FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kosoric i Sinisa ne igraju u Mostaru...Boca i Bogi stoper , Stana bek?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Dobit cemo mi gol, nasi su vec pali fizicki i prepustali kontrolu Vitezu. Treba sto prije izmjene uvesti da se malo osvjezi ekipa.
idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Grandeee Ivannnnnn
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Bravo Zeljkaneeee!!!!
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
Eto ga. Ledric proradio. Hajde SlobodoHrasno1921 je napisao/la:J***** li im sve po spisku, povukli se protiv Viteza i brane gol prednosti, strasni Zeljo

Sipa Lendraaaaaaaa
- amazon
- Kontakt:
Iskreno nisam se nadao da ce igrati ovako pozrtvovano znajuci neke stvari. Igracima kapa do poda. BEKRIC na poluspisu I LENDRIC najbolja kombinacija. Bravo Zeljo
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
TikTak je napisao/la:Eto ga. Ledric proradio. Hajde SlobodoHrasno1921 je napisao/la:J***** li im sve po spisku, povukli se protiv Viteza i brane gol prednosti, strasni Zeljo.

Dobro je lakse se dise ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Ispade fina, smislena asistencija Lazica, ako je ovo htio ...
Krizman bi mogao sa klupe odgledati zadnje dvije.
Po meni cak bolje da Zrinjski dobije, treba biti realan i odustati od titule. Veci konkurent nam je Sloboda u borbi za Evropu.TikTak je napisao/la:Eto ga. Ledric proradio. Hajde SlobodoHrasno1921 je napisao/la:J***** li im sve po spisku, povukli se protiv Viteza i brane gol prednosti, strasni Zeljo.
- amazon
- Kontakt:
Kosoric i Bogicevic stvarno dobro izgledaju. Par gresaka al teren je uzasan i ne moze se zamjeriti. Dobro je Slavko odradio neke stvari, posebno s stoperskim parom.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ne treba odustajati dok postoji mrva sanse. Realno je tesko, ali nek Sloboda izjednaci mi dobijemo u Mostaru i eto nas.amar92 je napisao/la:Po meni cak bolje da Zrinjski dobije, treba biti realan i odustati od titule. Veci konkurent nam je Sloboda u borbi za Evropu.TikTak je napisao/la:Eto ga. Ledric proradio. Hajde SlobodoHrasno1921 je napisao/la:J***** li im sve po spisku, povukli se protiv Viteza i brane gol prednosti, strasni Zeljo.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Kakva sloboda i Evropa, sa ovim rezultatima im idemo na +4, dva kola do kraja, oni ce igrati ligu za opstanak, mi ligu za prvaka, do kraja Zrinjski i Radnik, cak i da zijanimo od Zrinjskog a kuci dobijemo Radnik bit cemo drugi ili treci na tabeliamar92 je napisao/la:Po meni cak bolje da Zrinjski dobije, treba biti realan i odustati od titule. Veci konkurent nam je Sloboda u borbi za Evropu.TikTak je napisao/la:Eto ga. Ledric proradio. Hajde SlobodoHrasno1921 je napisao/la:J***** li im sve po spisku, povukli se protiv Viteza i brane gol prednosti, strasni Zeljo.
1921'
Vjerovatno Bocaccini i Stanic uskacu protiv Zrinjskog .
Eto ga hahaha. Nema odustajanja.
Bravo Slobodo!
Cuj ovih nekih bolje da Zrinjski pobijedi.
Cuj ovih nekih bolje da Zrinjski pobijedi.
Ja povratka Slobode u pm ... da ne povjeruje covjek da ovo moze kod nas ...
Ocigledno je da Blagojevic voli ovaj potez nogom:
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 5174_o.jpg
https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 5174_o.jpg
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.