FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 20 nov 2016, 22:45

Virtu4l je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Vidi brata ozbiljno konta, daj ba zezam se :D
Je li te to sariel zivcira i ona stoka s prepucavanja da ih razbacamo.
Ma jedva dočekam da se prozbori nešto ozbiljno, dok nema ove ekipice koja nas ubija.

Sariela nema od kako ga je rinuka jučer izrafal'o :lol:
Necu da bahnem tamo zabranila mi ona pitarka :urnebes: a i ljudi nisu isti u vugla kad zavrsim s njima na onoj temi. Poznato :kafa:

sad on topic: Mislim da nam treba barem 5 "pojacanja" za nastavak dalje u borbi za kup i Europu, ne :nene: prinova.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 20 nov 2016, 23:35

Hrasno1921 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Ja mislim da ce Secerovic 100% jer ga nema nigdje. Pored njega Jahic,Boccacini(ako bas mora) i mozda da se prodaju Lendric i Memija i Stevanovic ako ne produzi on ide.
Bokaciniju posudba istece tek u junu 2017. samim tim nece do tada nigdje, na zimu ce nas gotovo pa sigurno napustiti Beganovic i Jahic, a po meni mogli bi i Radinovic kao i Kosoric, sa druge strane vidim niko ne spominje "ljubav" izmedju Bekrica i Zebe i njihov odnos i probleme koje smo imali sa njima jos dok je Amar bio u klubu, ostalo ako sta ode otici ce zbog prodaje i tu je prvi Lendric, evidentno je da se ipak trebamo pojacati kao nikada do sada, ako se vec pare trose na sve i svasta red je da se dovedu dva tri igraca koja ce uciniti prevagu i donijeti kvalitet
Posudba se automatski prekida ako on prekine ugovor sa maticnim klubom a glede na to da se Bogi vratio i igra ne vjerujem da ce mu Bocca sjedit na klupi..a zavisi o od njegovog agenta sta ce bit.

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 20 nov 2016, 23:52

A dat priliku Zericu,Mujagicu?.Svi smo jedva cekali da dođe ugljesa,secerovic,bekric pa zahirovic,zolotic svi su bili velika imena i kad su dosli sad su prosjecni igraci ipak mi ocekujemo više.Bojali smo se kakav ce Kjosevski biti na golu pa evo iskoristio je priliku kao i memija,amir,bajic,hodzic...nasi omladinci se trude ako im nece davati dobru minutazu sto se onda ulaze u njih,a ev i igraci koji dođu na mala vrata postanu nam najbolji blagojevic,sinisa,kosoric

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 21 nov 2016, 02:08

Hrasno1921 je napisao/la:slika
Ja kont'o da je od ovog lijevo skroz ona ubleha Jesic :urnebes: :urnebes:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 21 nov 2016, 08:45

Cuj ubleha Jesic ??? Pa klubove koje je on vodio i trofeje koje je osvojio Liverpola na sred Anfielda dobio ligu prvaka igrao ova cetvorica ni na papiru formata A3 nacrtat neznaju pogotovo "scout" koji ni jedan strani jezik ne prica !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2016, 09:19

warrior je napisao/la:Cuj ubleha Jesic ??? Pa klubove koje je on vodio i trofeje koje je osvojio Liverpola na sred Anfielda dobio ligu prvaka igrao ova cetvorica ni na papiru formata A3 nacrtat neznaju pogotovo "scout" koji ni jedan strani jezik ne prica !!!
Šta je bilo, jesu li vam to rampu udarili :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

warrior
Kontakt:

Post Postao/la warrior » 21 nov 2016, 09:41

Kome ?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 nov 2016, 10:41

Jao Jahica HAAHAHAHÀ
Jednom napustio trening i sljedeci dan nije dosao na radni sastanak i kaze ne zna sto su ga suspendovali. Vise pacijenata na jednom mjestu tesko cemo vise skupiti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 21 nov 2016, 11:02

Ušutiše se svi odjednom vezano za Miru? Ima li ko kakvih inforrmacija, hoće li produžiti?

EDIT: Gledam kako naši igrači dominiraju u Turskoj u zadnje vrijeme, i ako nam to nije super referenca za buduće eventualne transfere tamo, nema šta drugo biti.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 21 nov 2016, 11:14

LjoZee je napisao/la:Jao Jahica HAAHAHAHÀ
Jednom napustio trening i sljedeci dan nije dosao na radni sastanak i kaze ne zna sto su ga suspendovali. Vise pacijenata na jednom mjestu tesko cemo vise skupiti.
kako te bolan nije stid pisati tako o igracu koji ima toliko dugu karijeru, reprezentatovac, covjek koji nikad ni u jednom klubu nije bio suspendovan.....neki dan pises o petrovicu kako ti nije jasan a danas ti dobar petrovic... haj skontaj se pa se vrati da se smijemo zajedno

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 21 nov 2016, 11:21

HausMan je napisao/la:
kako te bolan nije stid pisati tako o igracu koji ima toliko dugu karijeru, reprezentatovac, covjek koji nikad ni u jednom klubu nije bio suspendovan.....neki dan pises o petrovicu kako ti nije jasan a danas ti dobar petrovic... haj skontaj se pa se vrati da se smijemo zajedno
Ja nisam napisao da mi je Petrovic postao dobar vec da mi nije Jahic jasan. Ono sto je napisao u ovom pismu govori da nije dva puta dosao kad su imali zakazano,ali opet ko zna sta je razlog. Bilo kako bilo opet ce se vuci po medijima i Uprava i igrac. Bolje da se dogovore,ali kod nas ne moze nista na laksi nacin.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 nov 2016, 11:32

HausMan je napisao/la:
A da li se i ujednom klubu ranije pokusao qurcit? Jahic je kod potpisa ugovora govorio ako osjeti da ne moze dati 100% da ce otici sam. Ne znam sto mu ovo sve treba. A sindikat izgleda stiti samo igrace Zeljeznicara, i uvijek pred neku vaznu utakmicu, kada nam treba mir :thumbdown:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 21 nov 2016, 11:45

HausMan je napisao/la:
Pacijent, jad, uhljup koji tuzi klub jer nije prisustvovao treningu i sastanku igraca. Tim cinom je dokazao da ne postuje moj voljeni klub, samim tim je nista drugo do obicni go vnar. Sta je nejasno?

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 21 nov 2016, 11:56

HausMan je napisao/la:
Sta treba sutiti o Jahicu. Nabijem ga na tuki. Sam je reka kad je dolazio ako ne bide na nivou da ce otici. A sad sto place isto pi.cka jedna. To je po evropi mogao da ode na dan utakmice u Grcku malo na more bez pitanje trenera. Ko hoce da sagleda citabu situaciji Jahic nista drugo nije ni zasluzio
Zadnja izmjena: 1921fcz, dana/u 21 nov 2016, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 21 nov 2016, 12:01

Moj Željo neka nam je bog na pomoći, ovo postaje cirkus većih razmjera. Jade jedan Jahiću pljuješ po klubu na ovakav način a pritom glupane priznaješ da si bio nedisciplinovan i da nisi izvršavao ugovorom predviđene obaveze :puke:

Kao što sam i govorio riba smrdi od glave, ovako amatersko dovođenje igrača, bez ikakvih analiza i profesionalnog skautinga , dovelo nas je do rezultatskog a bgm i organizacionog fijaska.

Ima li odgovornih ? Ima li obraza iko da podnese ostavku i barem malo nam vrati dignitet kluba koji je još uvjek najtrofejniji i najuspješniji. Sjebaste nam sve ublehaši jadni, marš u sto pm.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 21 nov 2016, 12:14

.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.

1921fcz
Kontakt:

Post Postao/la 1921fcz » 21 nov 2016, 12:21

Transfer1312 je napisao/la:Ovdje šta god se napišeš kritično, ispadaš protivnik Želje , Mismovića , Nikolića , Slavke itd. Hebe se meni i za Misimovića i za sve njih. Za mene je Bog AMAR dok ovi ne osvoje isto toliko titula. Ja da finansiram njihove pokušaja organijazcije kluba , nema šanse. Rastjerali su sve što su mogli , oko sebe drže navijače koji imaju interes od kluba tj koji su na platnom spisku. Sad će ovi reći sigurno Tuborg politika , a ja nikad u taj kafić nisam ušao. Svoje greške ispravljate preko tuđih leđa , financijski su došli pred zid , nema dalje da nema Misimovića plati nebi bilo. Doveli Ticu koji je podoban ,doveli Ćenana isto tako, jedina svijetla tačka u svemu ovome je meni Slavko kojeg cijenim. Prodaju maglu fol Lendrić u Galatu :lol: :lol: , vi niste sposobni nikog prodati! Jedino što vi umijete je prodavanje Magle!!

Sretno vama , ja neću da gledam klub kao društvo jednog lica. Glumi Mamića ovima što ih plaćaš , meni nečeš...
Da da svi smo mi na platnom spisku kluba. Svi oni navijaci koji dolaze na grbavicu. Radi ove situacije niko ne brani upravu, ali kad Jahic pljuje po klubu a nema osnove onda cu ja stati iza kluba. Ako je tebi norlamno da jedan igrac ode na dan utakmice u Grcku na dva dan na more bez pitanje ikoga meni nije.
Ti slobodno zaobidji grbavicu.

TikTak
Kontakt:

Post Postao/la TikTak » 21 nov 2016, 12:25

Jahic je ispao supak i nije se na ovaj nacin trebao oglasavati. Klub je veci od sto Jahica i Misimovica i Petrovica a na ovaj nacin srozava se ugled. Nije mi jasno na sta se on zali?

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 21 nov 2016, 12:27

TikTak je napisao/la:Jahic je ispao supak i nije se na ovaj nacin trebao oglasavati. Klub je veci od sto Jahica i Misimovica i Petrovica a na ovaj nacin srozava se ugled. Nije mi jasno na sta se on zali?
Zali se na to sto je suspendovan jer nije prisustvao treningu i sastanku igraca. Cilj tuzbe ne znam.. To, vjerujem, ne zna ni sam Sanel.

Transfer1312
Kontakt:

Post Postao/la Transfer1312 » 21 nov 2016, 12:30

1921fcz je napisao/la:
Transfer1312 je napisao/la:Ovdje šta god se napišeš kritično, ispadaš protivnik Želje , Mismovića , Nikolića , Slavke itd. Hebe se meni i za Misimovića i za sve njih. Za mene je Bog AMAR dok ovi ne osvoje isto toliko titula. Ja da finansiram njihove pokušaja organijazcije kluba , nema šanse. Rastjerali su sve što su mogli , oko sebe drže navijače koji imaju interes od kluba tj koji su na platnom spisku. Sad će ovi reći sigurno Tuborg politika , a ja nikad u taj kafić nisam ušao. Svoje greške ispravljate preko tuđih leđa , financijski su došli pred zid , nema dalje da nema Misimovića plati nebi bilo. Doveli Ticu koji je podoban ,doveli Ćenana isto tako, jedina svijetla tačka u svemu ovome je meni Slavko kojeg cijenim. Prodaju maglu fol Lendrić u Galatu :lol: :lol: , vi niste sposobni nikog prodati! Jedino što vi umijete je prodavanje Magle!!

Sretno vama , ja neću da gledam klub kao društvo jednog lica. Glumi Mamića ovima što ih plaćaš , meni nečeš...
Da da svi smo mi na platnom spisku kluba. Svi oni navijaci koji dolaze na grbavicu. Radi ove situacije niko ne brani upravu, ali kad Jahic pljuje po klubu a nema osnove onda cu ja stati iza kluba. Ako je tebi norlamno da jedan igrac ode na dan utakmice u Grcku na dva dan na more bez pitanje ikoga meni nije.
Ti slobodno zaobidji grbavicu.
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.