FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka, neka, ne bil nas ovako i Moldavci iskandjijali, valjda shvate da su ovdje svi osim dvojice-trojice fulali zanimanje

Evolution87 je napisao/la:kud i rezultat nije zatvorenog tipa

Molim vas, recite im da ne trpaju više! Smijat će nam se ova Zaria ili kako već! Djeca nam se smiju, moj Mehmede! Djeca mi se evo smiju pred kucom, pitaju koliko igra bordo div.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Crnkić u pripremnoj utakmici zatvorenog tipa dobija žuti karton zbog pregovaranja... Oh moj Tito, brate brute. 

Samo Saraj'vo.
Mersudin Ahmetović poznat je kao beskompromisni borac na terenu, ali i kao izuzetno korektan sportista tokom odigravanja fudbalskih utakmica.
Da je zaista tako pokazao je i u 25. minuti susreta na Piroti, kada je nakon jednog udarca Radovca, glavni sudija susreta pokazao na korner za Bordo tim jer je mislio da je lopta udarila Vukotića, no napadač Bordo tima je prišao sudiji i rekao da je on zadnji igrao loptom te je sudija promijenio svoju odluku.
Pored aplauza gledalaca na tribinama, ovakav potez su pljeskom ispratili svi fudbaleri ekipe iz Krupe na Vrbasu.
Sad si našao biti fer.
Da je zaista tako pokazao je i u 25. minuti susreta na Piroti, kada je nakon jednog udarca Radovca, glavni sudija susreta pokazao na korner za Bordo tim jer je mislio da je lopta udarila Vukotića, no napadač Bordo tima je prišao sudiji i rekao da je on zadnji igrao loptom te je sudija promijenio svoju odluku.
Pored aplauza gledalaca na tribinama, ovakav potez su pljeskom ispratili svi fudbaleri ekipe iz Krupe na Vrbasu.
Sad si našao biti fer.
Amer Dupovac!
hahahaha pa je li ovo realno ljudi moji

- PitarBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Spremaju nas za iducu sezonu 

Uvalit ćemo im još gol-dva, 100 %.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ova ekipa nije dovoljno na okupu, dok se uigramo, polako.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gluho bilo
-
- Kontakt:
Elvis Saric 1-3
pljuvaci na aparatima

- Evolution87
- Kontakt:
procepilo i na drugoj strani
gdje su sad pljuvaci? Dupla kruna

gdje su sad pljuvaci? Dupla kruna

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ovo je dobra stvar na neki način, jer ako nakon ove sramote Sabrina i Ihtijarević ne uvide da su nam potrebna 3 4 kapitalca da bi ova ekipa bez Dulje na nesto licila, nece nikad.
Trpaj ove amatere, bravo Krupo.
Trpaj ove amatere, bravo Krupo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Meni nekad dodje muka kad vidim isti sastav svaku tekmu. Haha A jos veca muka mi je kad vidim da Radovac igra. E onda se bas zapitam zasto u zivotu ja nisam imao tako da me neko gura da se hloptam. Neki placu sto bi Stojcev trebao da dodje. A ostajes na jednom bezidejnom levatu. Pa onda su zesci i ovi sto misle da kao moze da se vrati kao u neku formu koju je imao. A nidje veze lik, vjecito ga Cimi gurao. Ja se ne nadam nicemu ako ostane ovaj "kreativac".
Stopostotna šansa za Sarajevo. Ahmetović je šutirao sa osam metara, ali lopta odlazi pored gola.
Nametnuli smo svoju igru.
Nametnuli smo svoju igru.

Ovo je bruka i za pripremnu tekmu ... ovakve stvari su direktan samar na ime kluba na grb tradiciju i sve .... sramota .... ubise nas drvosjece ... sta su oni pripremali gore ... ajvar ?
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Bordo div se probudio, bit će 15-3 za nas do kraja!! Haaaajdeee!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.