kojem osnovu je Tele bolji od Beala, baš me zanima?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
Kada ce se znati da li je dobio poziv za All star ? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.